-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

tatlım evde görmekten bıktım bi kardeşiminkiler.. erkek de olsa var baya şeyleri, bi, benimkiler derkenn pööfffffffff... yıkıyoruz ütülüyoruz hurçluyoruzzz akannehir

Anneniz için ne büyük mutluluktur ama ikinizinde mürüvvetini görebilmek tabi baban içinde öyle opuyorumnanaktan

Anneniz için ne büyük mutluluktur ama ikinizinde mürüvvetini görebilmek tabi baban içinde öyle opuyorumnanaktan

evet çok mutlular öok hemde :)) ama 2 kardeşiz bide üzlüolar ev bombol diye.. bırakmayız dedim bendee sırnaşık şey

kızlar kına da ne giyeceksiniz????

ben efil efil bi elbise giycem :))

gecen hafta sonu begendm iki model vardı gittim onlara baktım ama daha almadım resminide cekmedim üstüme bile giymedim :roflol: sadece modelini nişanlıma gösterdim biri mor biri turkuazz iksinden birini alcam

ben bilmiorum bilio musunuz süper kaynanam gitmiş ben olmadan kına kıyafetimin siparişini vermiş sinir oldum siniiirrrr

ben bilmiorum bilio musunuz süper kaynanam gitmiş ben olmadan kına kıyafetimin siparişini vermiş sinir oldum siniiirrrr

belki güseldir begendiği canım.walla ben kocişle gittim o damatlıgını begendi bende kınada giycem kıyafeti bindallımı falan begendim annemle gidip bakıcas hangisini annecim begenrse artık dicem parayı yolliaklar bende alcam :sm_cool:

ya sorma bitanem böle bindallı falan giyilir ya kına da.. o da anlattığına göre kına gecesi için fesli şalvalı bişey süpariş etmiş bana şarap kırmızısı rengindeymiş.. bakalım provada görücem.. ya çok acayip bişey çıkıcak karşıma ya da çok güzel.. provaya gittiğimde fotosunu çekip paylaşıcam sizlerle

paylaş bizimle de merak ettim.. inş.. güzel bişidir tatlım..

bu arada ben bindallı giymicem :))

inşallah içine siner çok beğenirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…