- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.961
Alemsin cnm yaa kaydirigubbakcemile3
tarihin belli olmuş,hayırlı uğurlu olsun inş.
:) sağol canım evet tarihimiz belli oldu amin inşallah hepimizinki hayırlı uğurlu olur
senin bellimi?
utanma canım ne var utanılcak bak ne güsel yardımcı oluyoru birbirimize karsı iyikide sormussun demi kaydirigubbakcemile3
tatlım evde görmekten bıktım bi kardeşiminkiler.. erkek de olsa var baya şeyleri, bi, benimkiler derkenn pööfffffffff... yıkıyoruz ütülüyoruz hurçluyoruzzz akannehir
cutemmmm özeline bak yaa
bnm takvimime baksanaa ...
kızlar kına da ne giyeceksiniz????
Anneniz için ne büyük mutluluktur ama ikinizinde mürüvvetini görebilmek tabi baban içinde öyle opuyorumnanaktan
gecen hafta sonu begendm iki model vardı gittim onlara baktım ama daha almadım resminide cekmedim üstüme bile giymedim :roflol: sadece modelini nişanlıma gösterdim biri mor biri turkuazz iksinden birini alcam
ben bilmiorum bilio musunuzsüper kaynanam gitmiş ben olmadan kına kıyafetimin siparişini vermiş sinir oldum siniiirrrr
ben bilmiorum bilio musunuzsüper kaynanam gitmiş ben olmadan kına kıyafetimin siparişini vermiş sinir oldum siniiirrrr
ya sorma bitanem böle bindallı falan giyilir ya kına da.. o da anlattığına göre kına gecesi için fesli şalvalı bişey süpariş etmiş bana şarap kırmızısı rengindeymiş.. bakalım provada görücem.. ya çok acayip bişey çıkıcak karşıma ya da çok güzel.. provaya gittiğimde fotosunu çekip paylaşıcam sizlerle
paylaş bizimle de merak ettim.. inş.. güzel bişidir tatlım..
bu arada ben bindallı giymicem :))
ya sorma bitanem böle bindallı falan giyilir ya kına da.. o da anlattığına göre kına gecesi için fesli şalvalı bişey süpariş etmiş bana şarap kırmızısı rengindeymiş.. bakalım provada görücem.. ya çok acayip bişey çıkıcak karşıma ya da çok güzel.. provaya gittiğimde fotosunu çekip paylaşıcam sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?