-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bnm ütü bu çok memnunum,tabanı asla parlama yapmıyo siyah kumaşlarda..BRAUN SI 6550 sanırım fotodan tanıdım tam kodunu sorarsanız evden bakarım

Çizilmeyen süper safir taban
Dakikada 95 gr. buhar gücü
Ütüye hazırlık sistemi
Dikey buhar özelliği
Değişken buhar sistemi (0-30gr)
Ergonomik sap
Yumuşak dokulu düğmeler
Kireç önleyici sistem
Damlamayı önleyici sistem
Su püskürtme özelliği
Küresel kordon ucu
1900 W

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm markasını göremedim bide fiyatı nekadar :uhm:

Selam kızlar
Herkes aldıklarını güzel günlerde hayırlı günlerde ağız tadıyla kullanır inşAllahopuyorumnanaktan

hayranımm cnm kodu ezberimde değil fotosunu buldum netten yazdım..tam kodunu ben yazarım buraya ama şöle bişi var bikaç gün yazamayabilirim çünkü şehirdışında olucam eve gitmeden yola çıkıcam..ptesi akşamı yazarım iki ayrı kod var nette anlamadım :) 135 li rakamlar geçiyo bide..ben alalı 1 yıl oldu..

saol cnm benim gelince konuşuruz artık öptüm hayırlı yolculuklar şimdiden :1hug:

Denizkoydumadımı güzel günlerde kullan inş çok güzeller ve gerekliler :)

benimde ütüm kazanlı ütü süper bişi kırışıklık filan bırakmıo jilet gibi

Denizkoydumadımı güzel günlerde kullan inş çok güzeller ve gerekliler :)

benimde ütüm kazanlı ütü süper bişi kırışıklık filan bırakmıo jilet gibi

cnm bende kazanlı almak istiyorum senin hangi marka ben çok kararsızımdasempatiksalakcinni

denizkoydumadını hepsi çok güsel alıp kurtulmuşun valla iyi günlerde kullan hepsini

hımmm benimde öle tencere fln ihtiyacım çok yok bi tane döküm tencere seti alcm o kadar ama diğer elektriklilerden nerdeyse hiçbiri yokk

hımmm benimde öle tencere fln ihtiyacım çok yok bi tane döküm tencere seti alcm o kadar ama diğer elektriklilerden nerdeyse hiçbiri yokk

O döküm dediklerin eğer teflonlarsa cnm onları ben bi yere sormuştum da onlarda çok fazla çarptığında dökülme olabiliyormuş bence onun yerine teflon kalınlığı 3 4 kat olanlardan al tercihine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…