-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bende iyiyim kuş evet yaww oldu nihayet sürekli format mormat bişiyler diyip ayar etmişti beni:)
Burada kimsecikler yokkkkkkkk.
Canım sen alyanslarını mı aldın hayırlı-uğurlu tekrar ama alalı olduygu galiba bayağı:)

Görüşrük kızlar benim acayip temizlik yapasım geldi:d

kızlar napıosunuz? gelinliğimin son provasıydı bugün. sonra düğüne doğru arkası kapatılcak. ama çok güzel olmuş kızlar yaaa
duvağımı rahibe duvak istedim. ama öle yüzümü kapatmasın örtü gibi.ya kızlar hem rahibe duvak hem taç nasıl duracak acaba

oldu canım görevlendirme bi okulda çalışıyorum. ya napiim . evi kuruyorum ben de. eşyalar gitti. annemler gelio yarın evi düzene sokucaz artık düğüne kadar evimdeyim.
pınar ya rahibe duvak olsun dedim gelinlikçiye. yakıştı da bana. ama rahibe duvakta saç görünmüo diolar. öle çok yüzümü kapatmıcak. topuzun üstünden olucak

emcim rahibe duvak hangisi oluyo bilmioyomki
benimki kısaydı, yüzümünde yarısını kapattı kapalıyken o kadar .
çok uzun olunca gelinliği boğar dedi gelinlikçim.

evin yerleşiyo ne güzel
heyecan dorukdadır

esracımm seninde az kaldı

canım alttan değilde topuzun üstünden tutturuyorlar ya o işte
pınar sen kuzu postu almıştın dimi yatak odana kaç parça aldın onu

ıyidir emcim.
Strapleze rahibe duvağı süper oluyor saten kızım en iyisini yapmışsın.
Var mı gelinliğinin fotosu?j
O postlar 50-60 çakmaları var orjinalleri 100-150 diye biliyorum bu benim bahsettiklerimde yuvarlak olanlar yanlış biliyorda olabilirim. Bende salonumda halının üstüne atacağım köşeye bir yere. Çok güzelll pınarcım sende olduğunu bilmiyordum güle güle kullan böylelikle

işte benimki de böle tek kat olucak rahibe duvak öle olyomuş. kenarlarda dantel böle
ya bu resimdeki gibi değilde topuz biraz daha aşağıda ve topuzun üstünden rahibe düşünmüştüm

bak gelinlik bundan dikilio. ama benimki daha güzel bundan etek uçlarına da işleme olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…