-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım alüminyum döküm tencere almak istiyorum senin dediğin teflonlarala aynı şeymi bilmiorum bizim evde de var tek elimle tavayı kaldıramıorum acayip ağır malzemesi var ama yurtdışından gelmişti öle alüminyum döküm hiç bulamadım burada ama yemeğin lezzeti bile değişiyo çok güzel yapıyor
hemde teflondan daha uzun ömürlü ve sağlıklı

Hmmm anladım cnm teflonlar ve senin dediğin tencereler hakkında henüz araştırma aşamasındayım bende çok fazla bilgim yok şimdilik..

Hmmm anladım cnm teflonlar ve senin dediğin tencereler hakkında henüz araştırma aşamasındayım bende çok fazla bilgim yok şimdilik..

ben baya bakındım valla kafamda 1-2 model var ancak şimdilik not ediyorum eminönü alışverişi sırasında hepsini birlikte almayı planlıyorumm

cnm bende baktım güneşli görünüyor valla inşallah da öle olur:Saruboceq::Saruboceq:
umarım herşey istediğin gibi olurr ayyy çok heyecanlı vallaa Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:

adacımm güzel olur cnm bnm inşallah valla dün yağmur yağınca aklıma geldin dedim inş. düzelir hava Adacım için..duam kabulmu oldu ne bugün düzeldi..inşallah bundan sonrada güzel olurr..

Ayyyyy senin yarın kınan mı var şimdiii
ıçimde bişiler kıpır kıpır oldu yaa
Kimbilir sen nasılsındır..
Ama yazdıklarından az çok anlayabiliyorum nasıl olduğunu tatlım

cutecim aramadın....
merak ettim ben de,özelden yaz istersen

cnm sorma unuttum aramayı biras geç çıktık çünkü işten ..sonrada arabanın elektrik aksamında sorun oldu yolada çıkıcas die gittik onu yaptırdık o telaşlarla unuttum ((

Kızlar bunlarda benim siparişlerim 1 hafta da elimde olacaklar güzel fikirlerinizi bekliyorumbilmiyorumkismile

TFB3302-BOSH

Braun MR 4050 HC Multiquick Blender Seti

TWK6801-BOSH

phd9760-BOSH[/COLOR]

Phılıps Gc441002 Azur Buharlı

hepsini güzel günlerde kullan canım

1 sene olduysa doğrudur cnm bizdeki şansa bak altın tavan yaptı boshayallersmile

aynen deli gibi fırladı iki sene içinde
iki kat yükseldi resmen

Denizkoydumadımı güzel günlerde kullan inş çok güzeller ve gerekliler :)

benimde ütüm kazanlı ütü süper bişi kırışıklık filan bırakmıo jilet gibi

benimkide kazanlı denedim süper tavsiye ediom oyüzdenopuyorumnanaktan

adaa
seni daha görürüz göremeyiz bilemedim
şimdiden güzel bi düğün ve balayı geçirmeni diliyorum
inşallah çektiğin sıkıntılara değer bi hayatn olur canım
ayakkabnın altıa beni yazmay unutmadın inşallah
en silincek yere karala beni silik yaz busene gidiyim kurtiliyimP

buarada gittim ikea bardaklarımdan aldım 12 tane 12 lira hehe

[/B]

Kızlar gerileri okumadım deniz koydum adının cicileri görüküyor güle güle kullansın. Dahada yeni bişey alan varsa güle güle kullansınnnnnn.
Napiyosunuz bakalımmm ayy adam gelmiş gitmiş
Adam korkarım düğündende bağlanacaksın:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…