-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sağol tatlımm
bu arada senin yaptırdığın sarı elbiseninm modelini ben gelinlik olarak diktiricektim son anda kendi gelinliğimi görünce vazgeçtim :)
Senin gelinliğinde çok güzel canımmm ben başka bişey görüpte vazcaymadım henüz:) Ki artık öyle bir lüksümde yok saten:)
Hepinize şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan
Sizede.
napıyonuz bacılar
Bebemmmmmm naber
Nan üzüm dediniz üzüm yiyeyim geldi rejimdeyim saten aç yerer gibi ne duysam canım istiyor:d

Dilem kebeleklerimi gördün mü
Anam tutuyorum tutuyorum kendimi ama sonra Allah ne verdiyse kız zaten normaldede görseniz nasıl iştah bendeki yaww:gitme: Nişanlımın ve evdekilerin 3 katı yiyorum yuh be :gitme:
:gitme::gitme:

ereğlim bende götürüyorum valla yemek olarak deilde çikolataya dayanamıyorum onları bi terkedebilsem diyet yapmasamda gidicekte abur cuburu terkedemiyorum ne yazıkki(

sipidi aylar önce benim fotografcının sayfasında benim fotoma cevap vermişin o zaman facemde yoktun ya bende diyorum bu kim şimdi baktımki senmişsin

Günaydın arkadaşlar
23 nisanımız kutlu olsunn
gelirken renkli balonlar aldım odamın kapısına bağladım çok güzel oldu patrona dicem çaldın benim bayramımı yürü git burdan pis

günaydın günaydın
bugün bayram neşe doluyor insan erken kalk zinde kal
günaydın de mutlu kal
yaşasın 23 nisansempatiksalakcinni

hilal eşyalar gitin sen istediğin gibi yerleştirrisin sonra
zaten çıkıomuşsun işten son bunlar rahat ol tabi:)

günaydınnn
23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsunn :)))

nasılsınız kızlarrr
ayy yarın gelinlerimiz olcak topictenn
biri adaa
biri sulugözz
başka unuttuğum var mıydı kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…