-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bence de bide Hakan çok kullanıyor en iyisi almamak yada epilasyon için istemiştim ben
Olmadı 1 tane daha alırım saç kurutma makinesi.

Olmaz olur mu mutfak banyo yeniden yapılacak herşeyiyle. Duvarlar alçı ve boya olacak yerlere de seramik ve laminat döşenecek. Bizim de bir düğünümüz daha var; temmuzun ortasında nişanlımın kız kardeşi evleniyor.

o zaman haziranda çıkar çıkmaz kiracı hemen usta girmesi lazım sizin eve..bayada iş var ama yapılır tatlım..sizinde düğün var demek.. benimde erkek kardeşim evleniyo temmuz 24 de :))sengözlerimebaksanab

o zaman haziranda çıkar çıkmaz kiracı hemen usta girmesi lazım sizin eve..bayada iş var ama yapılır tatlım..sizinde düğün var demek.. benimde erkek kardeşim evleniyo temmuz 24 de :))sengözlerimebaksanab

bizim temmuz 14 te burda nikah var 18de de nişanlısının memleketinde düğün yapacaklar.

Çilekkk hadi az kalmışş...
eweeeetttttttttt
canım bohçaların çok güzel güle güle kullan
içinide göstersene sempatiksalakcinni

günaydın canım cok az kalmssssss 20 gün göz acıp kapayıncaya kadar gecer
günaydın böcüğüm
inşallah cnm ama son günler zor geçiyo ya
perdelerin çok güzel cnm güle güle kullan

kuzum gelmiş sempatiksalakcinni günaydın tatlım :))
yawrım ben geldim tabe sempatiksalakcinni
nan 3 gün tatil öyle güzeldi ki :dance:
bi gezdim bi keyif yaptım ki sorma :sm_cool:
bu sabahta kalkamadım yine :roflol:
gulsun hg cnm

yawrım ben geldim tabe sempatiksalakcinni
nan 3 gün tatil öyle güzeldi ki :dance:
bi gezdim bi keyif yaptım ki sorma :sm_cool:
bu sabahta kalkamadım yine :roflol:
gulsun hg cnm

ohhh 3 gün gez sen.. ben 3 gün temizlik yaptım beee öldüm bittim vallaaaaa :sinifsinif: badana bitti.. annem biyandan ben bi yandan yatağımı zor buldum 2 akşam :))

ohhh 3 gün gez sen.. ben 3 gün temizlik yaptım beee öldüm bittim vallaaaaa :sinifsinif: badana bitti.. annem biyandan ben bi yandan yatağımı zor buldum 2 akşam :))
puhahahha:roflol:
daha bitmedi mi lem olum temizlik
nişandan önce bizim tüm ev tadilata girmişti
hiç abartmıyorum her gece 1 de 2 de yatardım
nişanda da öyle yorgundum ki gülerken göz torbalarım beliriyodu :roflol::roflol:

teş.ederim çilek... sende hoşgeldin canım...

ayy çok az kalmış... 20 gün... hemencecik geçer inş.

hb gülsün
sen mi albüm yaptın cnm bende görebilir miyim :kedi:
bu arada da kaynanaya yüz verme sırnaşık şey:dilcikar:

canım alışmaları zor olcak diye ilk zamanlar haftada 2 gideriz dedik..
off offf.. bende senin gibi çok yüz göz olmak istemiyorum canım yaa... neyse herkes nasıl kuruyorsa o dengeyi bizde kurcaz artık:)))

canmcmm biz haftada bi gün gidioz kaynanamlara
annemlerin evi de 2 saat mesafede 2 haftada bi gidioz yani müsait oldukca
şimdi taşındk ya kaynanam sürekli arıo gelin oturalm die
bu evimiz daha yakın onlara
allahtn kocacm ne işimz var dio da bana laf düşmüo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…