- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.521
var canım haklısın sıkışmakta istemiyoruz böle son zamanlara.. kardeşiminde düğünü var benim ya :)) evet tadilatta az kaldı gibi bişi mutfak dolapları yapılıyo 15 güne takılır dediler.. senin kiracı çıkınca varmı baya tadilat canım evde?
selammm herkese
düğün hazılıklarını koydum bir yere ameliyat oldum yatıyorum kızlarrr dua edin lütfen bana
selammm herkese
düğün hazılıklarını koydum bir yere ameliyat oldum yatıyorum kızlarrr dua edin lütfen bana
Olmaz olur mu mutfak banyo yeniden yapılacak herşeyiyle. Duvarlar alçı ve boya olacak yerlere de seramik ve laminat döşenecek. Bizim de bir düğünümüz daha var; temmuzun ortasında nişanlımın kız kardeşi evleniyor.
o zaman haziranda çıkar çıkmaz kiracı hemen usta girmesi lazım sizin eve..bayada iş var ama yapılır tatlım..sizinde düğün var demek.. benimde erkek kardeşim evleniyo temmuz 24 de :))sengözlerimebaksanab
bizim temmuz 14 te burda nikah var 18de de nişanlısının memleketinde düğün yapacaklar.
günaydın kızlar nasılsınız
şafak 20 turkbayragi
sempatiksalakcinni
bizimkine bak bide, 18 haziran Almanya da kına-düğün bir arada, 4 temmuz İstanbul nikah- 24 temmuz Bartın-Amasra 'da düğün :)) :teytey::teytey:
Ooo siz uluslararası çalışıyormuşsunuzDDD
eweeeettttttttttÇilekkk hadi az kalmışş...
günaydın böcüğümgünaydın canım cok az kalmssssss 20 gün göz acıp kapayıncaya kadar gecer
yawrım ben geldim tabe sempatiksalakcinnikuzum gelmiş sempatiksalakcinni günaydın tatlım :))
yawrım ben geldim tabe sempatiksalakcinni
nan 3 gün tatil öyle güzeldi ki :dance:
bi gezdim bi keyif yaptım ki sorma:sm_cool:
bu sabahta kalkamadım yine :roflol:
gulsun hg cnm
puhahahha:roflol:ohhh 3 gün gez sen.. ben 3 gün temizlik yaptım beee öldüm bittim vallaaaaa :sinifsinif: badana bitti.. annem biyandan ben bi yandan yatağımı zor buldum 2 akşam :))
teş.ederim çilek... sende hoşgeldin canım...
ayy çok az kalmış... 20 gün... hemencecik geçer inş.
canım alışmaları zor olcak diye ilk zamanlar haftada 2 gideriz dedik..
off offf.. bende senin gibi çok yüz göz olmak istemiyorum canım yaa... neyse herkes nasıl kuruyorsa o dengeyi bizde kurcaz artık:)))
puhahahha:roflol:
daha bitmedi mi lem olum temizlik
nişandan önce bizim tüm ev tadilata girmişti
hiç abartmıyorum her gece 1 de 2 de yatardım
nişanda da öyle yorgundum ki gülerken göz torbalarım beliriyodu :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?