-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sadece haftasonu olsa sinir krizleriyle hastaneye tasınıyorum günlerdir hiçbişi yolunda gitmiyo acaba ben hata mı yaptım diye cok dusunuyorum

canm benmm
noldu yaa
ama üzme kendinii

gell gelll caspersyy tamm çat kapı gelde halının altına bakma sakınnnn tamm mı onceden anlasalımmm youcum hastane de olduğunu soylemişin can sıkıcı bi duurm yoktr inşallhh

tamam tatlmm
tamam anlaştık sende benm halımın altına bakma :))))

ee kadıncağızın elinde tek sen kalmışsın.... sıkıysa karışsın..:)))

heraaa
canmm geçen kumaştan paspas yapımı linkini sen mi göstermiştinn
ondan yapmaya karar verdim dee
bi daha bakcam düğümler nasıl olmuşş
bide kumaşı incecik mi alaym
penye kumaşı mı alayım bi fikir verin
kötü olursa göstermem ama güzel olursa size de gösteririm :)))))

iş bulamadı aramayada niyeti yok bakalım ne olacak
adanın dugunune gidemedim hastanedeydim çünkü cnm

dilekçim... hoşgeldin canım... çok geçmiş olsun... senindemi eşin işten çıkmıştı.. şimdi öğrendim... bak benimkide düğünden önce çıkarılmıştı ama yarın işle başlıycak.. hemde hiçbir yere başvurmadan çağrıldı... dur bakalım.. vardır muhakkak bir bildiği... stres yapma lütfen....
umarım sağlığın konusunda da ciddi bir durum yoktur.. üzme kendini.. anlatmak istediğin zaman biz burdayız ve dinlemeye hazırım canım...

sadece haftasonu olsa sinir krizleriyle hastaneye tasınıyorum günlerdir hiçbişi yolunda gitmiyo acaba ben hata mı yaptım diye cok dusunuyorum

Canım benim bence tek başına sağlıklı bi şekilde düşün,
Kafanı karıştırmak istemem ama inan sağlığınden önemli hayatta başka hiç bişy yok.

canm benmm her zaman dinleriz senii
umarım eşinle aranda bi sorun yokturr
eşimle ilgili cnm
işten çıkarıldı cnm patronun yemeğini götürmeyi unuttu diye

Canım benim bence tek başına sağlıklı bi şekilde düşün,
Kafanı karıştırmak istemem ama inan sağlığınden önemli hayatta başka hiç bişy yok.

biliyorum canım kafamı karıstırmazsın sizin söyldiklerinizde bana iyi gelir çünkü biliyorum içtensiniz

speedy bohçalrın çok güzel :) Allah tamamına erdirsin

you_know nolduu canım yaaa ;dikkat et sağlıktan önemlii başka hiçbir şey yok:çok üzgünüm:

çilekk çok az kalmışşşş oleyyyy..delikafadulden

gülsünnn Allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu ne tatlı en güzell en eşsiz günler maşalahhh

dilekçim... çok saçma yaa.... ama sne yinede sıkma canını lütfen... eşininde morali bozuktur ve zamana ihtiyacı vardır... bir erkek için kolay değil gerçekten... sen şimdilik üzerine gitme canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…