- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.561
sadece haftasonu olsa sinir krizleriyle hastaneye tasınıyorum günlerdir hiçbişi yolunda gitmiyo acaba ben hata mı yaptım diye cok dusunuyorum
gell gelll caspersyy tamm çat kapı gelde halının altına bakma sakınnnn tamm mı onceden anlasalımmmyoucum hastane de olduğunu soylemişin can sıkıcı bi duurm yoktr inşallhh
ee kadıncağızın elinde tek sen kalmışsın.... sıkıysa karışsın..:)))kesinlikle şanslıyız canm
kaynanam da çok ağlamıştı oğlunun ardından yiyom ya oğlunu :)))
düğünden sonra hergün gelin özlüom dio du
ben de evimi özledim diye ağlayıp duruyodum zaten
ayy aşkm kafayı yemeden atlattık o dönemi şükür :)
ayy evett hiç sevmem öyle çat kapı gelmelerini
Allah'tan öyle huyları yok
ayy benm kaynana da diğer gelinden çok çekmş hala da çekio
o yzden karışmıo bana bi benmle arası iyi çünkü :sm_cool:
canm benmm
noldu yaa
ama üzme kendinii
dilekk ne oldu tatlım nıye sinir krizleri geciriosun hersey düzelir sıkma sen canını
bakalım insan bi kere kırılınca özelliklede bende düzelincede umrumda olmaz suanda mantıklı düşünüp karar vermem lazım o zaman sizle paylaşıcam
naber kızlar
iş bulamadı aramayada niyeti yok bakalım ne olacak
adanın dugunune gidemedim hastanedeydim çünkü cnm
sadece haftasonu olsa sinir krizleriyle hastaneye tasınıyorum günlerdir hiçbişi yolunda gitmiyo acaba ben hata mı yaptım diye cok dusunuyorum
eşimle ilgili cnmcanm benmm her zaman dinleriz senii
umarım eşinle aranda bi sorun yokturr
işten çıkarıldı cnm patronun yemeğini götürmeyi unuttu diyedilekçim... hoşgeldin canım... çok geçmiş olsun... senindemi eşin işten çıkmıştı.. şimdi öğrendim... bak benimkide düğünden önce çıkarılmıştı ama yarın işle başlıycak.. hemde hiçbir yere başvurmadan çağrıldı... dur bakalım.. vardır muhakkak bir bildiği... stres yapma lütfen....
umarım sağlığın konusunda da ciddi bir durum yoktur.. üzme kendini.. anlatmak istediğin zaman biz burdayız ve dinlemeye hazırım canım...
Canım benim bence tek başına sağlıklı bi şekilde düşün,
Kafanı karıştırmak istemem ama inan sağlığınden önemli hayatta başka hiç bişy yok.
geçmiş olsun arkadaşa canını sıkan neyse umarım en kısa zamanda hallolur
Eşin işten çıktı diye falan böyle isen değer mi bence onu düşün canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?