-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evt canım... ekliydin galiba sen bende... görebilirisn tabiki...
kız yazık kaynanama yaaa.... zaten diğer gelinden çekmiş.. bende üzmek istemiyorum... neyse artık. hepimiz kendimizden ödün vericez ve ortak yol bulcaz...

:)))
allahtan siz gitmeyince onlar çıkıp gelmiyorlar... hahahaha
valla benimkide gelemeyiz diyorda ben arada kalmıyorum canım.. şanslıyız o konuda:))

spedd bohçlrn çok güzelmiş gulsun inşallh güzel şekilde hallederiz bizdeee :) bir aydan fazla bnm yaaa 13 hazran niye bir ay gösteriyo buuuu bu haftasonu eve bakmaya gitik kızlar boya yaptrmadıysanz kesinlikle vanilya çiçegini öneririm çok güzel duruyo yatk odasını toz pembe istemişdik çingene pembesi olmus -tatlicadiarzu- bn perdeleri mekanizmalı istedim haftasonu ölçü faln alındı güzel birsey ortaya çıkar inşallh

haydi hayırlı olsun seninkilerde.. :)) perde günü bugün burda :teytey::teytey:

kesinlikle şanslıyız canm
kaynanam da çok ağlamıştı oğlunun ardından yiyom ya oğlunu :)))

düğünden sonra hergün gelin özlüom dio du
ben de evimi özledim diye ağlayıp duruyodum zaten
ayy aşkm kafayı yemeden atlattık o dönemi şükür :)
ayy evett hiç sevmem öyle çat kapı gelmelerini
Allah'tan öyle huyları yok
ayy benm kaynana da diğer gelinden çok çekmş hala da çekio
o yzden karışmıo bana bi benmle arası iyi çünkü :sm_cool:

CANIM teşekkür ederim,
Seninde evin hayırlı olsun yaptıklarında
internetten baktım renge çok güzelmiş şampanya gibi sanırım

nasılsın yavrucum nerelerdesin sen

selam kızlar :) yine işe geç geldim almış sohbet başını gitmiş.. nasıl geçti haftasonunuz ??

saol haticeee Alalha şükürr işlemler yavaş yvaş tamamlanıyo :) evet çat kapı ziyrteleri bnde sevmem bi hbaerimiz olsun başım üstüneee

selam kızlar :) yine işe geç geldim almış sohbet başını gitmiş.. nasıl geçti haftasonunuz ??

hoşgeldn canmm

saol haticeee Alalha şükürr işlemler yavaş yvaş tamamlanıyo :) evet çat kapı ziyrteleri bnde sevmem bi hbaerimiz olsun başım üstüneee

aaa dünürr
ben sana çat kapı gelcem ama :)))
evine bakcam her zaman temz mi pis mi diye
dedikodu lazm ayy bizim kızın kaynanası... diye cümleler kurmak lazm delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

iş bulamadı aramayada niyeti yok bakalım ne olacak
adanın dugunune gidemedim hastanedeydim çünkü cnm

hayrlısı olsn canmm
hayrdrr geçmiş olsnn kime ne olduu

saoll spedd ama sampanya cok ciidi bi renk bunun biraz daha soft bi durusu var aydınlık hoş bi renk otrma grubum da kahve ve beyazz hos durur diye düşünüyorum :)

gell gelll caspersyy tamm çat kapı gelde halının altına bakma sakınnnn tamm mı onceden anlasalımmm youcum hastane de olduğunu soylemişin can sıkıcı bi duurm yoktr inşallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…