-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy canım benm bende sinir olurum yaaa öle cocuklara.iyide sevgili görümcen nie agzını acıp bişe demio kızım ayıp orassı yatak odası girilmez yada baskasnın evi karıstırılmaz diee fazla yüz verme ne diye diosun sende sen sanki geliosun die bırak gelmesin sen git ye iç gel cokmu lazım onun sana gelmesi alemsin haa mesafe koy bebeem azcıq anlar belki olumunekankayizsmile

canımm.. anlıyorum sende iki arada kalmışsın ben gibi bende kayınvalidem den çekiyorum.. kuzum en güseli eşinle konuş diyeceğim ama belki defalarca konuşmuşsundur. mantıklı olanı bulma sana düşüyor kuzum ama çok üzme kendini, sıkma da boşver. o minik canavara gelince ona anlatıyormuş gibi annesinin yanında annesine söyle söyleyeceklerini umarım o da anlar

ayyy okurken benim bile o çocuğun şöle o karıştıran ellerine ellerine vurasım geldii kaydirigubbakcemile3 çok sinir olurum bende böle şeylere, hiç de yanlış düşünmüyosun bu ne yaaaa klava: kafa dinlemeye size gelcekmiş 1 hafta kalcakmışş klava: yazlık mı sizin evinizz klava: hele o çocuk olayına ayrı sinir oldum, ben şu an bile nefret ederim kendi odama benden başka birisinin ben yokken girmesine (annemin bile) , eşimle özelimi paylaştığım odam olsa çıldırırım o zaman heralde delikafadulden kız sen de kapat kitle yatak odanı onlar geleceği zaman :lepi:

Canım o çocuk çok fazla sıkıntı yapma kendine
Bırak görümcene belli et ufak daha 7 yaşında bişeyleri anlaması lazım ama annesi söylemezse nereden anlasın çocuk işte Bende sinir olurum ister onun yiğeni ister kendi yiğenim hiç farketmez ama gerek yok.
Size gelip 1 hafta kalması saçma yani ne gerek var ki..

you_know işin çok zor bende hayatta sevmem yatak odama girilmesini hem orası insanların özeli girilmezki canm ama işte herkezin düşüncesi farklı maalesef bu tarz insanlarda var Allah sabır versin sana neyseki dua et uzakta oturuyor ya yakın olsaydı o zaman sürekli sende olucaktı daha kötüydü canmm

canım bu arada yeni davetiye modelleri buldum.. ekliorum fotolarını

Eklentiler

• $60319.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $70734.webp
    3 KB · Görüntüleme: 39
bi de bunlar

Eklentiler

• $50417.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $50454.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $2304.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 35
youu
krizee girdim burda valla parçalarm ben o çocuğuı da görümceni de
terbiyesizliğe bak bişi almas bakar sadece o ne demekmiş
ayy git yaa
geçen görmcemler geldi bebişleri var biri 4 yaşnda biri 5 ben onlara bile kızdım yani
karıştırmayın oturma odasını sakın diye
bide 7 yaşındaymş kocaman artkk
canm benmm sen haklısın
hatta yatak odanın kapısını da kilitle ben olsm öyle yapardm

ıyı akşamlar kızlarr

you know cnm o cocuk merak edıyordr ama suç annesınde benımde en sinir olduğm öle anneler oluyo
cocuklarıyla mısafırlığe gıderler cocuk napar ne ederler bılmezler
dün görumcem vardı
6 ve 4 yaşında kızları vardı
yatak odama gırıp vılma ıle fredı almışlar gelıp çöp kovasının oraya koydular
tabı görmcemle yemek yapıyordk bızde
hemen dedım onları yerıne koyun hadı bakımm
hemen görumcemde dedı cabuk kaldırın oturun dıye
onlarda hemen göturup koydular çantamaa bakmışlar ama ben kızmadım
cock ya makyaj malzemesı aramışlar kapılarımda hep acık çünkü cok karıstrmazlar öle
görmcemde uyarır kendı kapatır kapılarımı
sana Allah kolaylık versın

kilidi yok ama kapatıyorum laf vuruo eşim bilio kızdıgımı kalkmıcaksınız oturdugunuz yerden dio cocuklara ama kız wc bahanesiyle dalıyo yatak odasına anneside ses cıkarmıo tabi ya bide öyle bi kız ki bak 7 yasında biz bi ara düğüne gitcez yanıma oturmus büyük bişi takmayın yeni düğün yaptınız masrafa girmeyin diyo akannehir allah gunah yazmasında oldum olası sevmem bilmiş cocukları annesi bana bişi verecek oluo mesela örgu dergisi vardı bakıoduk görumcem dediki al senin olsun bende ne yapayım ben yapmam ki dedim kıyameti kopardı annesi bana verio die cekio elimden aglıo oda beni sevmio bende onu sevmiom ama şimdi allah korusun benim yatak odamdan bişi kaybolsa ben nasıl derim görümceme senin kızın girmişti die onun için sevmiyorum yatak odama baskasını girmesini kız kardeşim bile 1 hafta kaldı gelip yatak odama girmedi valizini bile salona koydu orada giyindi yattı ama bak eltimin cocukları evlerinde feci yaramazlar bize geldiler oturdukları yerden kalkmadılar terbiye meselesi işte

böcüğüm bende öyle deil işte geldiklerinde tedirginlikten oturamıyorum bile o kız kaybolunca gözden hemen kalkıp bakıyorum nereye girdi die yatak odamda mor tamammı duvar fln hani diyorum acaba renklimi gelio merak edio ama dolapları fln acıo cekmeceye bakıo anneside bişi diyince bana laf carpıo

geçmişi okumadım da direkt younun yazısını gördüm cnm sen eşinle konuş bu olayı bence,
çocuklarda şimdi çok bilmiş ama haklısın valla yatak odama girilsin istemem bu bir çocuk olsa bileee

eşim farkında zaten cnm kızıo kalkmıcaksınız die bak erkek diger cocukta o daha sakin oturo bişi veriorum yiyo bakıo gazeteye fln ama kız kapıyı acıom direk ooo burda neler varmıs diye yatak odasında eşimde kızıo otur kalkma burdan die arkasını dönunce gidip annesine mızmızlanıo izin vermiolar die görumcemde bakıo yengesi bişi yapmaz dio

üzme kendını cnm valla vur yüzüne o zmn
de oras yatak odası özel bana gırmesın dıye
ben kımseden çekınmem valla dıretk derım hıc umrumda olmaz

bak işten cıkma sebebım bıle o oldu
müdür düreklı toplantı yapar kendı konuşur bıze laf düşmezdı
en sonunda dedım
sız çoban deılsınız bızde koyun deılız
sız konuşma hakkınızı nerden aldıysanız bende ordan aldım dıye
valla hemen cvp verırım hıc ama hıc umrumda olmaz
ve sonnda bıraktım işi
sankı tek iş onda var
sende hayatın boyunca senı rahatsız eden şeylerı açık açık de cnm

valla söyledim böcuk kapıyı kapattım onlar kapıdayken biz acıyoruz sen kapatıosun dedi görumcem bende orası yatak odası dedim kapatırım dedim zaten daha 2 defa geldi ama burnumdan geldi dusun

you cnm valla sende bişiy dediği zmn görümcen ver cvbını akşam öğünün ondan gelmiyor ya
bak benim yeğenimde öyleydi mızmızlanırdı ağlardı sürekli kendini tuvalate bile kapardı
ben bi bi bağırdım yenge abi fln dinlemedim
o oldu korkuo şimdi bzn korkutmak lazım ters ters bakıom bişiy yaptığında bakışımdan korkuo

yada bagırma koca kızmıs deki baskasının evi karıstırılmaz baskasının yatak odasına girilmez cok ayıp falan de belki anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…