- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.701
canmm eşin senn beğendğini beğeniyorsa ikna eder babasınıı
üzülmee
kaynpederlerin daha az sesi çıkar die düşünüyom
kaynanan olsa çok dırdır ederdi de kaynpeder ikna olur inşş
yok yaw bi yandan da beynimi zorluyorum ne
alabilirim diye bide Bime nevresim takımı gelicek bu cuma 29 YTL:
kızlar bu takım sizce nasıl?
Yok canım artık eskisi kadar takmıyorum ama ilk başlarda sırf bunun için psikoloğa bile gitmiştim :)) Nasıl çaresiz hissettiysem kendimi. Kayınvalidem kayınpederime dedirten. Şu ana kadar nerde görülmüş kaynpederin gelinliğe laf dediği... Ben de artık oluruna bırakacam. Ama bu aralar benim gelinliğim gündeme bile giremiyor. Çünkü nişanlı kızlarından nişanlısı ayrıldı gibi... Bu konuda kayınvalidem kendisini suçluyormuş çok müdahele ettim ben diye. Belki aynı hataları bende de yapmamayı düşünebilirler.
model güzlmiş cnaım köşe takımı ama ben sevmiyorum köşeyi...
kuzum ben oturma odası yapmıcam sadece salon takımı olucak evimizde ve bütün hayatımızı burda geçiricez. o yüzden biraz kahverengi daha mantıklı gibi geldi.. kir göstermez sonuçtabi de benim köpeğim var o da olacağı için koyu renk daha mantıklı olur gibime gelio
ayy benm beynim bin parça oldu bi sürü şeyi düşünüom yaff
canm güzel ama rengi kırmızı falan olursa :)))
ayy canm benm yaa
ayy rabbm ayırmasn kimseyi yaa
sizin huzurunuzu bozacak herşey sizdn uzak olsnn
kuzum ben oturma odası yapmıcam sadece salon takımı olucak evimizde ve bütün hayatımızı burda geçiricez. o yüzden biraz kahverengi daha mantıklı gibi geldi.. kir göstermez sonuçtabi de benim köpeğim var o da olacağı için koyu renk daha mantıklı olur gibime gelio
kızlar bugün nası bi yorgunluk var üzerimde bilemezsiniz boshayallersmile kolumu kaldırmaya dermanım yok
kızlar bunlarda benim salona aldıgım koltuklar nasıl sizce:uhm:
karaböcüğk güle gülee kulln cnaım :) ya kızlar bişi sorcam hani düğün oldukdan sonra gelinle damadı uğurlmaya eve gelirler ya kız tarfından birilerileri olur mu yoksa kız tarafı düğünden sonra gelmezmi ?
karaböcüğk güle gülee kulln cnaım :) ya kızlar bişi sorcam hani düğün oldukdan sonra gelinle damadı uğurlmaya eve gelirler ya kız tarfından birilerileri olur mu yoksa kız tarafı düğünden sonra gelmezmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?