-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bnde oturma odamdaki kanepemin kollarını kesip L koltuk yapmak istiyorum :)))

testereyle kesebilir miyim ki eşim görmeden :)))

yeni evlilerin evinde akrabaların ne işi var ya çok saçma bir adet önceden bizdede varmış ama artık gelen giden olmuyor ben araştırdım öğrendim içim arahat o yüzden :)))

bundan 12 yıl önce ablam evlenmişti kaynanası düğünden sonra evine gitmişti çok kötü bişey Allahtan nişanlımın tarafında böyle bir adet yok :)

kuzum bence bi mobilyacı ile konuş istersen bazen mobilyacılar yapabiliolar bişeyler testereden daha mantıklı yerimseniben

yaf onlar mırın kırın yapıyo
yapılır ama uğraştırır falan dio:))))

aşkımı kandırabilsem alcam elime testereyi :)))
çünkü kesilince kötü olmayacak ben biliyorum :roflol:

ya bişi anlatcam ben görümcemin küçük canavarına sinir oluom bilenler bilir 7 yasında ama bi bilmişki neler bilo neler bende hiç sevmem öyle çocukları çocuk dediğin masum olmalı her konuda yorum yapmamalı bakın 7 ay oldu evleneli 2 defa geldi görümcem kendi etilerde oturo ben bahcelievlerde yani oda istanbulda ilk geldiginde kaldı 2 gece o kızı yatak odamdan cıkmıo aaa burda ne var aaa bu ne die dolapları cekmeceleri karıstırıo görümcemde tabi cıt yok birinde cıkardım odadan yengem burda bişi yok hadi salona git sana cips getircem dedim gitti annesine mızmızlanmıs görümcemde ne desin yengesi merak edio bakıo bişi yapmaz almaz dedi akannehir kızına deil bana sölüo sonra yine eşim yatak odasındaydı baktım bunlar kapıdalar eşimi izliolar neyse eşim cıktı bende kapıyı kapattım girmesinler die görumcemde dioki biz acıyoruz kapıyı sen kapatıosun dio gülerek akannehir orası yatak odası dedim bende anlasın diye bişi demedi gecenlerdede bana gel fln dio bende dedimki sn geliomsuun ki oradan gelemio eşim gidip alıo arabada yok otobusle gidio ablasını alıp geliolmaz: işte bana dediki okullar kapansın 1 hafta gelip sende kalcaz sanki baska ildeyiz bizim evde ultra dahil tatil köyü yatak odasıda çocuk parkı lmaz: eşim dediki çalışacak abla o zaman gelemezsiniz hı fln dedi sustu gecen onlara gitmiştik dioki eşime dedimki yazın kafa dinlemeye you_know lara gidecektim ama kardeşim işten cıktı yük olmayayım gidip hiç beni düşündüğü yok 1 hafta 2 canavarın dagınıklıgını toplıcam kızının peşinde kosacam yatak odasına girmesin die gelip bizim evde kafa dinleyecekmiş aynı halam gibi annemde cok cekti ay yorum yapın allah askına yanlısmı dusunuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…