-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ha ha haaaaa beklerim ben oğluşunu:)))))))))))))))) caspersy

tamamdr canmm 25 sene sonra gelinimz olcan inş..

bende burdayım:kedi:

hoşgeldn canmmm

Bende geldim ama konuyu yakalayamadımm...

hoşgeldnnn bidenemm

Merhaba kızlar!

hoşgeldn tatlmm

caspersyy neler oluyoooo gelin beniim gerisine karsmam ama kızmızda güzelmiş hayrlısyla baş göz edelim O

canmm
gelin seninn zatii
ben onu gelin alıomm :)))

kız git bir test al da hepimiz kurtulalım şu meraktan yaaaalumunekankayizsmile
ayy evet yaa
tyze olcaz mı olmucaz mı bilelim :)

2 gun daaa beklicem yapacam ama gecenki gibi cıkmıcak bişi biliyorum ay dua edin cıkmasın yani

hayrlı zamanda gelsin inş bebişin canmm

ay regl oldum bi koşu gittim markete.. zaten ağrılı oluyorum işyerinde hiç çekilmez şimdiii (( anlaşılan balayında regl olma ihtimalim %95..

ayy canm dkkt ett

Ben bile canım geçen ay 26 sında hastalandım ama bu ay hala yok malesefffffffffffff

uff amma düzensiz oluoz yaa
bide onu hesap et işin yoksa
bekarken yine dert deil ne zaman olursa olsn da evlenince bide bebiş telaşına düşüon

ay regl oldum bi koşu gittim markete.. zaten ağrılı oluyorum işyerinde hiç çekilmez şimdiii (( anlaşılan balayında regl olma ihtimalim %95..
aynen bende dün akşam oldum bu kez ağrım pek yok ilacımı bıraktım mayısta kontrol var die ondandı demek tüm ağrılarım...bnm düğünede balayınada denk gelmicek ,iyi oldu vallaa..senin daa çok var cnm son zmnlar stresten değişiyo tarihler öle düşünme derim..
Kız şimdi sipariş verirsek anca 1 ayda geliyormuş düğüne kadar pabuç edinmek istiyorummmmmdelikafadulden
nereden ne alıyonuz bakimm..

hımm tamam canım erken diyosun düşünmiyim o zaman kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Gelmedi fıstık gelince çekinirim senin gelinliğinde çok güzelmiş kuşumm şimdi denemedin falan ya insanın aklı kalıyor o zaman. İyiyim canım sağ olasın sen nasılsın alışmışsındır artık inş. evliliğine ya da evciliğine
Pınarcım Sonbaharı gördün mü hiç bayağıdır yok
[/QUOTE]

işte ben gelinliğimi bulmasaydım o modeli diktiricektim ama bulduğum model çok içime sindi zaten, herkesde bayıldı gelinliğime .

alıştım şekerim evliliğede evciliğede ama annemi babamı kardeşimi çok özlüyorum (
sonbaharıda ne zamandır görmedim bende

caspery vallahi yawww ben şimdi bile dert ediyorum Çok uzadı mı korkuyorum Allah korusun hastalık belirtileri hormon bozukluğu oluyor işte.

ya haziranda istenme durumum olucak söz nişan bir arada yapmayı düşünüyorum nasıl sizce fikir versenize

ya haziranda istenme durumum olucak söz nişan bir arada yapmayı düşünüyorum nasıl sizce fikir versenize

Canım Düğün ne zaman olcak Haziranda diyelim nişan oldu ama isteme ile aynı zamanda olmaz.

Önce Gelir ister bi güzel sonrasına sen karar ver
Direk Nişan yapabilirsiniz evde gayette güzel olur ama arası uzun olcak ve salonda isterim dersende öyle de olabilir:1hug:

caspery vallahi yawww ben şimdi bile dert ediyorum Çok uzadı mı korkuyorum Allah korusun hastalık belirtileri hormon bozukluğu oluyor işte.

canm bişi olmas merak etmee
ben azck canm sıkılsn iki gün mutlaka ileri atıo ben alıştm :)))

olsun canım :))))))))) ya bişiy sordum kızlar cvp versenize yaaa

canmcm görmedim ki yaa
güzel olur canm ama
imkan varsa ayrı ayrı olsn
çünkü çok özel günler
farklı farklı uzun uzunn yaşamak istiyo insan

Sağ ol canım.

Lovelshoes diye bir yer duydunuz mı kızlar?j

Ay dilek ben şu pembeye bayıldım:)
Diğerinede:)

ya haziranda istenme olucak düğün sebeye inşallah..ilk önce isticekler sonra bir kaç güğn sonra söz nişan bir arada olsun diyorum onlar izmirde yaşıyo çünkü bide zırt pırt gel git istemiyorum ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…