- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.381
ha ha haaaaa beklerim ben oğluşunu:)))))))))))))))) caspersy
bende burdayım:kedi:
Bende geldim ama konuyu yakalayamadımm...
Merhaba kızlar!
caspersyy neler oluyoooo gelin beniim gerisine karsmamama kızmızda güzelmiş hayrlısyla baş göz edelim O
ayy evet yaakız git bir test al da hepimiz kurtulalım şu meraktan yaaaalumunekankayizsmile
2 gun daaa beklicem yapacam ama gecenki gibi cıkmıcak bişi biliyorum ay dua edin cıkmasın yani
ay regl oldum bi koşu gittim markete.. zaten ağrılı oluyorum işyerinde hiç çekilmez şimdiii(( anlaşılan balayında regl olma ihtimalim %95..
Ben bile canım geçen ay 26 sında hastalandım ama bu ay hala yok malesefffffffffffff
aynen bende dün akşam oldum bu kez ağrım pek yok ilacımı bıraktım mayısta kontrol var die ondandı demek tüm ağrılarım...bnm düğünede balayınada denk gelmicek ,iyi oldu vallaa..senin daa çok var cnm son zmnlar stresten değişiyo tarihler öle düşünme derim..ay regl oldum bi koşu gittim markete.. zaten ağrılı oluyorum işyerinde hiç çekilmez şimdiii(( anlaşılan balayında regl olma ihtimalim %95..
nereden ne alıyonuz bakimm..Kız şimdi sipariş verirsek anca 1 ayda geliyormuş düğüne kadar pabuç edinmek istiyorummmmmdelikafadulden
aynen bende dün akşam oldum bu kez ağrım pek yok ilacımı bıraktım mayısta kontrol var die ondandı demek tüm ağrılarım...bnm düğünede balayınada denk gelmicek ,iyi oldu vallaa..senin daa çok var cnm son zmnlar stresten değişiyo tarihler öle düşünme derim..
ben de düğün sabahı bitmişti reglm :))
eşime bitmeyebilir bak habern olsn demiştim:)))))))
aynen bende dün akşam oldum bu kez ağrım pek yok ilacımı bıraktım mayısta kontrol var die ondandı demek tüm ağrılarım...bnm düğünede balayınada denk gelmicek ,iyi oldu vallaa..senin daa çok var cnm son zmnlar stresten değişiyo tarihler öle düşünme derim..
ha ha haaaaaaaaaaaaaa
bana mı güldün bakm sen gelin :)))))
heeeee caspersy kaynanam:)))))))))))))))
ya haziranda istenme durumum olucak söz nişan bir arada yapmayı düşünüyorum nasıl sizce fikir versenize
caspery vallahi yawww ben şimdi bile dert ediyorum Çok uzadı mı korkuyorum Allah korusun hastalık belirtileri hormon bozukluğu oluyor işte.
olsun canım :))))))))) ya bişiy sordum kızlar cvp versenize yaaa
ya haziranda istenme durumum olucak söz nişan bir arada yapmayı düşünüyorum nasıl sizce fikir versenize
Sağ ol canım.tamamdr canmm 25 sene sonra gelinimz olcan inş..
hoşgeldn canmmm
hoşgeldnnn bidenemm
hoşgeldn tatlmm
canmm
gelin seninn zatii
ben onu gelin alıomm :)))
ayy evet yaa
tyze olcaz mı olmucaz mı bilelim :)
hayrlı zamanda gelsin inş bebişin canmm
ayy canm dkkt ett
uff amma düzensiz oluoz yaa
bide onu hesap et işin yoksa
bekarken yine dert deil ne zaman olursa olsn da evlenince bide bebiş telaşına düşüon
Lovelshoes diye bir yer duydunuz mı kızlar?jaynen bende dün akşam oldum bu kez ağrım pek yok ilacımı bıraktım mayısta kontrol var die ondandı demek tüm ağrılarım...bnm düğünede balayınada denk gelmicek ,iyi oldu vallaa..senin daa çok var cnm son zmnlar stresten değişiyo tarihler öle düşünme derim..
nereden ne alıyonuz bakimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?