-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay bende ilginç bir davetiye istiyorum elimde var bi tane ama evdeki laptopta koyarım buraya ...senin elinde varmı ilginç davetiye

ay yok canım ben hiç bakmadım davetiye falan, bende durumlar karışık biraz, ne zaman evlencem hiç belli deil zaten, bu çok dikkatimi çekti ama tek başıma o kadar resim çizemem, yaptırması da pahalıya geliyo yani bize resim başı 3 lira verdiler, ama çalışanlara bu verildi yani yaptıranlar aslında daha fazla ödedi, bide sadece resim deil kartonu baskısı falan var bunun, benimkide yalan olcak galiba başka deişik şeyler baksam iyi ederim :) güzel bişey bulursam koyarım resmini.

kan testi yaptırsana en kesin çözüm
yok canım öyle bi sorun deil gecen aylardan kaynaklanıo değişik bişi ama çözemedim doktora gidecem allah korusun hastalık fln olmasın adetimde düzensiz zaten

Tamam canım bende bizim buraya Cuma pazarı kuruluyor ona bakarım. Bide kırtasiyeleri falan gezerim bi güzel buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
tmm canım bak sen bende bakarım aaa bak belki mersine gitme ihtimalim var o zaman alırım ben sana
canım benim inş. gönlünden geçen zamanda gelir bebişin:)))
ee bizide çok bekletme ama yiğen için...

yok kız 3 sene var daaa yani ben istemiyorum aslında hiç istemiyorum baskasının bebişi olsun seveyim fln ama ben bakamam ohaoldumsmile

bende var bi tanem allah izin verirse onu düşünüyorum koyarım buraya bakarsın

allah korusun çıkmaz inşallah git bir dr. benimde sorunlarım var hastalığımın 3.günü test yaptırıcam ama kötü bişiy söylücek diye çok korkuyorum aklıma geldikçe morelim bozuluyo

ay regl oldum bi koşu gittim markete.. zaten ağrılı oluyorum işyerinde hiç çekilmez şimdiii (( anlaşılan balayında regl olma ihtimalim %95..

Hilalcim 1. davetiye çıkmamış onu görmedim 2.deki yazı çook güzel, arkadaşlarında dediği gibi cadıcığın yüzü sevimsiz azcık o kadar senin yüzün çok tatlı kızz değişin o kısmı:)
Hayırlısı olsun inş.

bende burdayım:kedi:
Nasılsın nanım?j O siteyle(ayakabıcı) ilgili bişey buldun mu tatlım?j
eregli hoşgeldinnn
nasılsın şekerimm
aldınmı kına elbiseni
o modelde aklım kaldı valla , giytde resim göster bize
Gelmedi fıstık gelince çekinirim senin gelinliğinde çok güzelmiş kuşumm şimdi denemedin falan ya insanın aklı kalıyor o zaman. ıyiyim canım sağ olasın sen nasılsın alışmışsındır artık inş. evliliğine ya da evciliğine
Pınarcım Sonbaharı gördün mü hiç bayağıdır yok

Son düzenleme:
adetim cok duzenli deil zaten havadan stresten üzüntüden herseyden değişebilio subatta 2 defa test yaptım negatif cıktı o aksam hastalandım yine stresli gunler beklio ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…