- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.801
ohh ohh... ee evin resinlerini isteriz vallaa:))) hayırlı olsun canım şimdiden.. bu arada sen koçişle berbermi yeni gelin evini eskiticenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evi yerleştirdik. temmuza kadar yeni gelin evimi eskiticem. tek halılar kaldı. hep eşyalar yerleşti
kızlar bu arada benim beyaz eşyalarım hep gri inoks. valla hiç biri parmak izi yapmıo. fırında gayet rahat temizlenio. çok abartmıştı herkes.bilgi vereyim dedim yeni alıcak varsa
hoşgelidn canım...günaydınn kzılarr mutlu günler diliyorummm
evi yerleştirdik. temmuza kadar yeni gelin evimi eskiticem. tek halılar kaldı. hep eşyalar yerleşti
kızlar bu arada benim beyaz eşyalarım hep gri inoks. valla hiç biri parmak izi yapmıo. fırında gayet rahat temizlenio. çok abartmıştı herkes.bilgi vereyim dedim yeni alıcak varsa
günaydınn kzılarr mutlu günler diliyorummm
günaydınn kzılarr mutlu günler diliyorummm
naber bacılar
evi yerleştirdik. temmuza kadar yeni gelin evimi eskiticem. tek halılar kaldı. hep eşyalar yerleşti
naber bacılar
hoşbulduk cnmmmmopuyorumnanaktanslmm levrekk hoşgeldn canmm
naber bacılar
yok sipidi ben beğendim gri işini. eğer dikkatli kullanırsan titiz de biriysen beyazdan farkı yok. yalnız çelik buzdolaplarının yan kısımları çelik değilmiş. o biraz tuhaf oldu. yanı görünüo çünkü o da çok sorun değil
fırın için de cifin çelik temizleyicisini aldım.onu sıkıp siliorum. heleki penye bezle silersen daha güzel oluyo
Cutecim yeni gördüm kusura bakma. Ben o siteyi aylardır takip ediyorumm ama hiç alan yok çevremde. Bizim sitede bi kaç şey vardı hakkında. Onların dışında bilgim yok malesef sürekli ürünler değişiyor orada sanırım tutuyor ve bitiyor ki değişiyorlar:) Çok hoş şeyler varlar evet tırışkada durmuyor pek çoğu ama genede fikirsizim malesefSende araştır duruma göre aydınlat beni bende düşünüyorum kaç aydır ama bi alamadım:)
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?