-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evi yerleştirdik. temmuza kadar yeni gelin evimi eskiticem. tek halılar kaldı. hep eşyalar yerleşti

kızlar bu arada benim beyaz eşyalarım hep gri inoks. valla hiç biri parmak izi yapmıo. fırında gayet rahat temizlenio. çok abartmıştı herkes.bilgi vereyim dedim yeni alıcak varsa

ohh ohh... ee evin resinlerini isteriz vallaa:))) hayırlı olsun canım şimdiden.. bu arada sen koçişle berbermi yeni gelin evini eskiticenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınn kzılarr mutlu günler diliyorummm
hoşgelidn canım...

hayrlı olsn canm benmm
geriye bi düğün kalmş ohh

günaydınn kzılarr mutlu günler diliyorummm

günaydnn canmm benmm
:1hug:

hayır canım. benim kociş annesinde. benim de annemler yanımda ama annemler dönünce de kalmaya devam edicem. ben buraya tayin olunca yeni bir ev açmak yerine oturcağım evi düzelim die düşündük

ohh ne güsel yerleşmiş herşey :)) hayırlısı olsun canım :))

hg bacım :))

Canım Hoşgelsin seni gördüğüme sevindim iyimişssin Şeniz
Benimde gri çok mutlu oldum yahu şimd,i lülülülülülülülülülülülü:jeyyar:Şenizsempatiksalakcinni

naber? hihoyyyt

yok cnm dun akşam yazmıstım kızlar sordularda bak sizede anlatayım cuma gunu sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama 15 dk sonra fln 2.çizgi çıktı ama yarısı pembe sonra ben agla agla deli gibi ne yapacam ben die sonra indim aşağıya eczaneye kız dediki bu bozuk ben size yenisini vereyim tamamen bembeyaz olup 2 çizgi çıkması gerekiomus neyse 2.aldım sabah yapın demişti dayanamdım gece yaptım 10 gibi oda tek çizgi ama tamamen pembe cıktı sinirden stresten heryerimde sivilce çıktı kesin hamileyim diyorum cumartsi heryer kapalı eczane yok test alayım tekrar dünde eşim işe basladı biyerde giderken acık eczane görmüş test almıs ama bende dun sabah hastalandım tabiki şimdi eşim o testi ben yapcam diodelikafadulden

bende 25 temmuz gelınıyım.herkese hayırlı ugurlu olsun inş ağız tadlarıyla otururuz herkes.canım tekrardan hayrılı olsun.bende ocagımı aldım ınox.bulasık makınası bakıyorum sen hangı marka aldın rica etsem fikir asamasındayım.tşk şimdiden

yok sipidi ben beğendim gri işini. eğer dikkatli kullanırsan titiz de biriysen beyazdan farkı yok. yalnız çelik buzdolaplarının yan kısımları çelik değilmiş. o biraz tuhaf oldu. yanı görünüo çünkü o da çok sorun değil
fırın için de cifin çelik temizleyicisini aldım.onu sıkıp siliorum. heleki penye bezle silersen daha güzel oluyo

Hımmm benim daha beyaz eşyalar alındı set üstü beyaz olmaz ama artık herhalde komik mi olur ki :sm_confused:
Beyazı ciflemek daha kolay ya grı çizilebilir belki

kızlarrr biri ayakkabı mı dediiiiiiiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben bahsettiğiniz siteyi göremedim hangi site ki acabaaaaCADIARZU
bende sürekli gojane takip ediyorum ama hala bi türlü niyet edip alamadım boshayallersmile

Levrek yahu bu site de güzelmiş gojane mi ne? :)
ama sakın düğün+kına için güvenmeyin gelmesi uzun olabilir kızlar aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…