-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gulsun ne zaman 3 hafta oldu be canım siz evleneli amannnn ne güzelll bana geçmiyor zaten işte
yaa vet ... zaman çok çabuk geçiyor... birkaç gün sonra 1. ayımız bitcek yaaa... ben eskimek istemiyorummmmmmmmm((

iyiyim canm ya sadece uykum varr
p.tesi günleri uykuyu ayarlayamıyorumm
akşm 10da uyuma planları yapıyorum şimdi :))))
off bende öyleyim yaaa.... o yataktan çıkmak istemiyorum sabahlarııı...

ayy cute... gerçekten çok az kaldı ya.... ne zaman çıkıcaksın izne???

cnm 3 günlük izinimizi kullanıp işe gelicez..çünkü turumuz 15 inde başlıyo..sonra 8 günlük mısır turu...sonra iş yine :)

bu arada hafta sonu dış mekan çekim için yerler baktık aklımızda bi kaç yer vardı..izin vermediler ..tüm hayallerimiz suya düştü..Atatürk köşkünü özellikle çok istemiştik :çok üzgünüm:

yaa vet ... zaman çok çabuk geçiyor... birkaç gün sonra 1. ayımız bitcek yaaa... ben eskimek istemiyorummmmmmmmm((

yaaa gülsünn sen bi ayda eskimek istemiyom dersen benm 7 ay bitti ben çoktan mı eskidim o zaman yaa

ayy kabus gibi oluyo hakkaten yaa
bugn kendimi zorla kaldırıp kahvaltı hazırlıcaktm
eşime sordm kahvltı hazrlıcam ne yapam die
o da boşverr uyuyalm dedi :))))
uyuduk :asigim:

mısırda balayıı :))))
canmcmm üzülmee
yaa stüdyo çekimi yaptırrsınız sizdee

kızlar çok iş var bugün.. haftabaşlarından nefret ediyorum biraz işlere gömüleyim görüşürüz öpüyorum hepinizi

mısırda balayıı :))))
canmcmm üzülmee
yaa stüdyo çekimi yaptırrsınız sizdee

nie gülüyon biz sakin tatili sevmiyoruz..diğer ülkeler daha serin die Mısırı seçtik,sen sevmiyon heralde...Kızıl denizi fln merak ediyom ben çok ..sharm el sheikh'in çok methi var...

yok yok biz nefret ederiz stüdyo fotolarından,bizim Bursadaki sitemizin şahane bahçesi var Bursada ödül aldı bahçede orada çekinicez birde Hünkar köşkü bahçesi var..Botanik parkta kalabalık olmazsa orada bi kaç poz..bakalım öle çıkıcak bişiler..

anldım canım.. ohh ne güzel... mısıra gitmek iyi fikir valla.. aman dikkat et kendine oralarda... güzel kadınlar kaybolurmuş diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemem tabi:))
:)) yaa canım sonuçta hepimiz yeni evliyiz ama ben kendimi daha 1-2 haftalık evli hissedyorum ve ne çabuk 1 ay geçti diyorum... eminimki sende öyle hissediyorsundur...

Gulsun bende bekliyorum ya 1 ay şimdi geçsin diye bana da sanki hiç geçmiyor :jeyyar:

kız spidi... inş. düğününü çok bekletmezler... yoksa nasıl geçicek zaman:)))

günaydın kızlar iyi haftalar olsun hepimize :)
günaydın canım.. hoşgeldin...

saol Gülsünüm.. Mısır diyince insanların aklına sadece piramitler geliyo :) ondan şaşırıyolar sanırım ... bende şaştım valla takviminde yanlışlıkmı var dicektim :)

ahh mısır boshayallersmile boshayallersmile ne güzel yaa
cute en çok senin balayı resimlerini beklicem ben burda ona göre benim içinde boll boll resim çek

botanik parktada harika resimler ortaya çıkacağına eminim
site hangi site

kız spidi... inş. düğününü çok bekletmezler... yoksa nasıl geçicek zaman:)))

Bana son 1 ay kala söylesinler düğüne çok var canım beee öyle olsun istiyorum ben 1 yıl işte :bbo::bbo::bbo:

Cute bende çok istiyorum mısırı ama dediğin gibi ilginç geliyor genelde herkeze kaydirigubbakcemile3

canmm daha önce duymamştm mısır a gideceğinizi şaşırdımm o yzdenn.

[:)) yaa canım sonuçta hepimiz yeni evliyiz ama ben kendimi daha 1-2 haftalık evli hissedyorum ve ne çabuk 1 ay geçti diyorum... eminimki sende öyle hissediyorsundur...

ayy bende epi topu 1 aylık evli gibi hissediom :))))

tabi cnm çekinicez bol bol inş..

Saygınkent Sitesi cnm..

evet :)

neysem işim çok hallediim gelirim öpüyorum herkesiii.. a.s.

ya hakkaten ne çabuk geçti bir ay
zaman su gibi gerçekten

saol Gülsünüm.. Mısır diyince insanların aklına sadece piramitler geliyo :) ondan şaşırıyolar sanırım ... bende şaştım valla takviminde yanlışlıkmı var dicektim :)
mısır he ne güzel bizde ilerde gitmek istiyoruz naspip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…