- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.821
hmm anladım canım... ohh evinde rahat rahat yaşarsın artık..:)))hayır canım. benim kociş annesinde. benim de annemler yanımda ama annemler dönünce de kalmaya devam edicem. ben buraya tayin olunca yeni bir ev açmak yerine oturcağım evi düzelim die düşündük
canım hoşgeldin... ayy çok sevindim bu haberlere... hem koçişinde işe başlamış.. bebişte yokmuş... ohhh keyfine diycek yoktur valla:)))yok cnm dun akşam yazmıstım kızlar sordularda bak sizede anlatayım cuma gunu sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama 15 dk sonra fln 2.çizgi çıktı ama yarısı pembe sonra ben agla agla deli gibi ne yapacam ben die sonra indim aşağıya eczaneye kız dediki bu bozuk ben size yenisini vereyim tamamen bembeyaz olup 2 çizgi çıkması gerekiomus neyse 2.aldım sabah yapın demişti dayanamdım gece yaptım 10 gibi oda tek çizgi ama tamamen pembe cıktı sinirden stresten heryerimde sivilce çıktı kesin hamileyim diyorum cumartsi heryer kapalı eczane yok test alayım tekrar dünde eşim işe basladı biyerde giderken acık eczane görmüş test almıs ama bende dun sabah hastalandım tabiki şimdi eşim o testi ben yapcam diodelikafadulden
yok cnm dun akşam yazmıstım kızlar sordularda bak sizede anlatayım cuma gunu sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama 15 dk sonra fln 2.çizgi çıktı ama yarısı pembe sonra ben agla agla deli gibi ne yapacam ben die sonra indim aşağıya eczaneye kız dediki bu bozuk ben size yenisini vereyim tamamen bembeyaz olup 2 çizgi çıkması gerekiomus neyse 2.aldım sabah yapın demişti dayanamdım gece yaptım 10 gibi oda tek çizgi ama tamamen pembe cıktı sinirden stresten heryerimde sivilce çıktı kesin hamileyim diyorum cumartsi heryer kapalı eczane yok test alayım tekrar dünde eşim işe basladı biyerde giderken acık eczane görmüş test almıs ama bende dun sabah hastalandım tabiki şimdi eşim o testi ben yapcam diodelikafadulden
Dilek canım hayırlısı olsun eee aranız düzeldi dimi...
Levrek yahu bu site de güzelmiş gojane mi ne? :)
ama sakın düğün+kına için güvenmeyin gelmesi uzun olabilir kızlar aklınızda olsun
özür fln diledi çiçek almıs hediye almıs eh işte o zamanki gibi sinirli değilim ama hala kırgınım her ne kaadr farkında olmasada biyerden haber bekliyorum bugun gelirse yarın yolcuyum
ya cnm çok güsel ayyakkabılar bitiyorum beennnn
kızlar bu sitedenmi bahsediyordu bilmiorum ama bi türlü cesaret edemedim almaya bide modasizsiniz.blogspot var bunda da hoş ayakkabılar varr
özür fln diledi çiçek almıs hediye almıs eh işte o zamanki gibi sinirli değilim ama hala kırgınım her ne kaadr farkında olmasada biyerden haber bekliyorum bugun gelirse yarın yolcuyum
kıs bırakıp gitme adamı yalnz başınaa
bak özür de dilemişş
Selam kızlar. Nasılsınız bakalım???
dilesin umursamıyrum yapmayacaktı valla ben hiç görmedigim bir levent gördum
dilesin umursamıyrum yapmayacaktı valla ben hiç görmedigim bir levent gördum
slmm tatlmmm
iyiyiz diyelim ii olalmm seen
ya çıldıracam valla ya bakın şimdi dun bi yerde işe basladı baska yerden aramıslar görüşmeye gel die sabah oraya gitmişti görüşmeye adam demişki 1 2 gune baslarsın gelip şimdi diğer yere demişki ben artık gelmiyorum eve geliomus ay cıldırcam şimdi ya adam aramazsa
ya çıldıracam valla ya bakın şimdi dun bi yerde işe basladı baska yerden aramıslar görüşmeye gel die sabah oraya gitmişti görüşmeye adam demişki 1 2 gune baslarsın gelip şimdi diğer yere demişki ben artık gelmiyorum eve geliomus ay cıldırcam şimdi ya adam aramazsa
yok gulsunum salaklık yaptıgı bk bi kere daha böyle oldu adam dediki gel haftabası basla bu işinden ayrıldı haftabası adamı arıoz tlf kapalı acmıo en sonunda actı tadilattyız vazgeçtik alımdan dedi ne oldu 2 ay evde oturdu bak adam kesin alacak olsa yarın gel basla der 1 2 gune baslarsın dedigine göre karar verilmemiş of valla delircem gulsundilekçim bi sakin ol... belki adam kesin konuştu ve o güveni verdi... önce gelsin eşin.. konuş.. anla... ön yargılı olma güzelim... sonuçta bak oda çabalıyor.. sıkma lütfen canını....
seni çok iyi anlıyorum çıldırmamak elde değil gelsin bakalım açıklaması ne olcak
yok gulsunum salaklık yaptıgı bk bi kere daha böyle oldu adam dediki gel haftabası basla bu işinden ayrıldı haftabası adamı arıoz tlf kapalı acmıo en sonunda actı tadilattyız vazgeçtik alımdan dedi ne oldu 2 ay evde oturdu bak adam kesin alacak olsa yarın gel basla der 1 2 gune baslarsın dedigine göre karar verilmemiş of valla delircem gulsun
açıklamasını yaptı cnm tlfnda sen karısma dedi ama aklında bişi oldugundan deil sırf benim dediğimi yapmıcak ondan bak hep ne desem oluo sonrada dioki bundan sonra sen ne dersen onu yapcam icraata gelince yok
Dilemm akıllanmıştır artık seninki bişey olmaz yarın başlar olmadı ertesi güne.ya çıldıracam valla ya bakın şimdi dun bi yerde işe basladı baska yerden aramıslar görüşmeye gel die sabah oraya gitmişti görüşmeye adam demişki 1 2 gune baslarsın gelip şimdi diğer yere demişki ben artık gelmiyorum eve geliomus ay cıldırcam şimdi ya adam aramazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?