-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hayır canım. benim kociş annesinde. benim de annemler yanımda ama annemler dönünce de kalmaya devam edicem. ben buraya tayin olunca yeni bir ev açmak yerine oturcağım evi düzelim die düşündük
hmm anladım canım... ohh evinde rahat rahat yaşarsın artık..:)))

canım hoşgeldin... ayy çok sevindim bu haberlere... hem koçişinde işe başlamış.. bebişte yokmuş... ohhh keyfine diycek yoktur valla:)))

:roflol::roflol:

ayy gözün aydn canmm
eşinde iş bulmş hadi hayrlı olsnn

you'cum gözün aydın canım.. neyse stress yapma demiştik ama olmuyo malum.. eşin için de çok sevindim

Levrek yahu bu site de güzelmiş gojane mi ne? :)
ama sakın düğün+kına için güvenmeyin gelmesi uzun olabilir kızlar aklınızda olsun

ya cnm çok güsel ayyakkabılar bitiyorum beennnn
kızlar bu sitedenmi bahsediyordu bilmiorum ama bi türlü cesaret edemedim almaya bide modasizsiniz.blogspot var bunda da hoş ayakkabılar varr

özür fln diledi çiçek almıs hediye almıs eh işte o zamanki gibi sinirli değilim ama hala kırgınım her ne kaadr farkında olmasada biyerden haber bekliyorum bugun gelirse yarın yolcuyum

Anladım canım ana onca özür falan da boşa gitmesin yani
Sende sakin ol çok stres yapma gerekeni yapmış bence gitme de artık yanında kal olumunekankayizsmile

ya cnm çok güsel ayyakkabılar bitiyorum beennnn
kızlar bu sitedenmi bahsediyordu bilmiorum ama bi türlü cesaret edemedim almaya bide modasizsiniz.blogspot var bunda da hoş ayakkabılar varr

Evet hepsi çok güzel ama ben cesaret edemem lmaz:

slmm tatlmmm
iyiyiz diyelim ii olalmm seen

Sağol canım ben de iyiyim. bu aralar okulda sunumlar ödev teslimleri filan var işyerimde de işler artıyor iyice sıkışmaya başlıyorum :s Ama onun dışında iyiyim. akşamları yürüyüşe başladım 5 kmye yakın yürüyüorum sanırım :)))

ya çıldıracam valla ya bakın şimdi dun bi yerde işe basladı baska yerden aramıslar görüşmeye gel die sabah oraya gitmişti görüşmeye adam demişki 1 2 gune baslarsın gelip şimdi diğer yere demişki ben artık gelmiyorum eve geliomus ay cıldırcam şimdi ya adam aramazsa

dilekçim bi sakin ol... belki adam kesin konuştu ve o güveni verdi... önce gelsin eşin.. konuş.. anla... ön yargılı olma güzelim... sonuçta bak oda çabalıyor.. sıkma lütfen canını....

seni çok iyi anlıyorum çıldırmamak elde değil gelsin bakalım açıklaması ne olcak

dilekçim bi sakin ol... belki adam kesin konuştu ve o güveni verdi... önce gelsin eşin.. konuş.. anla... ön yargılı olma güzelim... sonuçta bak oda çabalıyor.. sıkma lütfen canını....
yok gulsunum salaklık yaptıgı bk bi kere daha böyle oldu adam dediki gel haftabası basla bu işinden ayrıldı haftabası adamı arıoz tlf kapalı acmıo en sonunda actı tadilattyız vazgeçtik alımdan dedi ne oldu 2 ay evde oturdu bak adam kesin alacak olsa yarın gel basla der 1 2 gune baslarsın dedigine göre karar verilmemiş of valla delircem gulsun
seni çok iyi anlıyorum çıldırmamak elde değil gelsin bakalım açıklaması ne olcak

açıklamasını yaptı cnm tlfnda sen karısma dedi ama aklında bişi oldugundan deil sırf benim dediğimi yapmıcak ondan bak hep ne desem oluo sonrada dioki bundan sonra sen ne dersen onu yapcam icraata gelince yok

canmmcmm sakinn ol sen
ama eşinde niye böyle yapıo ya
biri garanti olmadan işten çıkılır mııklava:

Dilemm akıllanmıştır artık seninki bişey olmaz yarın başlar olmadı ertesi güne.
Merhaba kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…