- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.861
Cute bunu neden yazdın hiç anlamadım ama :sm_confused::sm_confused:
Nişan için araba kiralamak zorundayım çünkü aileden kimse de bi araba yok onun için kiralamak en mantıklısı 30*40 YTL günlüğü zaten aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Süsletcem de demedimki zaten araba kiralıycam aklında mark-model var mı dedim :1rolleyes:
JEEP güzel ama öyle pahalı bişey istemiyorummm guclubacismilekaydirigubbakcemile
Cute bunu neden yazdın hiç anlamadım ama :sm_confused::sm_confused:
Nişan için araba kiralamak zorundayım çünkü aileden kimse de bi araba yok onun için kiralamak en mantıklısı 30*40 YTL günlüğü zaten aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Süsletcem de demedimki zaten araba kiralıycam aklında mark-model var mı dedim :1rolleyes:
JEEP güzel ama öyle pahalı bişey istemiyorummm guclubacismilekaydirigubbakcemile
Kızlar size araba kiralıycam dedim sadece neden böyle büyüdü anlamadım ki
aileye geldi-alyansa geldi araba kiralıycak 1 günlüğüne ailede yok kimse de süsleme olmayacak süsleme de demedim o nereden çıktı bilmiyorum....
hee cnm pardon ben öle anladım çünkü düğünler için özel araç olsun die kiralıyolar ya...pek hevesli görüyorum seni o bakımdan belkide aklıma öle geldi..bak cnm üstte ekledim bi ara istersen fiyat al..
aferin bak sende bendensin pahalı araba kiralamaa e araba yoksa mecbursun kiralamaya
Yolladım cute okiş:)
Kızlar hazır araba muhabbeti varken size bişey soracağım fotodaki araba gelin arabası olabilir mi sizce?j İçi falan güzel konforluda?j
ya çıldıracam valla ya bakın şimdi dun bi yerde işe basladı baska yerden aramıslar görüşmeye gel die sabah oraya gitmişti görüşmeye adam demişki 1 2 gune baslarsın gelip şimdi diğer yere demişki ben artık gelmiyorum eve geliomus ay cıldırcam şimdi ya adam aramazsa
Benim yüzük atma fikri hala aklımda :gitme::gitme:evet ben yüzük atmayı düşünmüştüm düğüne 15 gun kala
bizde düğünde araba kiralıcaktık vito zaten böyle arabaları şoför olmadan vermiyorlar şoförle kiralıosun bak 7 ay önce 300 euroydu bizde vazgectik tabe
dilek canım.. sen sakin ol.. geldiğinde hiç konuyu açma.. agresifleşme ... bekle bakalım... eğer haber glemezse sende zatren gidicektin.. eşyalarını toplar bir süreliğine gidersin.. buda ona ders olur canım benim...
coturnıx... yok canım yaa adadan haber.. bekliyoz bakalım:))
Canım sağ ol biraz daha düşüneyim o zaman.ben olsam yapmazdım böyle arabayı gelin arabası... sen içinde konforlu oturuyorsun ama dışardan bakanlar aa minübüs yapmış derlerrrr....
cnm dolgu topuk olmasın bence...
walla şimdilik bakıorum bulduklarımdan bi tanesi.. daha bulursam göstericem sizlere de :)undomialcim başka bakın daha onları bırak:)
Yolladım cute okiş:)
Kızlar hazır araba muhabbeti varken size bişey soracağım fotodaki araba gelin arabası olabilir mi sizce?j İçi falan güzel konforluda?j
canım ben sadece araba kiralayıp boşuna masraf yaptırma demek istemiştim... ailede olmadığını bilmiyordum.. niyetim senii kırmak değildi... yanlış anlama lütfen.. kırdıysam özür dilerim..
sen biliosun canım ben o evde yalnız kalmasın diye işe girsin öyle gidiyim diyorum adama bak diğer tarafta 1 2 gune ararım seni demiş adam haydaaa hemen tamam oldu dedi şimdi diğer tarafta adam aradı neden gelmedin kötğ bişeymi oldu yoksa diye yok diyo baska yere baslıcam ondan diyo oranın sartları daha iyi geldi diyo çıldırdım zaten sancım var kanamam cok bu sefer girdim yatak odasına topladım valizimi benim vizemle ilgili bi problem cıktı cuma günü yoksa gidiyordum bakalım haber gelmezse bugun yarın mersine gidecem cıkıp yeter ya ben onu düşünüyorum o beni çıldırttı bugun şimdiden netten biyere bakmıs iş için görüşmeye gitti
Sağ ol canım eniştemin arabasıda hem konforlu hemde esprisi olsun diyordum ama düşüneyim biraz sağ olasınnn kuş.transporter mı ne ama kötü duruyor canım bence kocaman.
Sağ ol canım eniştemin arabasıda hem konforlu hemde esprisi olsun diyordum ama düşüneyim biraz sağ olasınnn kuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?