-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Kızlar size araba kiralıycam dedim sadece neden böyle büyüdü anlamadım ki
aileye geldi-alyansa geldi araba kiralıycak 1 günlüğüne ailede yok kimse de süsleme olmayacak süsleme de demedim o nereden çıktı bilmiyorum....

evet ben yüzük atmayı düşünmüştüm düğüne 15 gun kala
bizde düğünde araba kiralıcaktık vito zaten böyle arabaları şoför olmadan vermiyorlar şoförle kiralıosun bak 7 ay önce 300 euroydu bizde vazgectik tabe

pembe araba da güzelmiş ama böyle şatafatlık bişey istemiyorum
Beni kuaförden salona götürsün dış çekim için yerlere götürsün yeter de artar bile...

hee cnm pardon ben öle anladım çünkü düğünler için özel araç olsun die kiralıyolar ya...pek hevesli görüyorum seni o bakımdan belkide aklıma öle geldi..bak cnm üstte ekledim bi ara istersen fiyat al..

aferin bak sende bendensin pahalı araba kiralamaa e araba yoksa mecbursun kiralamaya

canım ben sadece araba kiralayıp boşuna masraf yaptırma demek istemiştim... ailede olmadığını bilmiyordum.. niyetim senii kırmak değildi... yanlış anlama lütfen.. kırdıysam özür dilerim..

yok canım hevesliyim evet ama böyle olmam bence çok güzel
Bide araba olsun diye kiralıyorum en fazla da 50 YTL olabilir o bile fazla hatta aklinialirimsmile

aferin bak sende bendensin pahalı araba kiralamaa e araba yoksa mecbursun kiralamaya

napıcam canım yaw süsletmem bile nişanda gerek yok bi ara arkaya senin o LOVE den istedim. çok şirin oluyor diye ama şimdi bulursan alıcam bulamazsam hiç bişey olmaz zemuszemus

Yolladım cute okiş:)
Kızlar hazır araba muhabbeti varken size bişey soracağım fotodaki araba gelin arabası olabilir mi sizce?j ıçi falan güzel konforluda?j

Kızlar hazır araba muhabbeti varken size bişey soracağım fotodaki araba gelin arabası olabilir mi sizce?j İçi falan güzel konforluda?j

ben olsam yapmazdım böyle arabayı gelin arabası... sen içinde konforlu oturuyorsun ama dışardan bakanlar aa minübüs yapmış derlerrrr....

Benim yüzük atma fikri hala aklımda :gitme::gitme:
Bir türlü herşey yerinde durmuyor hala.

sen biliosun canım ben o evde yalnız kalmasın diye işe girsin öyle gidiyim diyorum adama bak diğer tarafta 1 2 gune ararım seni demiş adam haydaaa hemen tamam oldu dedi şimdi diğer tarafta adam aradı neden gelmedin kötğ bişeymi oldu yoksa diye yok diyo baska yere baslıcam ondan diyo oranın sartları daha iyi geldi diyo çıldırdım zaten sancım var kanamam cok bu sefer girdim yatak odasına topladım valizimi benim vizemle ilgili bi problem cıktı cuma günü yoksa gidiyordum bakalım haber gelmezse bugun yarın mersine gidecem cıkıp yeter ya ben onu düşünüyorum o beni çıldırttı bugun şimdiden netten biyere bakmıs iş için görüşmeye gitti

cnm dolgu topuk olmasın bence...

cnım bizimki tam anlamı ile kır düğünü olucak. o yüzden çimlerin üstünde en rahat dolgu topuk ayakkabı ile yürürürm diye düşünmüştüm.. çünkü denedim sivri topuklar ile çimlere saplanıyorum

undomialcim başka bakın daha onları bırak:)
walla şimdilik bakıorum bulduklarımdan bi tanesi.. daha bulursam göstericem sizlere de :)

Kızlar hazır araba muhabbeti varken size bişey soracağım fotodaki araba gelin arabası olabilir mi sizce?j İçi falan güzel konforluda?j

işte vitoda buna benzio bizdde foto cekimleri için mersinden uzak biyere gidecektik ondan istedim cokta 300 euro dediler vazgectm

canım ben sadece araba kiralayıp boşuna masraf yaptırma demek istemiştim... ailede olmadığını bilmiyordum.. niyetim senii kırmak değildi... yanlış anlama lütfen.. kırdıysam özür dilerim..

aslında okumadan cevap verildiği için üzüldüm sadece bilmiyorumkismile
neyse önemi yok ama yerimseniben

canım seni çok iyi anlıyorum... hep ondan ve ailesinden yana sıkıntılar yaşamışsın... insan bzen pes edebiliyor... herşey üst üste geliyor... ama nedense erkek milleti biraz daha düz mantık.. bu kadar derinden ve duygusallıkla bakmıyor işte... senin bakınca gördükleirn ve onun gördükleri çok farklı... bu yüzden biz hep idareci olan tarafız... şimdi sende umursama... biraz daha rahat davran... ona kendince bir süre biç... çünkü oda birşeyler yapmaya çabalıyor.. daha iyi bir iş arıyor... baktın olmuyor... değişen birşey yok.. o zaman alır valizini bir süreliğine gidersin... ben bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bu evlilik hiç kolay olmadı.. şimdi bunu devam ettirmek için seninde onunda kendinizden ödün vermeniz gerekir... maalesef hayat bu canım benim...

hem ada gelcek.. adanın evine gitcez...... senin burda olman lazım... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…