- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.321
hg canımcım :1hug:
cnm benimde öle mutfağım dediğime bakma mutfağım derken mutfak adına aldığım herşey fulşya demek istedim umarım bütçene uygun bişiler bulursun ayrıca nakit fln düşünüyosan eminönünede bak istersen nakit olunca acayip ind. yapıolarr
195'e aldık canım, dediğin yerden almadık canım nedenki laelaelaelaelae
kuzum fatihte en az 3 mağazada gördüm ben damlanın modelini kırmızısı da güzel görünüyor :1hug: hatta 1inin vitrininnde de görmek mümkün yavuzselim tarafında buyrunnnnnnnnn
ay ayrıca damlacım gerçekten çok güzel bi seçim ben de çok beğeniyorum bu modeli :lepi: güle güle giy
Bu günlerde kafam çok karışık inan çıkaramadım kusura bakma canıma.s.
Cuteeee az kaldı azzzzzSu gibi geçer inş hepsi:)
Evet canım biliyorum bende görmüştüm bi çok yerde hatta en son fatihte gördüm ve kınam yakın olsa bunu alırım diyordum hep :roflol::roflol:
pembesi falanda var
teşekkür ederim cutesenin düğünede 5 parmağımdan az süre kaldı Allah mutlu mesut etsin İNŞALLAH HERŞEY DİLEDİĞİN GİBİ OLSUN CANIM a.s.
Bu günlerde kafam çok karışık inan çıkaramadım kusura bakma canıma.s.
Cuteeee az kaldı azzzzzSu gibi geçer inş hepsi:)
Evet şimdi moda balık etek modeli oldu ama fizikte önemli elbette.
çok seviniyorum öyle olduğuna hep bayılmışımdır o eteklere :asigim:alkisalkisalkis
Sen napiyosun bakalım kuş ne var ne yokk?jbu ara hiç keyfin yok okuyorum zaten canım
Allah yardımcın olsun içinde tüm birikenler düğün stresiyle ortaya çıkyor sanırım a.s.
balık eteklerin çok çok alternatifi çıktı artık yaşasın ki hihoyyyt
bi de bu model kalçası olana kötü durabilir büzgülerinden dolayı
:lepi: yaşasın bugün erken kaçıorum eve :lepi:
insan bazen ne kadar yalnız kalmak istiyor dimi yaaaşuan eve gidip yanlız kalmaya o kdr ihtiyacım varki..keşke yerinde olsam
insan bazen ne kadar yalnız kalmak istiyor dimi yaaa
sadece ayaklarını uzatıp kafa dinlemek istiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?