-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hg canımcım :1hug:

ŞenizŞeniz

anladım benimde mutfak eşyalarım lal serisi arçelik bakalım bunun içinde bakıyorum :1shok:

195'e aldık canım, dediğin yerden almadık canım nedenki laelaelaelaelae

Zerropointe %50 indirim var 50 YTl geliyor onun için sordum
Bide bu siteden jasmin27 arkadaşımda parlıement mavısını almıştı oradan

Evet canım biliyorum bende görmüştüm bi çok yerde hatta en son fatihte gördüm ve kınam yakın olsa bunu alırım diyordum hep :roflol::roflol:
pembesi falanda var

Bu günlerde kafam çok karışık inan çıkaramadım kusura bakma canıma.s.
Cuteeee az kaldı azzzzz Su gibi geçer inş hepsi:)

bu ara hiç keyfin yok okuyorum zaten canım
Allah yardımcın olsun içinde tüm birikenler düğün stresiyle ortaya çıkyor sanırım a.s.

Evet canım biliyorum bende görmüştüm bi çok yerde hatta en son fatihte gördüm ve kınam yakın olsa bunu alırım diyordum hep :roflol::roflol:
pembesi falanda var

balık eteklerin çok çok alternatifi çıktı artık yaşasın ki hihoyyyt
bi de bu model kalçası olana kötü durabilir büzgülerinden dolayı

teşekkür ederim cute senin düğünede 5 parmağımdan az süre kaldı Allah mutlu mesut etsin İNŞALLAH HERŞEY DİLEDİĞİN GİBİ OLSUN CANIM a.s.

Bu günlerde kafam çok karışık inan çıkaramadım kusura bakma canıma.s.
Cuteeee az kaldı azzzzz Su gibi geçer inş hepsi:)

saolun kızlar inşallah herşey güzel olur,stres yaptım ben heralde çok herşeye kızıyorum ,alınıyorum uff..geçsede bitse...

Sen napiyosun bakalım kuş ne var ne yokk?j

şimdi bi spa merkezinde olmak vardı hani şu wellness park fln var ya onun gibi masajdan çıkıcan portakal suyu elinde kitap okuyacaksın ordan sauna ordan havuz ooooff yaa bu bünye tatil istioooooooboshayallersmileboshayallersmile

ama hava durumu yine yağmurlu diyo 9 mayıs için zaten cnm sıkılıyo bunu görmemde üstüne tuz biber oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…