- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.301
Sağ ol kuşumm hala aynıyım aslında daha gerginim bugün çocuk herşey normalmişte ben anormalmişim gibi davranırken çizesim geliyor onuklava:
Sen nasılsın neler yapiyosun bakalım?j
Damla kına elbiseni ne kadar aldın* Umarım Zerropointten almışşsındır
Damla kına elbiseni ne kadar aldın* Umarım Zerropointten almışşsındır
kuzum fatihte en az 3 mağazada gördüm ben damlanın modelini kırmızısı da güzel görünüyor :1hug: hatta 1inin vitrininnde de görmek mümkün yavuzselim tarafında buyrunnnnnnnnn
ay ayrıca damlacım gerçekten çok güzel bi seçim ben de çok beğeniyorum bu modeli :lepi: güle güle giy
kuzum fatihte en az 3 mağazada gördüm ben damlanın modelini kırmızısı da güzel görünüyor :1hug: hatta 1inin vitrininnde de görmek mümkün yavuzselim tarafında buyrunnnnnnnnn
ay ayrıca damlacım gerçekten çok güzel bi seçim ben de çok beğeniyorum bu modeli :lepi: güle güle giy
Sağ olasın canım. Kız zaten varya bizim ilişkimizde ben bayandan çıktım erkek oldum artık resmen bi parasal şeyler ondan çıkıyor onun dışında herşey benim bu ilişkiyi ayakta tutmaktan sıkıldım artık bay geldi iyice. Yetti artık. Tekrar teşekkür ederim ne olacak bende bilmiyorum artık.Teşekkür ederim cnm bende Allah'a şükür iyiyim kaydirigubbakcemile5
Düğün tarihiniz yaklaştı ya kuşm ondan öyledir ya
Bak erkekler hiç büyümeyen çocuklarmış aslında biraz gözlemlesen fark edersin
Bak bizim böyle bi topiğimiz var evlenenler evlenecek olan çiftlerde en çok hangi taraf ilgileniyor sorunlar ve alıcak vericeklerle?
Tabiki bayanlar
Traş malzemelerinden tutun da sipidi arkadaşımızın yaptığı gibi araba kiralamaya kadar bazen en ince detayları düşünmek bayanlara düşüyor
Oyüzden tatlı canını sıkma ona bi çocuk gözüyle bakarsan ne demek istediğimiz daha iyi anlarsın :1hug:
Tabi bazen bu mümkün olmayabiliyorkaydirigubbakcemile3
Sağ olasın canım. Kız zaten varya bizim ilişkimizde ben bayandan çıktım erkek oldum artık resmen bi parasal şeyler ondan çıkıyor onun dışında herşey benim bu ilişkiyi ayakta tutmaktan sıkıldım artık bay geldi iyice. Yetti artık. Tekrar teşekkür ederim ne olacak bende bilmiyorum artık.
Sağ olasın canım. Kız zaten varya bizim ilişkimizde ben bayandan çıktım erkek oldum artık resmen bi parasal şeyler ondan çıkıyor onun dışında herşey benim bu ilişkiyi ayakta tutmaktan sıkıldım artık bay geldi iyice. Yetti artık. Tekrar teşekkür ederim ne olacak bende bilmiyorum artık.
Teşekkür ederim çok sağ olun.http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...r-senai-demirci-okumanizi-tavsiye-ederim.html
ŞU YAZIYI OKUMANIZI TAVSıYE EDERıM...MUTLULUK SıZE GELMEZ SıZ MUTLULUĞU YARATIRSINIZ...
Durucum görelim Mevlam neyler. Ne eylerse güzel eyler. Herşey için, hepimiz için hakkımızda hayırlısı. (Aminnn) Tekrar sağ ol.Hakkında hayırlısı olsun cnm vardır muhakkak bundada bi hayır gerçekten
Sonradan çıkar bi şekilde ortaya belki daha güzel olur belki dank eder kafasına bişiler
Hem bak güzel yönünden bakmak gerekirsede sana tecrübe oluyor işte :1hug:
Alıp karşına konuşsanda olabilir aslında okuduğum kadarıyla yapmışsın yine herşeyi dur bakalım zamanla anlaşılır
2. model harika cnm..ya bu ayakkabılar nasıl peki ???
ben görene kadar silmişsin cnm ama alıntılardan gördüm yine çok güzelmiş..kızlar işte kına elbisem nasıl sizce? eyvahedigeldismile
...........
canım sağol ama bunda da şöyle bi sorunsalım var bunları netten buldum nerden alırım bilemiorum eyvahedigeldismile
Meltemre arkadaşınız süper olmuş mutluluklar ona da...
Teşekkür ederim çok sağ olun.
Durucum görelim Mevlam neyler. Ne eylerse güzel eyler. Herşey için, hepimiz için hakkımızda hayırlısı. (Aminnn) Tekrar sağ ol.
2. model harika cnm..
he he bende tam bunu sorucaktım nereden bulucaksın dieen iisi sen yaptır ayakkabıyı imalatçıya..
2. model harika cnm..
ben görene kadar silmişsin cnm ama alıntılardan gördüm yine çok güzelmiş..
he he bende tam bunu sorucaktım nereden bulucaksın dieen iisi sen yaptır ayakkabıyı imalatçıya..
Bu günlerde kafam çok karışık inan çıkaramadım kusura bakma canıma.s.teşekkürler buyrunnnnnnnnn
ama ama uzun süre girmeyince unuttun mu beni niye sizli konuşuyorsun senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?