- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.281
heee iyi bak olmadı dediğin gibi en kötü ihtimalle öle yaparsınn
ayy evet yaa diyettttt gerekkk
benim böle bi aktivite içine girmem lazım acilennnnnnbilmiyorumkismile
maşallah levrekcim Allah nazrlardan saklasınnn alkisalkisalkis
ÇALIŞTIGIM ŞUBEDEN NEFRET EDİYORUM YAAAAAAAA sempatiksalakcinni
canımm bende süper bi diyet var demin FE.OZ ile de paylaştım bunu msn'den istersen sana da mail atayım
bebişim süper olur yaaaaa:lepi::lepi:
mail olur msn olur faceden mesaj olur Allah ne verdiyse olur çünkü böle bişeye ihtiyacım varrrrrr sen hangisini istersen özeline yazayım cnmmmmŞeniz
ne oldu bu sefer de sapık oraya mı geldi laelaelaelaelae şaka yapıorum tabi.. noldu canımm???
Şimdiden hayırlı-uğurlu olsun lepicik
veee benim haberim var sizee
şu saat itibarı ile evleneceğim gün ve tarih resmi olarak belliiii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan3 ekim de ben de gelin oluyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sempatiksalakcinnidelikafadulden:1shok: Hayırlı olsunPerşembe nikahım var tarifi imkansız duygular içindeyim..delikafadulden
Sen nasılsın
Çok güzel hatçemmm vitaminli vitaminli kullan
Ay demeye demeye iyice garipleşti benim kayınvalidemde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniKız hemen bakacağımmm merak ettim :)hoşbuldm canmm
canım hoşgeldiiinn :)
kızlar bu arada yeni albüm yaptım aldıklarımdan :) diğerlerinin de fotolarını çekip koyucam :) dün akşam o kadarını koydum :)
Ay bu yemek faslı benide korkutuyor hep bide yeni evlendiğim ilk aylardan inş akrabalar doluşmazlar:1ninca::1ninca: Kayınvalidem geçen dediki hep size geleceğim bende şaka yollu dedimki haber vermeden gelmeyin sakın işimiz gücümüz vardır belkikaydirigubbakcemile3 Huyunu bilirim çat kapı gelir bide:)canım hilal cuma günü işinden ayrıldı.. yeni bir yere başlıycaktı..:))) düğüne daha vardı...
ev hanımı olmak aslında güzel birşey.. ben ve kociş güzel güzel geçiniyozda dış etkenler olmasa:)))) yarın akşam kayınvalidemler yemeğe gelicek.. sonraki akşam arkadaşlarım eşleriyle çaya gelicek.. sonraki akşamda benim ailem..kardeşim ve eşi.. dayım ve eşi yemeğe gelicek... napcam ben yaa.a.....ne yemek yapcam... hadi onu geç.. nasıl yemek yapcam((((((((((((((((((
canım zaten genelde şakayla başlar... sonrasında iş ciddiye biner... olsun alırsınız birbirnizin gönlünü.. sıkma canını:))
öyle canmm
zaten akşama da bişi kalmaz da canm sıkıldı sıpa işte ne olcak :)))
bide gece işle ilgili sayıklamışım biraz banane ben yapmıyorm bu işi falan die
gece uyandırdı aşkm istersen çalışmayaiblirsin
tamam mı bak bugn bırak işi tamam mı dio :)))
:sinifsinif::sinifsinif:iyiyim canım aksam yazdım okudun mu bilmem dun baktım tv izliodum gözleri dolmus beni izlio ne oldu dedim sert sert sen gidince gelmicen dimi dedi ben sensiz naparım ki dedi biliorum salaklık yaptım cok dedi ama sen affetmezsin bilirim hatalıyım iş stresinden ne yapacagımı bilemedim fln dedi o öyle diyince basladım agladım hungur hungur birlikte gidelim dedim iş için gelemio bileti iptal ettir dedim yok git biraz kafanı dinle fln dedi ilk defa mersine giderken valizimi hazırlayamadım dun oturdum agladım valizin basında
Gülsüncüm casperynin dediğide çok güzel oluyor bakın kızlar bide aklınızda bulunsun limonlu yapın bikerede tavuğu çok güzel oluyor ama limonun kabukları ve çekirdeği kaçmasın:)canmm
ana yemek olarak aklında bişi yoksa
fırında tavuklu patates yapabilirsinn
başında beklemen de gerekmiyo ya
o sırada diğer yemeklerine bakarsın
baharatla falan karıştır bi güzel koy fırın poşetine
o pişmiş miss gibi kokunca da çıkarırsın tamamdır :)))
Madem bana alınan büyüktü onu alsaydın ya anneciğimm!!"Şimdi anladım canım. Senin kayınvaliden de fazla müdaheleleri seven biri demek.. En azından bilikte gidip baksaymışsınız ya. İnsan bu dönemlerden bir kez geçtiği için kabullenmesi zor oluyor. Eminim bu sadece kına kıyafetinle de sınırlı değildir. Benim kayınvalidem de beyaz eşyalarımızı almış bizim nişan olmadan önce. ( almış dediğime bakma taksitlerini nişanlım ödüyor) Öğrendiğimde nasıl bozuldum anlatamam ancak belli etmedim tatlı dille nasıllardı keşke ben de görseydim ben geniş dolap istiyordum vs filan dedim. Başta yok filan dedi sonradan gidelim bakalım eğer farklı beğeniğin olursa modellerini değiştirirsin dedi. giderken dolabınızın buzluğu benimkinden büyük şöyle böyle öve öve götürdü beni. Bir de gidince gördüm minicik. Hemen değiştirdik tabi nişanlımla. onun da haberi yok garibim ne alındı :))) O gün ordan benim terddütle kaldığım dolabı da kendi evine aldı :)))) "Madem bana alınan büyüktü onu alsaydın ya anneciğimm!!"denilemiyor tabi....
:roflol:
arada demek lazm cnmmcmm
benm kaynvalidem de taa önceden halı almş
ama yeşil tonlarında bizim eşyalar kırmızılı
ee bu halı ne olcak dio nişanlıyken
bilmem dedim ser salonuna kullan :))))
ben size almştm ama dio
tamam dedim bizim niyetimize ser salonuna :))))))
İşte korkularımdan biri bu bide bizim taraf bişeyde beğenmez gelmez umarım ilk başlar kimse.:sinifsinif:galiba yemege geliolar birinize anlamadım hanginize ama :kedi:
bizde evlendik ben calısıyordum haftada 1 gun izin oluodu cumartesileri ilk 8 hafta yalnız kalamadık benim kuzenlerim onun ablası abisi arkadasları
Canım iyice bilen biri sürsün derim Allah korusun kiralıkta olsa emanet araba sonuçta.
Bakıyorum işte bende nakitte elbette indirim olur ama kütahyadan haber bekliyorum
onlar ne fiyat vericek bakalım aklinialirimsmile
Evet ama öyle de olmazki abime ayıp olur adamın ehliyeti falan var :kedi:
Boşuna para vermiş oluruz yani sinir oldum bilmiyorum ne olucak :sinifsinif::sinifsinif:
Çok güzell
Hayırlı olsun şimdiden düğününüzdüğünümüz temmuz 18 de olacak.
gülsüncüm hayırlı olsun tekrar.. evlilik hayatına adım attın. darısı başımıza artık. sen nasılsın???
Kızlar ben patronumu öldürsem çok yatarmıyım?
a.sayy sadece sennki değil anacım bunların hepsi aptal hele benimki, acı çektirerek öldürmek istiyrıoum kaydirigubbakcemile5 :roflol:
Çoğu bitiyor haticeeemişkolik oldum valla sorma :)) neyse hafiflettim burdayım :)) evim tadilatı bitti gibi canım.. banyom bittii badana bitii, mutfak inşaatı bitti, mutfak dolaplarıda bu hafta takılıcakmış dün öğrendik onuda.. öle az bişi ufak tefek işler kaldııı :)))
sen naptın bakımmm :1hug:
Canım güle güle gitt. Oradada güzel şeyler düşün iyi haberler ver bize.kızlar ben cıkıyorum 3 gun sonra fln girerim mersinden
Bakacağımmm bunada.arkadaslar modeli görün diye koydum fotografı albüme
ama tabi o manken bana göre cok zayıf ve cok uzun
onun üstünde bi minicik bişey gbi duruyo ama bende öle diil =)
nişandan sora eklerim kendi üstümdeki haliyle görürsünüz :teytey:
Canım bi başka gene ilk gösterdiğin bunlardan daha güzeldi.ya bu ayakkabılar nasıl peki ???
Fotoyu almadım belki kaldırırsınız diye çok güzelllllll çok yakışmış.kızlar işte kına elbisem nasıl sizce? eyvahedigeldismile
[/img][/url][/IMG]
Aynen levrekcim:)
hele bu çeyiz sektörüne bu kadar girmeden çok bilinçsiz alış veriş yapıodum ama şimdi çok bilinçliyimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
listem var onun için kafamda belirledğim fiyat var bi görsen sanki napıom kardeşim fln hep dalga geçioo Allah'tan sizlerle konuşunca kendimi buluom onlarla böle çeyiz konuşunc dalga geçiolarrr
:gitme::gitme:eyvahedigeldismile Aynennnnn.ufff çok yemek yedim vicdan azabı çekiorum...
sipidicim eklediğin kahvaltı takımlarında 2. çok güzel rengi flnnn
benim mutfağım fuşya tonlarında günlük yemek takımı kahvaltı takımı ve diğer abudik gubidik şeyler benimde misafir için yemek takımı bakmam lazımm bernardoda bitane beğendim 2250tl gibi bişey alsam onu Allah korusun kırıılsa fln intihar eder insannnnkaydirigubbakcemile3
bende diğer markalara bi bakimmm
delikafaduldendelikafaduldenbebişim msn kullanıosan ve msn adresini paylaşayım diyetimisüprizzzzz hohoyytt slogan gibi oldu
sipidiii ereğli hoşgeldiniz canlaar[/F
Ereğli dünkü psikolojin ne alemde a.s.ONT]
yine geldim bayanlar
Benim daha mutfak yok ama bütçeme uyar ise alıcam 3 ünden birisini bilmiyorumkismile
Sağ ol kuşum.:asigim:ereğlim hg canım :)) evet çoğu bitiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?