-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

heee iyi bak olmadı dediğin gibi en kötü ihtimalle öle yaparsınn
ayy evet yaa diyettttt gerekkk
benim böle bi aktivite içine girmem lazım acilennnnnnbilmiyorumkismile

canımm bende süper bi diyet var demin FE.OZ ile de paylaştım bunu msn'den istersen sana da mail atayım

canımm bende süper bi diyet var demin FE.OZ ile de paylaştım bunu msn'den istersen sana da mail atayım

bebişim süper olur yaaaaa:lepi::lepi:
mail olur msn olur faceden mesaj olur Allah ne verdiyse olur çünkü böle bişeye ihtiyacım varrrrrr sen hangisini istersen özeline yazayım cnmmmmŞeniz

bebişim süper olur yaaaaa:lepi::lepi:
mail olur msn olur faceden mesaj olur Allah ne verdiyse olur çünkü böle bişeye ihtiyacım varrrrrr sen hangisini istersen özeline yazayım cnmmmmŞeniz

bebişim msn kullanıosan ve msn adresini paylaşayım diyetimi süprizzzzz hohoyytt slogan gibi oldu

ne oldu bu sefer de sapık oraya mı geldi laelaelaelaelae şaka yapıorum tabi.. noldu canımm???

SEVİYORUM YAA İŞLERİ BENİM ÜZERİME YIKTILAR BENİM GİBİ AYNI ÇALIŞAN KIZ VAR KIZA İŞ YAP DEDİK SUÇLU BEN OLDUM APTAL BENLE KONUŞMUYO ÇOKDA UMRUNDA DEĞİL AÇIKCASI... ŞUBE MÜDÜRÜDE BANA SEN SUÇLUSUN DEMEZ Mİ HANFENDİ SINAVA GİRECEKMİŞ İDARE ETCEKMİŞİM BURASI DERSHANE Mİ YAAAA..... İKİSİNİDE SEVMİYORUM.....kötükedihüso

veee benim haberim var sizee
şu saat itibarı ile evleneceğim gün ve tarih resmi olarak belliiii

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan3 ekim de ben de gelin oluyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şimdiden hayırlı-uğurlu olsun lepicik.
Perşembe nikahım var tarifi imkansız duygular içindeyim..delikafadulden
Sen nasılsın
sempatiksalakcinnidelikafadulden:1shok: Hayırlı olsun
dün arçelikten katı meyve sıkacağı aldım kızlar.. çok severimde meyve suyunu kendi evimizde de alıştım rahatlığına :)) dedim hadi alayım bunuda :))
Çok güzel hatçemmm vitaminli vitaminli kullan
Ay demeye demeye iyice garipleşti benim kayınvalidemde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

galiba yemege geliolar birinize anlamadım hanginize ama :kedi:
bizde evlendik ben calısıyordum haftada 1 gun izin oluodu cumartesileri ilk 8 hafta yalnız kalamadık benim kuzenlerim onun ablası abisi arkadasları
İşte korkularımdan biri bu bide bizim taraf bişeyde beğenmez gelmez umarım ilk başlar kimse.:sinifsinif:

Canım iyice bilen biri sürsün derim Allah korusun kiralıkta olsa emanet araba sonuçta.
Kahvaltı takımınıda bulursun umarım o kütahyadaki mor çok hoşşmuş bide.

Spedy ctesi aldım bernardodan kahvaltı takımı+çatal bıçak takımı 225 TL(Peşin 200TL)
Çok güzell Güle güle kullanınn.
düğünümüz temmuz 18 de olacak.
gülsüncüm hayırlı olsun tekrar.. evlilik hayatına adım attın. darısı başımıza artık. sen nasılsın???
Hayırlı olsun şimdiden düğününüz.
Kızlar ben patronumu öldürsem çok yatarmıyım?
ayy sadece sennki değil anacım bunların hepsi aptal hele benimki, acı çektirerek öldürmek istiyrıoum kaydirigubbakcemile5 :roflol:
a.s
Çoğu bitiyor haticeeem
kızlar ben cıkıyorum 3 gun sonra fln girerim mersinden
Canım güle güle gitt. Oradada güzel şeyler düşün iyi haberler ver bize.
Bakacağımmm bunada.
ya bu ayakkabılar nasıl peki ???
Canım bi başka gene ilk gösterdiğin bunlardan daha güzeldi.
kızlar işte kına elbisem nasıl sizce? eyvahedigeldismile
[/img][/url][/IMG]
Fotoyu almadım belki kaldırırsınız diye çok güzelllllll çok yakışmış. Aynen levrekcim:)
ufff çok yemek yedim vicdan azabı çekiorum...
:gitme::gitme:eyvahedigeldismile Aynennnnn.

Uzun bir solukta önceyi okudum arada yeni bişey yaptığı halde kaçırdıklarım varsa kusura bakmasın.
Hu huuu güzel gelinler !!!

Benim daha mutfak yok ama bütçeme uyar ise alıcam 3 ünden birisini bilmiyorumkismile

sipidiii ereğli hoşgeldiniz canlaar[/F
Ereğli dünkü psikolojin ne alemde a.s.ONT]

Sağ ol kuşumm hala aynıyım aslında daha gerginim bugün çocuk herşey normalmişte ben anormalmişim gibi davranırken çizesim geliyor onuklava:
Sen nasılsın neler yapiyosun bakalım?j

Benim daha mutfak yok ama bütçeme uyar ise alıcam 3 ünden birisini bilmiyorumkismile

cnm benimde öle mutfağım dediğime bakma mutfağım derken mutfak adına aldığım herşey fulşya demek istedim umarım bütçene uygun bişiler bulursun ayrıca nakit fln düşünüyosan eminönünede bak istersen nakit olunca acayip ind. yapıolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…