-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Elbette canım ama içini ferah tutu bizimde evin içinde bulduk bi kere muzur çocuklar da yapabiliyor...

canm direk çocuklar atmştr dedik ama
posta kutumuz en üst sırada
o yüzden acaba falan dedik
bilmiyorum ya
ama herkes kaynanama hiç kavga etmedinz mi
aaa ii mi geçiniyorsunuz falan demiş
sanki kavga etsek mutlu olacaklar gibi

caspercım bencede bi bilene danış o kadar detaylı şeyleri varkiiii yanlış bişeyde yapmamak gerekkk
sinir oluyorum böle şeylere yaaaaa insanların işi gücü yok bunlarla uğraşıo

zaten bilen birine göstercem canmm
önce bi annem baksn da

Caspery tabikide çocuklar akla gelse bile yine de bi göster için rahat eder en azından.
Kötü insanlar malesef çok bide posta kutusu canım direk size yapılan bişey değil,
Sizin posta kutunuz olsa bile evinizin içinde değil çok şükür.

Bizim eski evde yatak odasının sağ duvarında mesela yıllar önce ev bizim için inşa edilmeden önce
Birileri oturuyormuş kadın eşine büyü yaptırmış ama kim gelise gelsin biz bildiğimiz için hep eşi ile o odada kavga ediyordu eee biliyoruz dikkatimizi çekiyor en sonunda 3-4 kişiye gösterdik hepsi ev görmeden o duvarı tarif ediyordu...

Bizim için bi zararı yok ama huzursuzluk veriyordu...

Caspersy bence hiç uğraşma bilene göstermeyle filan. Belki başka birinin posta kutusuna atmak isteyen kişi karıştırdı kutuları. Bu ihtimal de olabilir. Evine de alma at gitsin. Ben olsam böyle yapardım.

canm direk bizlik deil ama huzursuz olduk yaa

Caspersy bence hiç uğraşma bilene göstermeyle filan. Belki başka birinin posta kutusuna atmak isteyen kişi karıştırdı kutuları. Bu ihtimal de olabilir. Evine de alma at gitsin. Ben olsam böyle yapardım.

canm orası da var ama geçen birileri de
ayy iyi mi anlaşıyonuz
ayy araları da iyi mi falan die konuşmuş
bide düğünden 6 ay sonra hemn evimizi aldk falan ona çok konuştular
ama iyi niyetle deil kötü niyetle konuştular
hayırlı olsndan önce nasıl ödüceniz borcu aman satar ödersinz diyenler bile oldu alsanaalsanasmile

Eğer içiniz rahatlayacaksa gösterin o zaman. Bu arada ben ev aldığınızı bilmiyordum nasıl ödyeceniz o kadar borcu düğünün hemen ardından (şaka şaka sempatiksalakcinni ) Hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde oturun. Gerçekten maşallah evinizden nazar boncuklarını eksik etmeyin.

ay caspery inşallah sizin için yapılan bişi değildir,çünkü düşmanla uğraşılmaz yine yapar Allah korusun..
Bu durumlarda ne yapılır bilmiyorum hiç..

kızlar bu akşam hıdırellez galiba dimii ona göre çizim isteklerimiboshayallersmile

cnm dün kuzenimle baya arştırdık şimdi benim 1.kuzenim çizip gül ağacının dibine gömdü istediği oldu audı a3 çizmişdi aynı yıl aldı
diğeri geçen yıl ev çizdfi gül dalının altına koydu ev çizdi sabaha karşıda ankarada oturduğu için deniz olmadığından su birikintiisne attı o da ev aldı kendine şimdi benşmde kafam karıştı denize attım mi atmıyımmı
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…