-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya ama tam ne zaman yapılıyo sabaha karşı duymuştum ama ne zman dilek dileniyo tam olarak

aaa bide keseye para koyup gül ağacına asmalı sabah ezanıylada alıp saklamak gerekirmiş bereketli olsun cüzdanımız die

ben gülün dibine gömülüyo diye biliyorum

Aa kızlar evet hıdırellez bu geceydi dimi benim de aklımdan tamamen çıkmış. kşam yani gece istediğinizi bir kağıda çizip gül ağacının dibine gömün. bunun yanında bir de bozuk para gömün onları sabaha karşı (dikkat!: sabah ezanı okunmadan alın) Parayı cüzdanınıza koyun ki aldığınız para bereketli olsun; dileğinizin bulunduğu kağıdı da akan suya su yoksa da su birikintisine atın. Ben iki kere yaptım ikisinde de istediklerim oldu :)))

ee ben nereye yapsam balkonada taşlarla mesela ev şekli veriliyo...annem yapmıştı ev alabildi Allaha şükür.. bende öle yapmak istiyorum ama balkon pimapenlerle kapalı camını açıp yaparım artık sitede oluncada zor yaa..kaç kişi yapar,biri bozarmı bilinmez gül ağacıda yok

hehhhh bilen biiri geldi sonundaaa olumunekankayizsmile
dün baya araştırdım ama bu daha mantıklııı
ozmn bunu aynen böle yapıorum zaten valla aklımdaydı beni gülün dibine bişiler gömerken komşular görse valla benden sonra meraklarından bakarlardı bende onu düşünüodum maalesef çok meraklı komşularımız varrkaydirigubbakcemile3

Benim bildiğimde kağıda çiziliyormuşşş bende öyle yaparım gül ağacının dibine gömerim illla gece mi olması lazım..

sirkencubin ne güzell yaw illa gece yarısı mı almamız lazım ben uyanamamki...
Eve gidince gömsem yatmadan önce 1-2 gibi alsam olur mu acaba??

bişi değil sabaha karşı sitenin bahçesine inmeye korkarım ben eyvahedigeldismile gül ağacıda hiç görmedim varmı acap..ben denediğimiz yöntemi yapıyım en iisi inşallah kabul olur..

sirkencubin ne güzell yaw illa gece yarısı mı almamız lazım ben uyanamamki...
Eve gidince gömsem yatmadan önce 1-2 gibi alsam olur mu acaba??

Ben geçen yıl serviste öyle duymuştum bayanlardan. Bir de iki rekatlık namaz kılınıyordu sanırım. Akşam eve giderken update ederler yine :))) Sabaha karşı ama sabah ezanındanda önce diye biliyorum. Valla isteyince öyle bir alınıyor ki ben babamı seferber etmiştim onla almıştım :)) Bir de düşün bizim bahçede gül ağacı yok teyzemlerin apartmaına gitmek zorunda kaldık :)) Teyzemin evi bir alt sokaktaydı. Hatta gömüleri açarken balkona komşusu çıkmıştı o da görmüştü. Kimse bir şey demiyor rahat olun bunu herkes yapıyor.

Canım bizim evde var Allahtan neyse bakalım yaparım ama namaz kılamam hastayım çünkü bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…