G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.541
Ben geçen yıl serviste öyle duymuştum bayanlardan. Bir de iki rekatlık namaz kılınıyordu sanırım. Akşam eve giderken update ederler yine :))) Sabaha karşı ama sabah ezanındanda önce diye biliyorum. Valla isteyince öyle bir alınıyor ki ben babamı seferber etmiştim onla almıştım :)) Bir de düşün bizim bahçede gül ağacı yok teyzemlerin apartmaına gitmek zorunda kaldık :)) Teyzemin evi bir alt sokaktaydı. Hatta gömüleri açarken balkona komşusu çıkmıştı o da görmüştü. Kimse bir şey demiyor rahat olun bunu herkes yapıyor.
iyide cnm ben yanlız yaşıyorum kimi seferber edicemki...sabaha karşıda en korktuğum saatlerdir..bilinirki hırsızlıklar bile sabaha karşı oluyo Allah korusun..tek başıma cesaret edememartık bu sene bildiğim yöntemle yapıyım seneye kocamla yaparız inşallah.
ya ben bi tane gül olan küçük bir saksı alsam çiçekcien olmazmı
ya ben bi tane gül olan küçük bir saksı alsam çiçekcien olmazmı
evim olursa inşallah gül ağacı dikicem bahçesine bu böle olmas kimselerde yok..daha sonraki dileklerimiz için..
evim olursa inşallah gül ağacı dikicem bahçesine bu böle olmas kimselerde yok..daha sonraki dileklerimiz için..
bende dikebilirmiyim cute:))))))))))
he he tabi cnm herkesi davet ederim bahçeme
merhaba kzıalr bn geldimm anca geçmişi bitrdimm dünürrrrr neler olmus oyleeee inşallhh sizinle alakası olmayan birseydir Alalh uzak eylesin evlerimizden bole kotu niyetli seyleriya bugun hıdrellez dimii yaa bnde korkarım o saatde bahceye inmeye gül agacını evde saksıya gömsem olurmu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?