-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

iyide cnm ben yanlız yaşıyorum kimi seferber edicemki...sabaha karşıda en korktuğum saatlerdir..bilinirki hırsızlıklar bile sabaha karşı oluyo Allah korusun..tek başıma cesaret edemem artık bu sene bildiğim yöntemle yapıyım seneye kocamla yaparız inşallah.

Evet canım bu yıl makul olan neyse onu yaparsın seneye de eşinle yaparsın. Hatta nişanlının fırsatı olabilrse ona anlat o yapsın.

evim olursa inşallah gül ağacı dikicem bahçesine bu böle olmas kimselerde yok..daha sonraki dileklerimiz için..

ya ben bi tane gül olan küçük bir saksı alsam çiçekcien olmazmı

aa mantıklı du ben alıyım bi ekilmiş gül saksısı balkondaki masaya koyayım penceresini açıyım..diğer balkonada çizeyim çakıllarla..iki tane yapsam böle aynı dileği bişi olmas heralde...:uhm:

merhaba kzıalr bn geldimm anca geçmişi bitrdimm dünürrrrr neler olmus oyleeee inşallhh sizinle alakası olmayan birseydir Alalh uzak eylesin evlerimizden bole kotu niyetli seyleri ya bugun hıdrellez dimii yaa bnde korkarım o saatde bahceye inmeye gül agacını evde saksıya gömsem olurmu kaydirigubbakcemile3

aklın yolu birmiş zuzu ve cute yazdıklarınızı görmeden yazmısdımmm en makul olan eve gül agacı dikmk galiba sempatiksalakcinni

canmcmm hoşgeldinn
inş canm yaa

ayy evet hıdrellezmiş
napsak ki gül ağacı yok ama istek çok:))))

he valla en güzeli önemli olan gül değilmi alırım çiçekcidenaklinialirimsmile

ben napıcam yaw yağmurlu havada artık sinirden gülüyorum :) heryer yağmurlu :)

dur ya morelini bozma cute olmaz inşallah bak bugün hidrellez dua edelim hep beraber:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…