- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.741
kızlar selam,
kayınvalidemin doğum günüymüş bugün sizce ne alayım benim doğum günümde bir şey almamışlardı ben ne yapayım elim boş gitmek istemiyorum
walla ben bugün kayınvalide kayınpeder konusunda cok sinirliim ben cevap vermiim kaydirigubbakcemile3
kızlar selam,
kayınvalidemin doğum günüymüş bugün sizce ne alayım benim doğum günümde bir şey almamışlardı ben ne yapayım elim boş gitmek istemiyorum
valla cnm bi heyecan gidiyo..
Nikah dairesinden aradılar bugün onay aldılar :)
düğün salonuda aradı :)
bu arada bilmeyenler biz salonda kına yapıcaz ,düğün değil.
kır düğünümü diye soranlar olmuş çünkü..
nikah biraz değişik slayt fln olucak,konfetiler,volkanlardan fln iniliyo merdivenlerden..imza sonrasıda yine dans ediliyo..modern bi mekan..düğün pek sevmiyoruz biz ondan böle karar aldık aramızda...
yemeğemi davet ettiler ki cnm..bence de boş gitme,fular al bence hem şık hediye hem çok maddiyatlı değil,her bayan kullanır mutlaka...
MELTEMRE
Bak geçenlerde ne oldu, diğer bölümlerden bazen bizim derslere girenler oluyo öylesine. rastgele bişeyler ciziolar falan eğleniyolar öyle, bi kız bişey arıyodu malzemelerin arasında, bulamadığın bişe varsa yardımcı oliym dedim, hayatın anlamını arıyorum ben, saol onu ne sen ne ben bulamayız dedi.
ohh nihayet işim bitti çıkabilirim,iyi akşamlar herkesee...
cemre yardımcı olsaydınn anlam bulmasınaaçok güldüm yaa
cemre anam senin hayatnda yılan hikayesi gibin he
bizim bi ara müjde vardı
onun gibi hergün atraksiyonsun
cemre anam senin hayatnda yılan hikayesi gibin he
bizim bi ara müjde vardı
onun gibi hergün atraksiyonsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?