-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

MELTEMRE
Bak geçenlerde ne oldu, diğer bölümlerden bazen bizim derslere girenler oluyo öylesine. rastgele bişeyler ciziolar falan eğleniyolar öyle, bi kız bişey arıyodu malzemelerin arasında, bulamadığın bişe varsa yardımcı oliym dedim, hayatın anlamını arıyorum ben, saol onu ne sen ne ben bulamayız dedi.

kızlar selam,

kayınvalidemin doğum günüymüş bugün sizce ne alayım benim doğum günümde bir şey almamışlardı ben ne yapayım elim boş gitmek istemiyorum

kızlar selam,

kayınvalidemin doğum günüymüş bugün sizce ne alayım benim doğum günümde bir şey almamışlardı ben ne yapayım elim boş gitmek istemiyorum

walla ben bugün kayınvalide kayınpeder konusunda cok sinirliim ben cevap vermiim kaydirigubbakcemile3

kızlar selam,

yemeğemi davet ettiler ki cnm..bence de boş gitme,fular al bence hem şık hediye hem çok maddiyatlı değil,her bayan kullanır mutlaka...

Çok güzel bi fikir canım merakla bekliyorum...

yemeğemi davet ettiler ki cnm..bence de boş gitme,fular al bence hem şık hediye hem çok maddiyatlı değil,her bayan kullanır mutlaka...

canım nişanlım söyledi annem doğum günü diye evet gitmeden bir şey almak lazım sağol canım fularda olabilir zaten anneler günü geliyor ozamanda daha güzel bir hediye alırım

ama kalbim kırık benim doğum günüm geçti ama hiç bir şey almadılar ya üzgün hemde çok

neyse ben çıktım iyi akşamlar herşey istediğiniz gibi olur inşallah

:roflol::roflol: hiç şaşırmadım öyle bi deli anca bizim okulda olur zaten
ama çok güldüm :roflol:

ohh nihayet işim bitti çıkabilirim,iyi akşamlar herkesee...

iyi akşamlaaar opuyorumnanaktan

cemre yardımcı olsaydınn anlam bulmasınaa çok güldüm yaa

bi de benim halimi düşünün
kızın yüzüne karşı gülemiyorum da
aldım fırcayı gittim şövalenin başına oturdum
geldi bi kahkaha krizi
herkes bana bakıo deli mi bu kız die kaydirigubbakcemile3

saçlarım artık siyah opuyorumnanaktan

karabocuq inşAllah kayınpederinle aranızdaki anlaşmalık tatlıya bağlanır bazen insanlar sadece kendi düşüncelerini görebiliyor
empati yapamk her insana mahsus olan bi durum değil bu yüzden büyüklerden bizi anlamalarını beklememek en doğrusu sanırım
sen yapmasın belki ama bazılarına sna tuhaf gelen şeyler onlara normal geliyor
oyüzden fazla üstünde durma derim ben
Bak hem cevabını da vermişsin içinde kalmamış böylelikle bundan sonra herşey güzel olur inşAllah sizin için
caspersy Canım dedene ne denir bilemiyorum ama hiç bi çare de yoksa Allah'ım hayırlı bi şekilde geri kalan ömrünü tamamlayabilmesini nasip etsin Allah yardımcısı olsun..
lepi aldıklarını hayırlı güzel günlerde kullan inşAllah
cute Allah'ım sanada eşinle birlikte hayırlı sağlıklı güzel bi ömür nasip etsin inşAllah düğün gününüz gönlünde olduğu gibi geçer opuyorumnanaktan

yok bida agzımı acıp bişe demem zaten.kapanır gider konu.ama artık eskisi gibi de olamam onlara karsı araya kocaman birrrrr mesafe koydumm bundan sonra böle

duru saol canım

cute gördüm nikah salonunu gayet iyi düşünmüşler sadece nikah yapacaklar için çok güzel
duy bunları kadköy belediyesi utan azcık:)

kızlar emre iş başvurusu yapmış, artık 14 mayısta resmi olarak bitiyo okul. hemde özel hastane.
buraya kadar iyi güzelde, hastane kıbrısta :bbo: ii git sen beni bırakıp dedim, uyuz oldum kafamçokkarıştı

cemre anam senin hayatnda yılan hikayesi gibin he
bizim bi ara müjde vardı
onun gibi hergün atraksiyonsun

cemre anam senin hayatnda yılan hikayesi gibin he
bizim bi ara müjde vardı
onun gibi hergün atraksiyonsun

ee anam ne o mezun ne ben, iş yok güç yok, ne olsa katlanmak zorundayız, bide ne onlar normal ne biz (daha dogrusu ne onlar normal ne benim babam) kaydirigubbakcemile3
müjde kim kız ben tanımıyom onu, eskiden mi vardı o? yoksa nicki başka bişeyde adı mı müjde bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…