-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yapmammı kuzum ,hoş koşturmadan saçı başı dağıttık ama :)
cildim için peeling aldım , kil maskemde var
1 aydırda kayısı yağı uyguluyorum ...kaydirigubbakcemile3

kayısı yağı iyi gelir bilmemmi malatyalıyım ....kayısı kremide bir harikadır

ayy yaşıların böyle şeyler yaşaması gerçekten ne kadar zor :çok üzgünüm:
yakın arkadaşımın dedesi de aynı sorunu yaşamıştı
ameliyat olamıyordu ama kimse bişey söylememişti
bilmeden vefat etti
Allah en çok da annen yardımcısı olsun ve acısız yaşatsın günlerini dedene :Saruboceq:

cemre olsun yazarım cnm..
valla çalıştığım için bi yandan çokta anlamıyorum açıkcası...işler yoğun o yazdığım işler yanında iş yaptım bi dünya..cuma gecesi yola çıkıcas Bursa için ctesi kınam var yani düşün...
heyecan verici bişi,bide şöle bi duygu oluştu yaşım küçük değil zaten ama böle daha bi olgun yaşa erişiyorum gibi geliyo ,bi kadınsı havalara büründüm ki anlam veremiyorum bu halime :)
sanırım en çok salonda merdivenlerden inerken heyecan yapıcam,en korkumda o merdivenlerden düşmem :S ayrı ayrı iniliyo çünkü yanımda kimse olmıcak.. :S inşallah düşmem

MELTEMRE! opuyorumnanaktan
senin mimar sinan topiğine de yazdım ben dün veya önceki gün, ama pek kimse yok galiba bizden, veya deşifre etmek istemiyolar kendilerini :dilcikar:

meltem valla o an ben de olsam diyebilirim yani okadar sinirle herşey denir
onlarda haddini bilsinler de buakdar yüzgöz olmasınlar ozaman

meltem sormuşsun cnm facebook varsa gir nilüfer nikah diresi die fotoları var..Bursada..
Tarihi mekanlar aklımıza geldi bizimde ama hiç bir izin vermedi maalesef Atatürk köşkü bahçesine bile izin vermediler ki hayalimiz orasıydı ,kadını dövücektim alsanaalsanasmile
Hünkar Köşkü vardı sadece bahçe olur dediler oda artık kısmet havaya göre :) bikaç daa yer ayarladık ama hepsi dış mekan

cute kız bursa belediyesini tebrik ediom nikah org gayet güzelmiş
keşke bizim burda barkovizyon gösteri olsa
yada müziği kendim seçebilsem
bidaha gidince sorcam oluo mu die
bütün belediyelerden fazla para alıolar icraat yok adamlarda hıh

caniko bu işlemler için kat kat para aldılar bizden zaten :) her belediye yapmıyo burasıda yapmıyo paket parasını ödemezsen.biz hesapladık nikah için sadece 1500 tl ödedik..

aman canım düşünme böyle şeyler, neden düşesin ki? bilmiyorumkismile en mutlu günün, keyfini çıkarmaya bak bayanssulusmile
bu arada ben daha 21 yaşındayım da ben bile şu yüzük parmagıma takıldıgından beri bi kadınımsı hissediyorum kendimi :sinifsinif:

nikaha 1500 neden yaa
hoş bizdaha salona 450 verdik
fotosu vidyosu var bu işin bakalım ona ne isticekler

walla lepiye katılıorum herkes haddini biilecek beni kimse üzemezz helede bu el se hiç üzemezzz benim onlara bi muhtaclıgım yok bişeim yokk şımartmıcan kimseii ben bunu anldm

nikaha 1500 neden yaa
hoş bizdaha salona 450 verdik
fotosu vidyosu var bu işin bakalım ona ne isticekler

he video foto dahil cnm fiyata..5 ayrı kameremı ne varmış bişiler dediler..öle bi organizasyon için alıyolar işte bide mekanın ambiyansı ona göre düzenlemişler..yoksa senin hazırlaman lzm zaten aynı fiyatı bulur hemen hemen..
nikah fidanı aldık birde onun fiyatı ayrı tabio ek bi masraf..düğüde öle ama masrafsız olmuyo işte güzel şeler..

MELTEMRE! opuyorumnanaktan
senin mimar sinan topiğine de yazdım ben dün veya önceki gün, ama pek kimse yok galiba bizden, veya deşifre etmek istemiyolar kendilerini :dilcikar:

bizim okuldaki tipleri bilirisin zaten dünya pek umurlarında değildir kaydirigubbakcemile3
o yüzden sanırım varsalar bile o sayfaya giripte topiclere bile bakmamışlardır sırnaşık şey sırnaşık şey

valla başına gelince öyle bir dersinkiii

meltem valla o an ben de olsam diyebilirim yani okadar sinirle herşey denir
onlarda haddini bilsinler de buakdar yüzgöz olmasınlar ozaman

ay Allah korusun tabi öyle şeyler yaşamaktan ama öyle cevap verirsem onlardan ne farkım olur ki kalsın almiyim ben hallederim derim de "kendine harçlık et" cümlesini kuramazdım
yanlış anlama karabocuq sinirle denmiş bişey ama ben kendime yakıştıramam
onlar öyle diye ben de mi saygısız olayım ben bunu demiştim yoksa tepkisizlik değil demek istedğim

caniko bu işlemler için kat kat para aldılar bizden zaten :) her belediye yapmıyo burasıda yapmıyo paket parasını ödemezsen.biz hesapladık nikah için sadece 1500 tl ödedik..

kesinlikle değen bi masraf olmuş mini düğün gibi hem de göbek atma faslı yok kaydirigubbakcemile3
ben de sevmiyorum gelinlikle oynamayı keşke burda da olsa öyle bişey
olmadığı için bizde burda güzel bi yer var hem havuz başı hem terası var orada gençlerle yemek yiyip pasta kesicez inş :asigim:

cute baktım düğün salonuna çok güzel ya bak şimdi heveslendim:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…