-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cute bende katılıyorummm iki taraf içinde vallahi kimse konuşmasın sonra da isterlerse yardım etsin.
yok edemiyorlar ise 1 ayda değil de 2 ayda evlenirim ama kendim istediğim gibi yaparım Evlenirken aman olsun hemen evlenelim sonra yenileriz mesela buna da karşıyım...

bu arada sorulmuş nasıl hatırlıyosun die ,birde gülücük konulmuş ama şunu diyimki kimsenin aldığında alacağında gözüm yoktur yanlış tanıldıysam burada üzülürüm.çok şükür birşeye ihtiyacım da yok..ki benim varlığımdan fazla olsun asla kıskanmam inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin varlığını,bereketini,sağlığını,güzelliğini...

yok tatlım seni tanıoruz o niyetle demedigini hepimizde bilioruz.için rahat olsun ya bilmiorum bastan bz yapalım alalım dedikçe hiçbişeyi aldırmadı etmedi herseyı kendi yaptı kimse ona yap da demedi.

aman neyse hanımlar yaw güzel şeyleri konuşmak varken karartmayın içinizi...

cute naptın bakalımmmm 3 günün var böyle güzellikleri konuşalım....

kız cute ne yaptın anlet bakemmmm:))))))

sorma cnm ıvır zıvır bitmiyo.
aracımı verdim öğlende detaylı temizliğe..
eğlence mekanı ayarladım bakalım inş. güzel geçer...
aramam gereken kişiler vardı ulaşamadığım onları aradım..
alyanslarımızı ve tektaşı bakıma vermiştik onu alıcaz akşama da kısmetse...

aman neyse hanımlar yaw güzel şeyleri konuşmak varken karartmayın içinizi...

cute naptın bakalımmmm 3 günün var böyle güzellikleri konuşalım....

valla cnm bi heyecan gidiyo..
Nikah dairesinden aradılar bugün onay aldılar :)
düğün salonuda aradı :)
bu arada bilmeyenler biz salonda kına yapıcaz ,düğün değil.
kır düğünümü diye soranlar olmuş çünkü..
nikah biraz değişik slayt fln olucak,konfetiler,volkanlardan fln iniliyo merdivenlerden..imza sonrasıda yine dans ediliyo..modern bi mekan..düğün pek sevmiyoruz biz ondan böle karar aldık aramızda...

hayırlıı olsun canım inş.hersy gönlünce olurrr

herşeyi bakıma vermişsin maşallah kendinide bakıma vercenmikaydirigubbakcemile3

slm kızlarrr
yine kötü bi haberle geldim ama ben :sinifsinif:

dedem nefes darlığı çekiyordu geçen hafta içinde de bi gün hastanede yatmıştı
kan tahlil röntgen falan bi sürü bişiler yapıldı
bugn tekrar yatırmşlar hastaneye
ciğerleri su toplamış kansermiş yani mafoldumben
84 yaşında olduğu için doktorları ameliyatı kaldıramaz demişler
bilmiyorm ne olcak
Nolur dua edin dedeme mafoldumben

gecmiş olsun canım inş düzelir :Saruboceq:

herşeyi bakıma vermişsin maşallah kendinide bakıma vercenmikaydirigubbakcemile3

yapmammı kuzum ,hoş koşturmadan saçı başı dağıttık ama :)
cildim için peeling aldım , kil maskemde var
1 aydırda kayısı yağı uyguluyorum ...kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun caspery yaşı bayaa varmış,onun için en güzel dua Allah can acısı yaşatmasın olur sanırım..ben anneannem için hep öle dua etmiştim canı acımasın huzurla geçsin kalan ömrü
ben bebeklere ve yaşlılara kıyamıyorum hiç canları acıcak die

gecmiş olsun canım inş düzelir :Saruboceq:

saol canmm

casper Allah acil şiflar versin dedene

amin bitanem saoll

haklısın canm benm
ama bişi olmasn ya
kendimden çok annem üzgün diye üzülüyorum
:sinifsinif:mafoldumben

caspersy çok geçmiş olsun
cute ya biliyorum defalarca soruldu sana ama, nasıl bi duygu sadece 3 gün kalması?
karabocuq herkes söyliceğini söylemiş gerçi ama, bence asıl sorun kayınpederinde değil, nişanlında
o neden bunu sana söylüyo ki? ben olsam kayınpederime deil nişanlıma kırılırdım, kayınpederin sonuçta sana son anda biz vermiyoruz kendin al dememiş ki. babası ona ben vermiyorum sen ver demişse, seni neden üzüyo ki böyle? sadece olayı cözemediğimden böyle diyorum canım, lütfen beni yanlış anlama

bu arada merhabalar herkese, muhabbetiniz bol olsunopuyorumnanaktan
ebru yaptım geldim, bişeye de benzemedi, hoca benzetebilir inşallah

canım çok geçmiş olsun... sende üzme kendini.. annene destek olmaya çalış...

selaamm
okuyabildiğim kadarıyla yazıyorum kızla
r

günaydınlarr
stüdyo fotolarımdan biri kızlar, silicem sonra :))

sildim..

albüme koyuyorum kızlar stüdyo fotolarını bakarsınız

ama ama ben göremedim :çok üzgünüm: listende olmadığım için albümü de göremiyorum :çok üzgünüm:

yazdıysan görmedim canım bornozu hangi marka aldın kaça aldın :kedi:
]

aa bu gecemi..bende çizeyim bari..inşallah kabul olur

ya ben bi tane gül olan küçük bir saksı alsam çiçekcien olmazmı

aa ben daha ilk defa duyuyorum böyle bişey ay ne cahilim ben yaa :1ninca:

yaa en çok dış çekim foto istemiştik ona üzülüyorum artık bikaç zmn geçtikten sonra İstanbulda çekiniriz..bidaa saç ,makyaj o zor olan..Bnmki dio seneye nikah tazeleriz çekiniriz artık :)

yağmama ihtimali de var ama hem saate ve semte göre değişebiliyo yağmur nasılsa belki İstanbulun çoğunda yağacak ama sizin semt sadece bulutlu olacak belli olmaz ki canım :teselli: ama orda da yağarsa beğenine göre modern ya da tarihi binanın gerek içi gerek üstü kapalı alanlarında da çekim yapabilirsiniz :1hug:

ben de geçen sene kütahyanın corner collection serisinden almıştım kahvaltı takımını aynı fiyata bu ya o serinin yenilerinden sanırım cicim çok güzel görünüyoorr opuyorumnanaktan
güle güle kullan Şeniz

mimar sinandayım ben, resim bölümü, ebru resim değildir ki öff ben istemiyorum bu dersi

okuldaşım kaydirigubbakcemile3 bende ordan mezunum vereliniortak ama sanat tarihi mezunuyum alkisalkisalkis

yok cnm uzak olduğundan atamıyorum
o yüzden gülün dibine gömüyorum ben

gömüp bırakacakmıyız benim atabilceğim yakında bi su birikintisi yokta :kedi:

Amanda maşallah kuşşş Ne güzelll.

Hayırlı-uğur olsun aldıklarınız. Bornoz takımını kaça aldınız?j

çok sağol canıımm :1hug:
bu arada sende almamışsın bornozu sanırım ve uygun bişey bakıyorsan taçın sürekli yenilenen bi basic aile seti var bu seneli modeline saten de eklemişler sitesinden bi bak derim gerçekten şık görünüyor hem de 120tl ben ondan alıcam aklında olsun a.s.

Allah yardımcınız olsun büyük geçmiş olsun
biran önce sağlığına kavuşsun inşallah :Saruboceq:

bişeyi anlamadım o cümleyi kayınpederine mi kurun :1shok:

ne kadar orjinalmiişş hangi daire burası canım nikahtan sonra dans falan varmış aaa alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…