-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zeynep hurcu napcan kız yeter dur de kendine

meltem forum istanbulumu dosun yoksa sen
ben de canlı görmek istiyorum bu deidklerimi
ona göre karar vercem alcam

ay ikeanın sayfasında bi prog varmış yeni keşfettim
yatak odası çalışma odası falan tasarlıosun
iki oda tasarladım da salonda takıldım:)
koltuk yok ben de koltuk boyuyunda karyolalarla yerleştirme yapıyorum zevkli tavsiye ederim:)

bnm nişanlım anneler gunu hediyesi için temadan ağaç dikelim onların adına diyo ama bnde ilk hediyelerimiz bakdıkca bizi hatrlayacklrı birsey olsun diyorummm karrsz kaldım

bence mükemmel bi fikir ay çok hoşuma gitti
ben zaten sadece özel günlerde hediye alan biri değilim arada da hediye alırım nasılsa
çok anlamlı bi hediye bu özellikle benim annem bayılır böyle bişeye alkisalkisalkis
nasıl yapıyoruz pek canım :kedi:

benim dediklerim toz torbasızdı da torbalılara bakarken o modeli görmüştüm canım
bu arada adını bilmiyoum lepi diyip duruyorum böyle mi diyeyim adını paylaşıyor musun:kedi:
bak yeni bişey daha öğrendim yıkananlar iyiymiş
baya başını şişirdim ama baya şe de öğrendim
sonuç olarak en başa döndüm ben Samsung SC6780de karar kıldım torbasız ama hepa 12 filtresi yıkanabiliyormuş fiyatı da çok uygun a.s.

evet eminönüde hem seçenek çok hem fiyatlar uygunolumunekankayizsmile
aa öyle bişeyi ben de hiç duymadım ama dediğin gibi orda taş boncuk ıvır zıvır ne ararsan var hatta porselen bardak gibi şeyler de uygunmuş ama bilen biriyle gitmek lazım kaybolmamak için :1ninca:

bende philips aldım
çünkü elek.süpürgede iyi marka
8260 sanırım modelide

evet aynen orayı diyorum geçen hafta dışında her hafta oraya gittik nişanlımla
çok faydalı oluyor alan geniş olunca çok çeşit oluyor katalog dışında biiiiiii sürü çeşit görebilmek güzel yani alkisalkisalkis

aa benimde haberim yok ben de bi karıştırayım :kedi:

cnm bugün pazara gittik bize çok uzak pazar yılda ancak 3 4 kere gidebiliyrz dışarda pahallı gitmişken hurççuya uğradık çok gzl hurçlar vardı değişik onlardan aldık şeffaf olanlar fln var öle de aldık ütü hurcuda aldım ortada kalmasın ütüm die
napim kuşum çeyiz giderken lazım olcak sonra die
birde şal aldım resmini çektim ama eklerim bi ara örneğini almak isteyen olabilir değişik

meltem torbasıza mı karar verdin
bana lepi de herkes lepi dio

zeynep toz torbasızmış seninki
hiç denedin mi açıp

meltem acaip zevkli aç karıştır progu valla çeşit çeşit dizayn çıkıo ortaya 3 boyutlu da görüosun

zeynep al yavrum al:))
ay ben neyle götürcem çeyizleri hiç bilmiom 3 4 hurcum va okadar

evet ya, bilenle gitmek lazım, biz bi kere boya almaya gittik, 3 saatte yeri zor bulduk, sonra da vapuru zor bulduk kaydirigubbakcemile3
ben gitsem bide neyi nerde nasıl bulcam ki, sabahtan akşama kadar gezsem bulamamkaydirigubbakcemile3

sana hayorlı olsun zeynep bana da nasip olsun:))
hepsiburadadan almak istiodum dün vardı bugün bitmiş
ben şansıma tüpüriyim yaaa

sonbaharcım güle güle kullan :1hug:
ne cahilim yahu ütününde mi hurcu vardı haberim bile yok :kedi:
ama çok gerekli bişey gerçekten ben de kıskandım daha vaktim var neyseki almak için
çünkü daha ütü masam bile yok sempatiksalakcinni

sen filtrenin yıkanması önemli dedin bende ona baktım filtresi de yıkanıyormuş
sanırım yine onda karar kılıcam ve açıkçası mavi takıntım var senin dediğin model kırmızı kaydirigubbakcemile3 olmaz sırnaşık şey

evet ya, bilenle gitmek lazım, biz bi kere boya almaya gittik, 3 saatte yeri zor bulduk, sonra da vapuru zor bulduk kaydirigubbakcemile3
ben gitsem bide neyi nerde nasıl bulcam ki, sabahtan akşama kadar gezsem bulamamkaydirigubbakcemile3

annem de kayınvalidem de biliyor neyseki ben yırttım aklinialirimsmile
ay sen bi de karşıda mısın ben fatihteyim 15-20dk orda oluyorum kaydirigubbakcemile3
ama tabi sonra kaç saat orda kalırım Allah bilir kafamçokkarıştı

ben kaçıyorum şimdilik kızlar kocaman öptüm iyi bakın kendinizeopuyorumnanaktan
yemek yiyip sonra şu ikeanın programında bi kenimi kaybedeyim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
zeynep güle güle kullan canım
güzel günlerde inşallah

buarada h. sonu istanbulda olursan ikeayı ziyaret et indirim vaa:)

meltem benim de kırmızı takıntım va nolcak şimdihoş benim beğendiğim model kırmızı idi

afiyet olsun canım:kedi:

teşk.ler kıslarr
meltem cnm bende bilmiodum bugün görünce aldık çok değişik hurçlar çıkmış
şeffaf fln iyi olur die öle de aldık
ütü kutusunu attıktan sonra dolap içine öyle koymak istemedim gerekli bişiy gibi geldi
benimde vaktim var daha ama toparlıyrm hepsini yavaş yavaş

lepi kıs yeni gittim ben bi hafta önce şimdi indirim yaptılar hay benim şansıma
yok nişanlımın d.günü ya dolaşır kutlarız birde artık uzak duruom öle yerlerden
görünce dayanamam alırım bişiyler die

lepi valla kuşum hurca koyulcak çeyizin çoksa al 3 4 tane yetermi bilmem
ben 2 boy büyük aldım 3 tane yorgan alıomuş
birine yorgan diğerine yastıkları koycaz
1 tane orta boy geceliklerim çamaşırlarım
2 tane de büyük olanın küçüğü havlu ıvır zıvır
daha önceden de 6tane bohçam var yeter herhalde

zeynep senin adlığın vazoda indirime girmiş valla :S
bakalım hurca doldukça alırım artık

grace canım ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidio hazırlıklar baya az kaldı seninde

çeyiz listemin dibini gördüm galiba nihayettt zemuszemusalacağım son 3 parça şey kaldı ,al al bitmiyor.... ütü masası,hurç gibi şeyler...

çok heyecanlıyım lepimmm ,bu ay yoğun geçecek benim için,ev temzilenecek,eşyalar geliyor ay sonunda ,çeyiz serilcek haziranın başında,gelinlik provam vr on gün sonra,... kuaför randevusu alınacak, foto çekimi hazır... her şey hazır gibi görünüyorr Allahın izniyle...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…