G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.061
aaa okumadım tatlım bakmadım daha geçmişe :)) hayırdır niye değiştin kuzummm??
günaydınlarr..
yareın kınam vaaar.. hoş ben hala iş yerindeyim ve de İstanbuldayım ..akşama gidicem Bursa 'ya.. kaydirigubbakcemile3
ne dicem ben saçımı boyamayı unutmuşum ,varmı böle bişi :) saçıma başıma bakmıyom son günlerde işlerden,direk çakıldım yani bilmiyorumkismile şimdi kuaföre boyatsam siyah siyah dipler kalıyo illa...napsam yaa..öğle paydosunda eve gidip bikaç fırça darbesi mi yapsamki diplere bulaştırmadan :uhm:
akşam abiye ayakkabısıda aldım ,çok topuklu bakalım nasıl giyicem ...
günaydınlarr..
yareın kınam vaaar.. hoş ben hala iş yerindeyim ve de İstanbuldayım ..akşama gidicem Bursa 'ya.. kaydirigubbakcemile3
ne dicem ben saçımı boyamayı unutmuşum ,varmı böle bişi :) saçıma başıma bakmıyom son günlerde işlerden,direk çakıldım yani bilmiyorumkismile şimdi kuaföre boyatsam siyah siyah dipler kalıyo illa...napsam yaa..öğle paydosunda eve gidip bikaç fırça darbesi mi yapsamki diplere bulaştırmadan :uhm:
spedy gördüm tatlım aldıklarında çok güzelmiş.. yine mor :)) güle güle güzel günlerde kullan :))
cnm bence sen yine kuaföre git
knd yapma derim ben
Canım benimde saçlarım siyah kuaföre boyatırsan onlar hallederler dikkat ederler.
Bence problem olmaz ben söz günü sabah boyamıştım kuaförde kalan izleri de onların özel suları var onlarla silmiştik amannn zaman azaldı be cute zemuszemus
günaydınlarr..
Evet mora takıldımmm çünküü teşekkür ederim Şeniz
tırsıyorum yaa..ya siyah siyah kalırsa dipler :Ssadece şöle önlere yapsam diyorum zaten pek gözükmicek duvak fln :S ahh kafamm :S
darısı başımıza size de hayırlı olsunopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım benimopuyorumnanaktan
:
hayırlı olsun tatlım :))
hmm öle mi yapsam..burada da hiç kuaföre gitmedim hep Bursaya gidince bildiğime gidiyodum birasda onun etkisi var sanırım..bilmediğim yere gidicem burada şimdi..düşiniim ben bi yaa du bakim zaten iş yerindeyim şimdi...en iisi elimdeki işi kolaylıyımda bakarım ..
öptüm siziii..opuyorumnanaktan
kuzum farklı olsun sana gelcem kahvaltıya sen bana gelcen değişiklik olsun :)) Şeniz
aaa Evet canım doğru söylüyorsun ben sana geldiğimda hava atarsın bana bende var diye bende sana kahvaltı takımımın kapakları ile hava atarım bunlarda sen yok diye böyle geçinir gideriz :jeyyar:
:jeyyar:aklinialirimsmile evet evet evet tamam :)) :sm_cool:
Dün Erkek tarafına götüreceğimiz bohçaları kapattık Pazar günü bu işimizde bitiyor,Allahın izni ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?