-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydınlarr..
yareın kınam vaaar.. hoş ben hala iş yerindeyim ve de ıstanbuldayım ..akşama gidicem Bursa 'ya.. kaydirigubbakcemile3

ne dicem ben saçımı boyamayı unutmuşum ,varmı böle bişi :) saçıma başıma bakmıyom son günlerde işlerden,direk çakıldım yani bilmiyorumkismile şimdi kuaföre boyatsam siyah siyah dipler kalıyo illa...napsam yaa..öğle paydosunda eve gidip bikaç fırça darbesi mi yapsamki diplere bulaştırmadan :uhm:
akşam abiye ayakkabısıda aldım ,çok topuklu bakalım nasıl giyicem ...

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa okumadım tatlım bakmadım daha geçmişe :)) hayırdır niye değiştin kuzummm??

Kütahya porselen normal fiyatı 334 YTL falan bize 210 YTL vereceklerdi 42 parça olarak...
ama tek takım dışarı çıkartamamışlar yasakmış yani onun için hep otellere satılıyormuş eee dışarıdan da o kadar para vermem..Bide aynı model bulamıycam boşuna uğraşıcaz aramakla

Bende Güral Porselenden 228 YTL normal fiyatı 132 YTL alıcam-48 parça
Modeli de bu ama işte yuvarlak olucak neyse napalım....:sm_cool::sm_cool:

cnm bence sen yine kuaföre git
knd yapma derim ben

Canım benimde saçlarım siyah kuaföre boyatırsan onlar hallederler dikkat ederler.
Bence problem olmaz ben söz günü sabah boyamıştım kuaförde kalan izleri de onların özel suları var onlarla silmiştik amannn zaman azaldı be cute zemuszemus

cute kuaförlerin boyayı çıkarmak için kullandıkları bi sıvı su vardır muhakkak ya bi sorarsın çıkartırlar bence

hmm öle mi yapsam..burada da hiç kuaföre gitmedim hep Bursaya gidince bildiğime gidiyodum birasda onun etkisi var sanırım..bilmediğim yere gidicem burada şimdi..düşiniim ben bi yaa du bakim zaten iş yerindeyim şimdi...en iisi elimdeki işi kolaylıyımda bakarım ..
öptüm siziii..opuyorumnanaktan

hg canım hihoyyyt evde hiç uğraşma bence bu telaşla git kuaföre yaptır tatlım..

tırsıyorum yaa..ya siyah siyah kalırsa dipler :Ssadece şöle önlere yapsam diyorum zaten pek gözükmicek duvak fln :S ahh kafamm :S

yok canım ya korkma
bnm çoğu arkdşm kınada knd saçını kullandı
düğündede farklı renge boyayarak kullandı

çokta güsel oldu bayanssulusmile

Hımm anladım canım ozaman akşam geç gitmiyceksen bursaya gidince direk kuaföre git sende aklın kalmaz ama genelde o bahseetiğim su gibi şey saç açıcı onun için kesinlikle vardır hiç olmadı aseton bile çıkartıyor canım söylersin daha dikkatli boyar eşşek değil ya becerebilir :roflol:

kuzum farklı olsun sana gelcem kahvaltıya sen bana gelcen değişiklik olsun :)) Şeniz

aaa Evet canım doğru söylüyorsun ben sana geldiğimda hava atarsın bana bende var diye bende sana kahvaltı takımımın kapakları ile hava atarım bunlarda sen yok diye böyle geçinir gideriz :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…