- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.241
undo şimdi gördüm teşkkürler bnden de iilk sen nasılsın ?
yaaaa eve gitmk istyorumm hmnn uymakk uyumkk uyumk istyorumm....
bugun de perdeler ve salonun mobilyaarı gelıyo en erken haftasonu görebilcm cok merk ediyorum
ayy kızlar nereye kayboldunuz yafuu????
cemreee ohh sende işleirni halletmişsin bncede çok güzel bi hediye manevi olarkdannn :) bi ben bulmadım ne alsamm pufff şık bi bluz alsam mı ki bilmiyorumkismile
valla hallettim bugün, ama hala yeni görüntüme alışamadım bir aydır
ama hediye işini dert etmeyin bence ya, benim böle bi şansım olmasaydı sıradan bişey alırdım, bi bluz veya bi terlik, her hangi bişey
tabi bilemem aranız nasıl kaynananla, genelde kaynanalar gelinlere bişey alırken kendi beğendiklerini veya en ucuzunu alıyolar diye genelleme yapıyorum kaydirigubbakcemile3
onlar çok mu düşünüp de alıyo, ben de ilk önüme cıkan şeylerden birini alırdım kaydirigubbakcemile3
ama ben kaynanamı cok seviyorum bu arada opuyorumnanaktan
ay canım kaçırmışım mesajını kusura bakma.. ne güzel halletmişsin hediye işini.. ben de bu akşam cem ile beraber halledicem kısmet olursa gerçi cadoloza bişi almak gelmio içimden ama napayım alcaz artık.. neticede ıo da ana.. bu arada aklıma ne geldi kızlar. benim kayınvalide zamanında kendi kaynanasından çok çekmiş acaba benden hıncını mı alıo? son zamanlarda aklıma bu gelmeye başladı ya da ben fazlasıyla paranoyak oldum.. bu arada cem ile konutum dedim ya heraaa'cım... bana öyle güzel bişe söyledi ki.. havalara uçtum. ne olursa olsun sadece onu dinlememi ve onun sevdiği akdın olarak ailesinin istese de istemese de beni kabul edip saygı duymak zorunda olduklarını söyledi... seviyorum ben aşkımı hem de çooookkkk:asigim:
ay canım kaçırmışım mesajını kusura bakma.. ne güzel halletmişsin hediye işini.. ben de bu akşam cem ile beraber halledicem kısmet olursa gerçi cadoloza bişi almak gelmio içimden ama napayım alcaz artık.. neticede ıo da ana.. bu arada aklıma ne geldi kızlar. benim kayınvalide zamanında kendi kaynanasından çok çekmiş acaba benden hıncını mı alıo? son zamanlarda aklıma bu gelmeye başladı ya da ben fazlasıyla paranoyak oldum.. bu arada cem ile konutum dedim ya heraaa'cım... bana öyle güzel bişe söyledi ki.. havalara uçtum. ne olursa olsun sadece onu dinlememi ve onun sevdiği akdın olarak ailesinin istese de istemese de beni kabul edip saygı duymak zorunda olduklarını söyledi... seviyorum ben aşkımı hem de çooookkkk:asigim:
zeynep güle güle kullan canım
güzel günlerde inşallah
buarada h. sonu istanbulda olursan ikeayı ziyaret et indirim vaa:)
meltem benim de kırmızı takıntım va nolcak şimdihoş benim beğendiğim model kırmızı idi
afiyet olsun canım:kedi:
günaydın herkesebayanssulusmile
ay çok hoşmuş buboshayallersmile
günaydınlarr..
yareın kınam vaaar.. hoş ben hala iş yerindeyim ve de İstanbuldayım ..akşama gidicem Bursa 'ya.. kaydirigubbakcemile3
ne dicem ben saçımı boyamayı unutmuşum ,varmı böle bişi :) saçıma başıma bakmıyom son günlerde işlerden,direk çakıldım yani bilmiyorumkismile şimdi kuaföre boyatsam siyah siyah dipler kalıyo illa...napsam yaa..öğle paydosunda eve gidip bikaç fırça darbesi mi yapsamki diplere bulaştırmadan :uhm:
akşam abiye ayakkabısıda aldım ,çok topuklu bakalım nasıl giyicem ...
artık beyaz ten modaymış yaaa :))
Bence speedy sen solaryuma filan girme derim ben
Çünkü elbisen saks mavi zaten beyaz ten daha çok yakışır
Ada kız bir evlenip geldi aranıza canlarım....
anlatacak öyle çok şey var ve sözcüklere sığmayacak anı....
hangisinden başlasam,birini anlatsam bir diğerinin hatırı kalır...
en iyisi çok iyi ve çok mutlu olduğumu söyleyeyim...
Fotolar elime geçtiği gibi sizlerle paylaşacağım.
Özel mesajlarınızı okudum,tek tek cevap veremiyorum pek vaktim yok,2 haftada işler iyice yığılmış onlarla ilgileniyorum.Hepinize buradan cevap vermek istedim.
Teşekkür ederim...yanımda değildiniz ama her anımda andım sizleri...
Ada kız Düğünde...
ve Ada kız balayında....serilerimiz çok yakında huzurlarınızda olacak,merak etmeyin emi şekerlerim opuyorumnanaktan
evet cnm çok şükür
bunun yuvarlak olanını aldım canım ben işte
kızlarrr küçük altın 102 lira olmuşş
biraz önce eşim aradıı kuyumcuda görmüştee
kızlar pzrtsi itirbarıyla başlamış olduğum diyetimde 2kg vermişim bayanssulusmile
ay öğlen ne sevindim anlatamam
ama ben bunu kilo vermekten saymıyorum
bi 2-3 daha vereyim 58 i göreyim ancak ozmn kilo verdim dicem
merhaba kızlar
bugün çok güzel bi gün şakkıdı
önce işe gittim kaynanamın resmine çerçeve ayarladım ordan
sonra hastaneye gittim, 1 ay önce burnumdan ameliyat olmuştum, kontrole çağırmıştı doktor
e hastaneye gidince emreyi de gördüm
dönüşte de elbisemi aldım, tadilatı bitti alabilirsin diye aramıştı kadın.
kaynanama çiçek aldım bi de, anneler günü için, demet çiçek sevmiyo hatun hemen soluyo diye, daha önceden biliyodum bunu, ben de saksıda açelya aldım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?