-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım bi çıkmam gerekmişti de. cem seyahatteydi bir haftadır yeni geldi. acıcık hasret giderdik :) bir de cadoloz kaynanam ile ilgili söylemem gerekenler vardı.. şimdi kaynanama kayınpeder de eklendi..bir bir anlattım cem'e ama ne kadar üzüldüğümü belirterek tabi.. yazık ya bana ben ezilen bi gelincik'im ya.. cem bu ara bazı şeyleri böyle bilmek zorunda.. ahh ahh kaynanam bana bu günleri yaşatıo ya.. allah da ona yaşatsın dicem ama diyemiorum.. neyse ki allahtan sizler varsınız da sizlere anlatıyorum canlarım..

ayrıca canım evin çok ama çok güzel olmuştur. mutlu ve huzurlu yuvanız hep bu şekilde devam eder inşallah..

undocum cadı kaynanın üstesinden gelirsin sennnn :) güzel temennin içinde cok teşekkür ederim ınşallhh hepimizn evinden hiç eksik olmaz mutluk huzurrr.:) cadı kaynanalr evimizden uzak olsun amaaaa... Aminn.... kaydirigubbakcemile3

cemreee ohh sende işleirni halletmişsin bncede çok güzel bi hediye manevi olarkdannn :) bi ben bulmadım ne alsamm pufff şık bi bluz alsam mı ki bilmiyorumkismile

cemreee ohh sende işleirni halletmişsin bncede çok güzel bi hediye manevi olarkdannn :) bi ben bulmadım ne alsamm pufff şık bi bluz alsam mı ki bilmiyorumkismile

valla hallettim bugün, ama hala yeni görüntüme alışamadım bir aydır
ama hediye işini dert etmeyin bence ya, benim böle bi şansım olmasaydı sıradan bişey alırdım, bi bluz veya bi terlik, her hangi bişey
tabi bilemem aranız nasıl kaynananla, genelde kaynanalar gelinlere bişey alırken kendi beğendiklerini veya en ucuzunu alıyolar diye genelleme yapıyorum kaydirigubbakcemile3
onlar çok mu düşünüp de alıyo, ben de ilk önüme cıkan şeylerden birini alırdım kaydirigubbakcemile3
ama ben kaynanamı cok seviyorum bu arada opuyorumnanaktan

ay canım kaçırmışım mesajını kusura bakma.. ne güzel halletmişsin hediye işini.. ben de bu akşam cem ile beraber halledicem kısmet olursa gerçi cadoloza bişi almak gelmio içimden ama napayım alcaz artık.. neticede ıo da ana.. bu arada aklıma ne geldi kızlar. benim kayınvalide zamanında kendi kaynanasından çok çekmiş acaba benden hıncını mı alıo? son zamanlarda aklıma bu gelmeye başladı ya da ben fazlasıyla paranoyak oldum.. bu arada cem ile konutum dedim ya heraaa'cım... bana öyle güzel bişe söyledi ki.. havalara uçtum. ne olursa olsun sadece onu dinlememi ve onun sevdiği akdın olarak ailesinin istese de istemese de beni kabul edip saygı duymak zorunda olduklarını söyledi... seviyorum ben aşkımı hem de çooookkkk:asigim:

ohh Allah muhabetiniz artırsınn canımmm :) bnde severim kaynancığımııı baklaımm inşallh onun için güzel bişi bulabilirm...:)

canım nişanlın cok güzel hareket etmiş bazı erkekler eşlerini ezdiriler ya sinir olurummm seni sahiplenmesi çok güzel gercekdenn :) Alalh mutlugunuzu bozmasınn :) opuyorumnanaktan

olsun canım sorun değil :ecrin_bebek:
ya belki kaynanan gercekten öyle düşünüyodur, kendi çektiklerini sana da cektirmek istiyodur, ama bence zıtlaşma, suyuna git biraz, tabi kendini asla ezdirme, yoksa tepene çıkarlar, ama cem sana bunu söylediyse zaten seni asla ezdirmez, zor durumda bırakmaz. ama biraz suyuna gidersen belki sorunlar biraz cözülebilir :kedi: tabi bu benim düşüncem sadece

ben geldim ama kimse yok:))

bugün ikeaya gene gittim ve bunları aldım 5 er liraya

ayyy inanamıyrm yaa
ben 9 a almıştım o vazoyu ama napim yine de çok fark yok 4 tl cik
güle güle kullan lepim içine çiçek almadın mı

zeynebim almadım canım
aklımda bi kaç proce var zihni sinir proceleri gibi:)
becerebilirsem kendim bişiler yapcam beceremezsem alcam

bu hafta gitsen baya şey alırdın he kuzum
çok şey indirimde ben aklımda olupda kendimi tuttuğum şeyleri aldım 5 lira diye:)
normal vakit alsam toplam 55 lira verecekken bu hafta aldım ve 30 verdim:)

ben geçen gittiğimde 47 tl vermiştim
neler aldın ki başka kuşum
ya ben gitmek istiyrmda aldım ikeadan epey bişiy
içine çiçeğimide aldım
biz ztn erhanla uzun bi süre görüşemicez
iş yerinden ark.ını çıkarmışlar hafta izinleri kalmış
yerine birini alana kadar görüşmicez
salı günü d.günüydü pazar günüde gidicektim ama kısmet dğlmiş
güle güle kullan cnm hepsini gzl günlerde inş.
ordaki orkideleri çok beğendi nişanlım ama benim nişan çiçeğimde yere konulur şekilde ve içinde orkide var die almadım ben

evet bugün çok kişi orkide alıodu zaynep dedim noluyoruz:)
ben işte bunları aldım
geçen gittiğimde de salata kurutucu(10 dan 5 inmişti) ve sehpa aldım(25 ten 15 e inmişti)
vazo içine çiçek düşünüom ama kafamdakini bulabilirmiyim ya da yapabilir miyim bilmiyorum yaparsam paylaşırım zati
düşüncemi anlatmaya çalışsam zor olcak yaparsam fotoyla daha güzel olur canım

tmm lepiciğim bekliyrm o zaman fotonu
ben gittiğimde bi çift vardı 2 arabalı sepet yapma çiçek almışlar inanamadım napcaklar bunca çiçeği die
o salata kurutucusu iimiş yaa tüh kaçırdım burda çok pahallı 15 tl fln gerçi almacam diom yine tutamıom kendimi

ben geldiiimmm opuyorumnanaktan

en iyi modele karar kılıp birimiz kırmızı birimiz mavi alacak kuzum aklinialirimsmile
ama renkleri yoksa herkes kendi beğendiğini alsın nası sempatiksalakcinni

afiyet olsun canım:kedi:

ay görmemişim yazdığını yazmadan çıkmışım canımcım :kedi:

günaydın herkesebayanssulusmile

ay çok hoşmuş buboshayallersmile

teşekkür ederim canıımm opuyorumnanaktan

ayy ne kadar heyecanlı durumlar yaa
bizimde o zamanlarımız gelse artıııkk delikafadulden
bu arada bi daha giremezsin sanırım
herşey yolunda gitsin ve çok güzel haberlerle gel inşallah zemuszemus

artık beyaz ten modaymış yaaa :))

kesinlikle katılıyorum, daha önce orcinal bronzluktan çok sahte brozluk modaydı şimdi tamamen bembeyaz tene döndü
ben yaptırma derim bacımsositososito

Bence speedy sen solaryuma filan girme derim ben
Çünkü elbisen saks mavi zaten beyaz ten daha çok yakışır

elbisene zaten beyaz ten gider bence dea.s

ayyyy canım benim ya bayılıyorum şu anlatışlarına zatenopuyorumnanaktan
çok şükür mutlu mesut bi güzelimiz daha yuvasına kavuştu
darısı hayırlısıyla başımıza :1rolleyes:

evet cnm çok şükür
bunun yuvarlak olanını aldım canım ben işte

güle güle kullansın canım sen de halletmişsin alkisalkisalkis

kızlarrr küçük altın 102 lira olmuşş
biraz önce eşim aradıı kuyumcuda görmüştee

neee :1shok: yaşasın zengin oldum :roflol: :roflol:

kızlar pzrtsi itirbarıyla başlamış olduğum diyetimde 2kg vermişim bayanssulusmile
ay öğlen ne sevindim anlatamam
ama ben bunu kilo vermekten saymıyorum
bi 2-3 daha vereyim 58 i göreyim ancak ozmn kilo verdim dicem

bende istiyoruuuumm :çok üzgünüm: en az 5 kilo vermem lazıımm :çok üzgünüm:
aynen bende 58i hedefliyorum diyet listeni bana bi uçururmusun canım yaa ben daha başlamadım diyete cokacimcoook

burnun estetik mi oldu kuzum bende istiyoruumm alkisalkisalkis
aa bu arada sende tamamlamışsın anneler günü hazırlıklarını hayırlı olsun güle güle kullansın canımm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…