- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.261
tmm lepiciğim bekliyrm o zaman fotonu
ben gittiğimde bi çift vardı 2 arabalı sepet yapma çiçek almışlar inanamadım napcaklar bunca çiçeği die
o salata kurutucusu iimiş yaa tüh kaçırdım burda çok pahallı 15 tl fln gerçi almacam diom yine tutamıom kendimi
teşekkrüler cemrelepi güle güle kullan aldıklarını
ben geldiiimmm opuyorumnanaktan
en iyi modele karar kılıp birimiz kırmızı birimiz mavi alacak kuzum aklinialirimsmile
ama renkleri yoksa herkes kendi beğendiğini alsın nası sempatiksalakcinni
anneler günü hediyemi bende hallettim bugün kızlar
Güral Porselenden bunu aldım
en son kullandığı takımda kırılan olmuştu birde bu hem uygun hem şıktı
aklımda yoktu ama çok beğenerek aldımopuyorumnanaktan
birde kendim için 2 şey aldım
borcamların kapaklıları çıkmış ben daha yeni gördüm
onun orta boyundan aldım
bide bu space serisinin bardakları ve salata servis seti vardı bunu da 4tl'ye görüncee hemen aldım
burnun estetik mi oldu kuzum bende istiyoruumm alkisalkisalkis
aa bu arada sende tamamlamışsın anneler günü hazırlıklarını hayırlı olsun güle güle kullansın canımm opuyorumnanaktan
kızlar iyi geceler ben yatiyim erken kalktım baya da yorgunum
görüşürüzz
deli kız:))
tamam herkes itdeiği rengi alsın:)
hepsi çok güzel canım
annen de sen de güzel günlerde kullanın inşallah
kızlar iyi geceler ben yatiyim erken kalktım baya da yorgunum
görüşürüzz
aslında amaç estetik değildi canım, kemiklerde sorun vardı, ama şekli bozulabilir dediler ben de bu yüzden hiç istemedim ameliyat olmak, aslında daha kücük yaşta olmam lazımdı, nefes almamı engelliyodu.
sonra emrenin ısrarlarıyla kabul ettim, onun çalıştıgı hastanede ameliyat oldum zaten, o ayarladı herseyi, estetik cerrah da girdi ameliyata, şahane bi burnum var artık, saçlarımda artık açık kumral değil siyah, kendimi tanıyamıyorum ohaoldumsmile opuyorumnanaktan e madem istiyosun darısı başına diim canım
hediyelerle ilgili yorumun için de teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
bende çok şükür nefes problemi yok ama kemik eğriliğim ve bunun sebep olduğu çok sevgili bi sinüzitim var canımcım
ayrıca kemik eğriliğim hem kemer olarak hemda sağa doğru bi yamukluk olarak kendini gösteriyor iki açıdan da farklı çıkıyorum mesela resimlerde
albümde de görebilirsin kaydirigubbakcemile3
aslında evlenmeden olmayı çok isterdim düğün resimlerinde güzel bi burnum olsun diye am Emre İlhan'ı çok beğeniyorum e maliyetli bişey düğün öncesi zor şimdilik :çok üzgünüm:
sağol canım darısı başıma en kısa zamanda inşşş :Saruboceq:
yani canımcım o problemde var, herkese yaptırılmaz yani araştırmadan, daha beter edip bırakanlarda var, ama benim zaten ameliyat olmam gerekiyodu, en azından sorun cözüldü der kendimi avuturdum kötü de olsa, ama yoksa ben asla cesaret edemezdim bilmiyorumkismile ama çok güzel oldu şimdi, emre de çok beğendi :kedi: ama ben eski cemre deilim, ya bi burun altı üstü bütün görünüşü deiştiriyo, yüzüme toptan estetik yaptırmışım gibi kaydirigubbakcemile3
kesinlikle öyle yaa burda estetik topiclerinde dolaşıyorum bazen ya da albümlerde görüyorum aman Allahım diyorum bi insan bu kadar mı değişir bi burunla alkisalkisalkis
tabi şu da var insanın kendine güveni geliyo havası tarzı değişiyor şakkıdı
Emre beyi de burda öğrendim hem kbb'ci zaten hem de gördüğüm tüm burunları o kadar doğal ki onda karar kıldım artık ne zamana nasipse
eski ve yeni resimlerini sadeve burun olarak bile olsa koyar mısın albümüne baksam sonra silersin vaktin de varsa tabi :kedi:
anam ne göruyom benn yaa
hayatmda en çok sevdığim sanatçılar bı arada
n.ertaş ve volkan konakk süper bı gece
nasılsınız kızlar
slm vermeyı unuttum heycandan
bekar kızlara bak hele ohh oturmş dertlerı tasaları yok çene edıyler
ben kocama yemek hazrlıyom
yaprak ssardım mantı ettım
boshayallersmile
anam ne göruyom benn yaa
hayatmda en çok sevdığim sanatçılar bı arada
n.ertaş ve volkan konakk süper bı gece
nasılsınız kızlar
slm vermeyı unuttum heycandan
selam canım hoşgeldin
MELTEMM yüzdeki değişime genel olarak baksana bi koydum burun resimlerimi kaydirigubbakcemile3 gerisini kestim ama :) dudak-burun arasını toptan deiştiriyo ya :) sen bak bunları da silcem zaten. yalnız sac boyası farkı + makyaj farkı var arada, bu kadar şok bi deişim olamaz zaten başka türlü. estetiksiz hali en paçoz halim iş çıkışında yorgun argın halimle çekilmiş bi fotodan o. diğeri gayet makyajlı falan
hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
ay bu arada bişey sorucam
topicte mi böyle konuşuyorsun yoksa yöresel konuşman mı
ay çözemedim sorayım dedim :kedi:
baktım canımcım çok teşekkür ederiimm opuyorumnanaktan
eğriliğin anlaşılıyor benim de öyle :çok üzgünüm:
resimler küçük olduğu için anlayabildiğim kadarıyla estetikle uzaktan yakından alakası yok alkisalkisalkis doğal ve güzel görünüyor yaa
ay böyle güzel sonuçlar gördükçe gerçekten hevesleniyorumm
güle güle kullan canımmm Şeniz
sende benim kocaa burnumu gördün mü canım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?