-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

aaa adaa gelmiş hoş gelmişşşş :)
ınşallah bir sürü güzel anıyla dönmüşdr bizee güzel gecdğini söylemişdi zaten ama foto ve güzel anılrı beklıoruzz merkla

tahmin ettiğim gibi bu akşam k.validemler geliyo
akşama hediyesini veririm
ve ikram ne yapabilirm die düşünüyorum şimdi
annem işaret parmağını kesti 2 gün önce
oldukça derin, 4-5 dikiş atılsa atılırdı ama korkudan gitmedi hastaneye
anlayacağınız annem bişi yapamaz iş başa düştü ne yapabilirimkine bilmiyorumkismile

aaa adaa gelmiş hoş gelmişşşş :)
İnşallah bir sürü güzel anıyla dönmüşdr bizee güzel gecdğini söylemişdi zaten ama foto ve güzel anılrı beklıoruzz merkla

canım nasılsın?

kızlar bu arada hasretim sona erdi.. sevgilim geldi 5 dk önce yuppi çok özlemişim
hihoyyythihoyyyt

kuzum kek yap bi de börek ardından da hava nasılsa sıcak bi de dondurma servis yaptın mı ohh mis gibi olur

ayy adanın msn açıktı
hadi ada kız fotoğraf bekliyoruz yazdım :)))
meğer msn deki babasıymış msn açılmış ve kapanmamış :)))
face den bakabilirsin yazdı
adanın face si olan ordan bakabilirmiş :))))
babası dedi valla :kedi:

cute tatlım şimdiden hayırlı yolculuklar.. Herşey gönlüne göre olsun inş..Herşey hayal ettiğinden güzel olsun canım benim.. Ömür boyu mutluluklar..:1hug:

cute evlenion he hayırlı olsun şimdiden bebeeem mutluluklarrrrrr

cutecim.. canım umarım herşey gönlünce olur... inş havada çok güzel olur ve istediğin yerde istedğin gibi resimler çekinirsin...:)))

cute, allah mutlu mesut etsin , hayatının en güzel günü olsun düğünün .

çooook teşekkür ederim kızlaar güzel dilekleriniz için...opuyorumnanaktan çok gerilere gidemedim göremediklerim varsada kusura bakmasın..inşallah herşey güzel olur,dularımız kabul olsun :Saruboceq:

canım nasılsın?

kızlar bu arada hasretim sona erdi.. sevgilim geldi 5 dk önce yuppi çok özlemişim
hihoyyythihoyyyt

kız ne işin var burda yanına gitsene o halde kaydirigubbakcemile3

kuzum kek yap bi de börek ardından da hava nasılsa sıcak bi de dondurma servis yaptın mı ohh mis gibi olur

o tür bişiler yapıcam sanırımkaydirigubbakcemile3

kız ne işin var burda yanına gitsene o halde kaydirigubbakcemile3

o tür bişiler yapıcam sanırımkaydirigubbakcemile3

ahh canım senin haberin yok sanırım.. biz cem ile beraber çalışıyoruz. cem'in kendi işi var ben de burda muhasebeye bakıyorum ondan sevindim. ayrıca zaten yanıbaşımda sevdiceğim şimdi :asigim:

ayyyyyyyyy ne güzel yaaa bi arkadaşımız bugün nikahlanmış, cute'muzun yarın kınası ertesi gün düğünü var, adamız evli bir hatun olarak dönmüş aramıza..

Nikahı, düğünü olanların ve olacakların mutluluğu bi ömür daim olsun inşallahh...boshayallersmile

Allahım nolur ben de göreyim bu günleriiii :Saruboceq:

amiinn amiinn aminn canm benmmm

:teytey: :sm_cool: opuyorumnanaktan - 08 Mayıs - aslıhasan - nişan opuyorumnanaktan :sm_cool: :teytey:
:teytey: :sm_cool: - 09 Mayıs - cute - düğün :sm_cool: :teytey:
- 16 Mayıs - mutlusun - düğün
- 30 Mayıs - Boswer - düğün

opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - Drearines - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - heraaaa - düğün

opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 25 Haziran - graceful - düğün
- 9 Temmuz - DaMla - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 10 Temmuz - NiSaN83 - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 19 Temmuz - em4561 - nikah
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün

- 10 Ekim - MELTEMRE - nikah

undo şimdi gördüm teşkkürler bnden de iilk sen nasılsın ?
yaaaa eve gitmk istyorumm hmnn uymakk uyumkk uyumk istyorumm....
bugun de perdeler ve salonun mobilyaarı gelıyo en erken haftasonu görebilcm cok merk ediyorum

merhaba kızlar
bugün çok güzel bi gün şakkıdı
önce işe gittim kaynanamın resmine çerçeve ayarladım ordan
sonra hastaneye gittim, 1 ay önce burnumdan ameliyat olmuştum, kontrole çağırmıştı doktor
e hastaneye gidince emreyi de gördüm
dönüşte de elbisemi aldım, tadilatı bitti alabilirsin diye aramıştı kadın.
kaynanama çiçek aldım bi de, anneler günü için, demet çiçek sevmiyo hatun hemen soluyo diye, daha önceden biliyodum bunu, ben de saksıda açelya aldım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…