- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.501
kuş güzel yerlerdir buralar.delikafaduldendelikafadulden Dediğin yeride bilmiyorum malesef bebekhoşgeldin canımcım ama bi tek ben varım sanırım kaydirigubbakcemile2
çok iyi o zaman alkisalkisalkis
orasıyla burası bir değil tabi ama ne kadara anlaştın canım saç makyaj kına+düğün için
bu arada zonguldağın neresindesin sen benim nişanlım orda yaptı askerliğin usta dönemini ayrıca en yakın arkadaşlarımdan biri orda oturuyor bir de anne tarafından karadenizliyim ben bartında kurucaşileyi bilirsin hemen her yaz giderim oraya
zonguldakta çok vakit geçirmişliğim vardır kaydirigubbakcemile3
Lepicikim balkona kurutmalık yapıyorlarya o mu 12 lira çok uygunnnn. Kap hemen.
ereğli ya:sinifsinif:
benim de balkon yok doru hatırlıosun
nası bişi yapalım diye düşünüyoruz kara kara
bi kurutmalık alcam ama çarşaf falan nasıl olcak bilmiyorum
olmadı sonra bitane de balkon askılığı alırım 12 lira idi sordum
ama bizim balkon fransız balkonlardan uyarmı tereddütlerim var :S
kurutma mak. şuan düşünmüyoruz
balonsuz evin bu zorluğu oluyor sanırım
Yemek takımı müthişşşşşşş. Fiyatıda güzel. O tarz çatal bıcaklarda öyle. Güle güle kullan şimdiden.
Güle güle kullan canım.
kuşum bak bunu aldım
nsl sence
Normal bildiğimiz beyaz sabunla yıkanmaz mı sıcak suda.tmm cnm söyleyim yine anneme
annemde vaktinde yapmış dantelleri
yıkamakta lazım da bi ara yıkıcaz artık ancak kolilemekle uğraştım bunca zmn.
yıkama formülü bilion mu sen pikocular sölemiolar nsl yıkadıklarını
umarım kayınvaldemde beğenir artık teşk.ler cnm
Çamaşır suyunu beyazlara renklilere döküyorum zararını görmedim hiç. Ben benim dantelleri normal makinada kısa programda hatta içine çamaşır suyu dökerek yıkamayı düşünüyorum. Ütülerken açılıyor nasılsa. Ama sen yapma güzüm bişey olursa üzülürüm çünkü.çamaşır suyu zarar vermez mi yaa
elimde yıkıcam ztn
Canım iyiydim kayınvalidemler oturmaya geleceklermiş gerildim şimdi:dereğliii kuşumm nasılsın?
Lepicikim balkona kurutmalık yapıyorlarya o mu 12 lira çok uygunnnn. Kap hemen.
Şu fotodakilerden hani kapalı balkonlara takıyorlar
O nevresimler çarşaflar hele hele yorganlar bunlara nasıl sığacakya çok sinir oluyorum aklıma geldikçe.klava: klava:
[C
Abooow çok iyi kuş kap hepsini:)
evet canım alcam bitane de öle bişi
kalorifer askılıkları da 5 lira idi aynı yerde
balkon yok diye evn içi askılık dolcak korkarımkaydirigubbakcemile3
Sağ ol canımmmmmm. Doğru ya tek derdimiz bu olsun inş:)iyi geceler kızlar:)))
geçiyordum bakiyim dedim napiyo biizm kızlar diye:))))
yaa benimde dantellerim sararmıştı.. biz çıkarıp 1 gece deterjanlı suda beklettik.. sabaha hiçbirşeyi kalmamıştı kızlar...
lepicim ve ereğilicim... benimde fransız balkonu 2 tane... ama sadece 15 cmlik... demrine askı aldım bende ve çok memnunum.... sizde sıkmayın canınızı.. muhakkak bir çözüm bulunur ya...
iyi geceler kızlar:)))
geçiyordum bakiyim dedim napiyo biizm kızlar diye:))))
yaa benimde dantellerim sararmıştı.. biz çıkarıp 1 gece deterjanlı suda beklettik.. sabaha hiçbirşeyi kalmamıştı kızlar...
lepicim ve ereğilicim... benimde fransız balkonu 2 tane... ama sadece 15 cmlik... demrine askı aldım bende ve çok memnunum.... sizde sıkmayın canınızı.. muhakkak bir çözüm bulunur ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?