- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.541
canım valla benim salonda iki balkonum var ve ikiside öyle...bende başta tereddüt ettim çünkü benim balkonlar oval... düz değil.. takılamaz diye düşündüm.. ama iyiki almışım.. dünde nevresim takımımı yıkamıştım.. ohhh astım bir güzel:))) hatta şimdi diğer balkonada alayım diyorum.. daha çok güneş görüyor orası... kesinlikle tavsiye ederim.. akşam resim çeker eklerim canım istersen...
2. sıradayım.Kaldı 20 gün..:lepi:
Bitsin artık bu koşuşturma çok sıkıldım,çok yoruldumkafamçokkarıştı
Çok güzelll yahuu gerçi bende 3. sıra kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
speeddy.. hadi buda bitti... inş. nişanıda böyle güzel atlatırsınız canım...
heracım hayırlı olsun..evinin eşyaları yerleşmiş... işte şimdi ev eve benzeyecek... daha çok içine sinecek..
hatigecim.. aldıkların hayırlı olsun canım...
kızlar bizde dün geç kalktık.. koçişle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra ben temizliğe giriştim.. sağolsun kocacımda banyo ve tuvaleti temizledi.. sonrasında dinlenip birşeyler içtik ve öğleden sonra kayınvalideye gittik... hediyesini verdik ve çok mutlu oldu.. gözleri doldu... akşamda benim anneme gittik.. oda hediyesini çok beğendi.. tabi benim orda hala bir sürü eşyam ve kıyafetim var...babacımda şakadan topla götür artık pılını pırtını dedi:)) bende birkaç ayakkabı ve biraz kıyafet aldım.. tabi ben aldıkça annem üzlüyor ama... :sinifsinif:
Olsun canım ben biraz saç modellerine bkıyım sonra size eklerim...
Nisan canım ben hiç öyle değilim vallahi onlar içeri de dururken bulaşıkları hallettim
Annem gelince yapma diyor çünkü
anneler günüde geçti şükür kızlar :))
kaydirigubbakcemile3 ben daha bi kaç ay öncesine kadar bile öleydim kıs
yeni yeni heyecanı atlatıyorum
bide nişanlım yok askere gittiya nişandan 15 gün sora
belki onunda etkisi vardır bilmiyorumboshayallersmile
ilk üç model çok güzel camım
bde son foto çok büyük sonunda yapmışın sanırım dövmeyi
speedycim.. dövmede saç modelleride çok güzel.. ama ben en çok 2, yi beğendim... uzun saça çok güzel olur bence...
benim kuzende ıhlamur kasrında çekildi :)) çok hoş duruyoo :)) bizim stüdyo resmi de olcak dış çekim için ise pier loti istiyorum ben orda da var ya tepede hoş yerler :))
günaydın kızlar sıpaydim çok güzel bi yer burası
günaydın kızlar sıpaydim çok güzel bi yer burası
Buraya giriş artık yasak canım ben çok üzülmüştüm bilmiyorumkismile
ama Abimin muhabir kartı olduğu için ancak giriş yapabiliyoruz oda 2 saat en fazla :bbo:
Oradan Eyüp Sultana belki pierlotiye de geçeriz duruma göre sengözlerimebaksanab
aaa benim kuzen tabi evleneli 2 sene oldu o zaman giriliyodu sanırım, sorun yaşamadı onlar :)) pier loti ye çıktım geçen hafta kır kahvesinin oralarda çok hoş olur fotoğraf diye düşündüm :)) farklı olsun değişik olsun hem eve de yakın olsun istedim aslında:))
Evet canım çok güzel bi yer aklinialirimsmile
selam kızlar
dün bursada hava çok kötüydü umarım cutenin olduğu yerde güzelmiştir
hem yağmur hemde rüzgar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?