-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zahmet olmazsa çok iyi olur canım ya

2. sıradayım.Kaldı 20 gün..:lepi:

Bitsin artık bu koşuşturma çok sıkıldım,çok yoruldum
kafamçokkarıştı

vay be az kalmış ya
sayılı gün gerçekten geçip gidio

Çok güzelll yahuu gerçi bende 3. sıra kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ben de sondan ikinci sıradayım
her nekadar listede olmasamdakaydirigubbakcemile

çok sağol canım benim :)) ay bizde annemle kışlıkları hurçluyoruz annem diyo hemen almazsın sen evlenince daha soğuk olmaz sonra alırsın koyalım bazanın altında dedi bilmiyorumkismile:gitme:

Son düzenleme:
Nisan canım ben hiç öyle değilim vallahi onlar içeri de dururken bulaşıkları hallettim
Annem gelince yapma diyor çünkü

kaydirigubbakcemile3 ben daha bi kaç ay öncesine kadar bile öleydim kıs
yeni yeni heyecanı atlatıyorum
bide nişanlım yok askere gittiya nişandan 15 gün sora
belki onunda etkisi vardır bilmiyorumboshayallersmile

Saçım için Düşündüklerim bunlar bi kere açık istiyorum kesinlikle saçım mavi+siyah ve çıtçıtları taktığımda Belimin bitimine geliyor... Saçıma çiçek takılacak onun için modelinde ona göre olması lazım

1) Bu ilk model heryerden toplu çiçek takılabilecek şekilde herhalde....

2) Buda benim bayıldığım kız+resim+saç ama taçlı model bu olursa tek yandan takılabilir çiçeğim..

3) Uzunluğu benimde böyle olabilir çok düz yine tek yandan bi saç yapıştırıp takılabilir

4) Bu tarz bişey ama çok tepeden kalkık olamaz bide çiçek takılmaz herhalde

5) buda hem çiçekli model

kaydirigubbakcemile3 ben daha bi kaç ay öncesine kadar bile öleydim kıs
yeni yeni heyecanı atlatıyorum
bide nişanlım yok askere gittiya nişandan 15 gün sora
belki onunda etkisi vardır bilmiyorumboshayallersmile

Tabi canım olabilir haklısın hiç nişanlınla o evde zaman geçirmemişsiniz ondandır.
neyseki atlatmışsın

ilk üç model çok güzel camım
bde son foto çok büyük sonunda yapmışın sanırım dövmeyi

speedycim.. dövmede saç modelleride çok güzel.. ama ben en çok 2, yi beğendim... uzun saça çok güzel olur bence...

benim kuzende ıhlamur kasrında çekildi :)) çok hoş duruyoo :)) bizim stüdyo resmi de olcak dış çekim için ise pier loti istiyorum ben orda da var ya tepede hoş yerler :))

benim kuzende ıhlamur kasrında çekildi :)) çok hoş duruyoo :)) bizim stüdyo resmi de olcak dış çekim için ise pier loti istiyorum ben orda da var ya tepede hoş yerler :))

Buraya giriş artık yasak canım ben çok üzülmüştüm bilmiyorumkismile
ama Abimin muhabir kartı olduğu için ancak giriş yapabiliyoruz oda 2 saat en fazla :bbo:
Oradan Eyüp Sultana belki pierlotiye de geçeriz duruma göre sengözlerimebaksanab

günaydın kızlar sıpaydim çok güzel bi yer burası

Evet canım çok güzel bi yer aklinialirimsmile

selam kızlar
dün bursada hava çok kötüydü umarım cutenin olduğu yerde güzelmiştir
hem yağmur hemde rüzgar vardı

günaydın kızlar sıpaydim çok güzel bi yer burası

hg canım :))

aaa benim kuzen tabi evleneli 2 sene oldu o zaman giriliyodu sanırım, sorun yaşamadı onlar :)) pier loti ye çıktım geçen hafta kır kahvesinin oralarda çok hoş olur fotoğraf diye düşündüm :)) farklı olsun değişik olsun hem eve de yakın olsun istedim aslında:))

selam kızlar
dün bursada hava çok kötüydü umarım cutenin olduğu yerde güzelmiştir
hem yağmur hemde rüzgar vardı

hg canım :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…