-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

DAmla masal gibiymiş düğünde balayıda gecelerde:)))

gülsün ben de alcam çok heveslendim kurcam kullncam :))
ya bura iyiki var he kaç yere sordum fransız balkona olur mu diye biri de biliyorum olur diyemedi
tereddüt edip alamadık bizde
ama sen oluo diosan alcam artık gülsüncüm

canım valla benim salonda iki balkonum var ve ikiside öyle...bende başta tereddüt ettim çünkü benim balkonlar oval... düz değil.. takılamaz diye düşündüm.. ama iyiki almışım.. dünde nevresim takımımı yıkamıştım.. ohhh astım bir güzel:))) hatta şimdi diğer balkonada alayım diyorum.. daha çok güneş görüyor orası... kesinlikle tavsiye ederim.. akşam resim çeker eklerim canım istersen...

2. sıradayım.Kaldı 20 gün..:lepi:

Bitsin artık bu koşuşturma çok sıkıldım,çok yoruldum
kafamçokkarıştı

kuzum bohçayıda götürdünüz oh bi yük kalkmıştır üzeriniziden :)) :lepi:

Kesinlikle :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Dün erken geldik diye oturduk annemle davetiyelerimizi de yazdık :1closedeyes:
Çok güzel oldu annemde bende çalıştığımız için yazamazdık belki her akşam yorgun oluyoruz kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Son 1 hafta kala başlayacağım dağıtıma internetten arkadaşlarıma da son 10 gün kala falan gönderirim şakkıdı

günaydın kızlarrrr :)
nişanlım bize geldi anneler gunu kutlma merasimi yapıldı :) sonra bizim eve mobilyalr,perdeler takılmıştı onlara bakmaya gitikk çok güzel olmusss :) kayınvalidelere gecdik ordada ikinci merasım düzenlendi annelere bluz ve saksıda menekşe almısdık bn ayrıca kayınvalideye fincan takımı almısdımm :) akşama doğruda beyaz esyalrı almaya gittikkk ve the end oldu

Biz malesef Cuma kutladık pazar anneler günümüzde bohça götürdük Hakanlara akannehir
İkisi de çok beğendi aldıklarımızı kullanabilecekleri hediyelerdi olumunekankayizsmile

anladım cnm
bohça olayı nasıldı
güsel geçtimi
sen ne yaptın
ikram servisinde filan yardım ettin mi?
ay ne çok sordum ohaoldumsmile

valla dün biraz keyf yaptım yorgunluk attım :)) sonra kayınvalideye gittim hem hediyesini vermeye hem kutlamaya.. ee sonrada doğru ıkea ve bauhausa gittk eksik tamamladık biraz :)) aklinialirimsmile

ah o eksikler bitmiyo kaydirigubbakcemile3
cuma akşamı k.valdemler bizdeydi
hediyesini gitmelerine 1saat kala verdim
daha yeni doğum günümde aldınya(şubat),ne masraf yapıyosun dedi
olsun o ayrı bu ayrı dedim bende
çok sevindi
dünde evde badana boya işleri vardı bizim, bahar temizliği
evden çıkamadığımdan telefon edip kutladım tekrar boshayallersmile

anladım cnm
bohça olayı nasıldı
güsel geçtimi
sen ne yaptın
ikram servisinde filan yardım ettin mi?
ay ne çok sordum ohaoldumsmile

Canım bohçaları biz götürdüğümüz için benim yengem gösterdi :sm_cool:
Çok güzel geçti zaten artık dünür+kayınvalide ilişkimiz kalmadı çok şükür :Saruboceq:
İkramda ettim sonra çay servisinde falan bulaşıkta hepsinde yaptım yani

ben yıllardır tanışıyo olmamıza rağmen
çok heyecan yapmıştım ve mutfaktaki herşeyin yerini unutmuştum kaydirigubbakcemile3

anneler günüde geçti şükür kızlar :))

evet ya şükür bunuda atlattık:Saruboceq:

Nisan canım ben hiç öyle değilim vallahi onlar içeri de dururken bulaşıkları hallettim
Annem gelince yapma diyor çünkü

speeddy.. hadi buda bitti... inş. nişanıda böyle güzel atlatırsınız canım...
heracım hayırlı olsun..evinin eşyaları yerleşmiş... işte şimdi ev eve benzeyecek... daha çok içine sinecek..
hatigecim.. aldıkların hayırlı olsun canım...
kızlar bizde dün geç kalktık.. koçişle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra ben temizliğe giriştim.. sağolsun kocacımda banyo ve tuvaleti temizledi.. sonrasında dinlenip birşeyler içtik ve öğleden sonra kayınvalideye gittik... hediyesini verdik ve çok mutlu oldu.. gözleri doldu... akşamda benim anneme gittik.. oda hediyesini çok beğendi.. tabi benim orda hala bir sürü eşyam ve kıyafetim var...babacımda şakadan topla götür artık pılını pırtını dedi:)) bende birkaç ayakkabı ve biraz kıyafet aldım.. tabi ben aldıkça annem üzlüyor ama... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…