-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım işte böyle oldukça insan evine de kocasına daha bi bağlanıyor... benimkide öyle... ve önemli olanda söylemeden.. istemeden kendilerinin düşünüpte yapması... aman allah bozmasın canım benim yaaa
canım arkadaş sayın biraz falza gibi ama yaa... onu elesen biraz... ben hiç arkadaş götürmemiştim. çeyizin yerleştiği akşam geldiler evi görmeyee...

çok mu
biz bi 25-30 olucaz galiba kaydirigubbakcemile3

anne abla teyze yenge hala kimi yanında görmek istiyosan hepsi gelir
çeyizi kız evi serer sonuçta
Nisan, lepim okiş fıstıklar a.s.a.s.a.s.
Ay maşallah adacım:)

bazen diyorum ben asla yetişemem ev işi+ütü+yemek derken offfffff

canım insan zamanla alışıyor valla :) benim annem 7 aylık staj dönemi oluşturdu bana mesela ablamın bebeği oldu 7 ay önce o bebeğe bakarken ev işleri ve iş hayatı valla ilk başlarda zorlanıyordum ama şimdi maşallahım var.. akşam yatmadan ertesi günün yemeğini hazırlıyorum valla süper rahat oluyo bi de benimki gibi yemeklerin içinde soğan yemeyen bi adama sahipseniz işiniz daha zor oluyo.. ama nitekim onun da açresini buldum artık sulu yemeklerin içine soğanı bütün atıyorum hem de soğan kesme derdim de kalktı gözüm de yanmıo lülülülülülü

ada'cımm ne kadar şanslısın yahu :) allah'ım keşke cem de böyle olsa boshayallersmile

undo ben 24 üm annem geç anne olma dio evlenmeden erken doğur demeye başladı
ben de senin yaşlarında hamile kalırım sanırım

canımcım en güzeli erken anne olmak.. bebeğinle aranda yaş farkı olmamalı ileride.. sanırsam ben biraz geç kaldım ama yapacak bişe yok :)

kuzum dilini ısır.. allah nazarlardan saklasın

valla ada'cım ben yapıyorum çok da lezzetli oluyor :)

canım arkadaş sayın biraz falza gibi ama yaa... onu elesen biraz... ben hiç arkadaş götürmemiştim. çeyizin yerleştiği akşam geldiler evi görmeyee...
Canım bende tek bir çok samimi olduğum arkadaş var o gelsin istiyorum aslında ama o da gelirse diğerlerinin haberi olacak biri gelmese biri darılıyor yaw. Bide böyle bir zamanda kimsenin tripini çekmek istemiyorum kınama gelemzler bide dımdızlar kalırım ortada diye tırsmıyor değilim. Kınada gelinin arkadaşlarından kimse olmayınca kabak gibi oluyor meydan:roflol:

çok mu
biz bi 25-30 olucaz galiba kaydirigubbakcemile3
İnş canım hayırlısıyla.

anladım canım bizimkinin yemek sorunu yok vallahi Allahtan ama yemek konusunda yaparım 1 inden bi eksik olur yine yaparım ama dediğin gibi ancak akşamdan falan başka türlü zor

anladım canım bizimkinin yemek sorunu yok vallahi Allahtan ama yemek konusunda yaparım 1 inden bi eksik olur yine yaparım ama dediğin gibi ancak akşamdan falan başka türlü zor

ayy kuzum ben bu 7 ayda neler keşfettim neler :) acayip prtaik oldum valla.. bi de zamanında yemek dersi aldığım için acayip güzel italyan yemekleri yapıyorum :) cem de bayılıyor

ereğli bizde arkadaş falan gelmemişti aile içinde halledioduk olayı
bana 3 5 kişi yeter zaten fazlasını ev almaz alsada hareket edemezler

ayy kuzum ben bu 7 ayda neler keşfettim neler :) acayip prtaik oldum valla.. bi de zamanında yemek dersi aldığım için acayip güzel italyan yemekleri yapıyorum :) cem de bayılıyor

canım senin zemin sağlam işte bende malesef kendim evde yaptıklarımdan başka bilgm yok olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ben geldim kk güzelleri :) oku oku anca yetiştim son sayfaya :teytey: adacım ne güzel yazmışsın yaaa valla gidip evlenesim geldiii :dance: bu arada benim aşkım da ilerde evine düşkün olcak heralde, dün arkadaşlarıyla gezmeye gitmişler ve evimiz için bi çaydanlık bi de tost makinesi almış benim bitanemm :asigim: buyrun resimleri :dance:

Bende hiç bi hazırlıklık yok :roflol::roflol:
Ne mutlu bana değil mi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben mutfağa meraklı biriyim aslında
nerde değişik bişi var yapmak istiyorum
yemek konusunda sıkıntı çekmem sanırım
ama işte onu en kısa zmnda yapmak önemli
malum çalışıcam
onuda çözdüm mü tamamdır
boshayallersmile

canım iyi günlerde kullanın :) hayırlı olsun yeni ciccilerin :):teytey:

Bende seviyorum mutfak işlerini ama dediğin gibi zamanla yarışmak lazım
anam içim karardı bi anda heee :gitme::gitme:

canımm sıkıntıya hiiiç gerek yok.. ben burdayım.. yemek tariflerim ve ben :) isimli bi topik oluşturayım bari en yakın zamanda hihoyyythihoyyyt

Sen oluştr bak öyle gzel yaparım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…