- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.621
canım işte böyle oldukça insan evine de kocasına daha bi bağlanıyor... benimkide öyle... ve önemli olanda söylemeden.. istemeden kendilerinin düşünüpte yapması... aman allah bozmasın canım benim yaaaevet canım rahatım.
hani derler ya evlenince kişiler gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar diye aynen öyle oldu ama olumlu yönde bu ortaya çıkma bizimkinde :)
alışverişe gittik balayından döndüğümüz ilk hafta,neyse eve geldik ben mutfakla ilgili olanları yerleştirdim sonra içeri geçtim baktım Aşkım banyo ile ilgili olanları yerleştiriyor :)
ne bileyim mesela mutfakta ben bir şeylerle ilgileniyorum diyelim o da alıyor eline elektrikli süpürgeyi prensesim halılarımız yine hav bırakmış ben bir süpüreyim bari sen o işi yaparken diyor.Maşallah diyeyim yani,bunlar önemli şeyler çünkü :)))
canım arkadaş sayın biraz falza gibi ama yaa... onu elesen biraz... ben hiç arkadaş götürmemiştim. çeyizin yerleştiği akşam geldiler evi görmeyee...Benim annemde gelmek istemiyorda o yüzden sordum canım. Anne gitmez diyor yaw:
Şimdi benimkine 5 arkadaş(6 da olabilir hatta), 2 teyzem, bi görümcem, ablam, kayınvalidem, arkadaşımın anneside çok heves ediyor o. Ah bide annem gelse. Bu kadar gitsek nasıl olur yaÇok mu kalabalık kisempatiksalakcinni
Benim annemde gelmek istemiyorda o yüzden sordum canım. Anne gitmez diyor yaw:
Şimdi benimkine 5 arkadaş(6 da olabilir hatta), 2 teyzem, bi görümcem, ablam, kayınvalidem, arkadaşımın anneside çok heves ediyor o. Ah bide annem gelse. Bu kadar gitsek nasıl olur yaÇok mu kalabalık kisempatiksalakcinni
anne abla teyze yenge hala kimi yanında görmek istiyosan hepsi gelir
çeyizi kız evi serer sonuçta
Nisan, lepim okiş fıstıklar a.s.a.s.a.s.ada iyisin valla:))
ereğli kuzenlerimin çeyizi gideren bütün herkes gitmişti
hala teyze kuzenler yeğenler anne kardeşleri ablası falan
hatta teyzem kız anası gitmaz demişti de ne alaka diyip onu da götürmüştük:))
Ay maşallah adacım:)evet canım rahatım.
hani derler ya evlenince kişiler gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar diye aynen öyle oldu ama olumlu yönde bu ortaya çıkma bizimkinde :)
alışverişe gittik balayından döndüğümüz ilk hafta,neyse eve geldik ben mutfakla ilgili olanları yerleştirdim sonra içeri geçtim baktım Aşkım banyo ile ilgili olanları yerleştiriyor :)
ne bileyim mesela mutfakta ben bir şeylerle ilgileniyorum diyelim o da alıyor eline elektrikli süpürgeyi prensesim halılarımız yine hav bırakmış ben bir süpüreyim bari sen o işi yaparken diyor.Maşallah diyeyim yani,bunlar önemli şeyler çünkü :)))
kızlar bu nasıl olur ki acaba???
http://www.kadinlarkulubu.com/sebze...inya287l305-domatesli-k305zartma-resimli.html
bazen diyorum ben asla yetişemem ev işi+ütü+yemek derken offfffff
ada'cımm ne kadar şanslısın yahu :) allah'ım keşke cem de böyle olsa boshayallersmileakşama ne yapacağım???
güzel soru :)))
dünden kalan mis gibi bulgur pilavım var eve gidip yanına patlıcanlı tavuk şiş yapmayı planlıyordum ki...kociş mesaiye kalmayacağını 18:00 de işten çıkacağını söyledi.Bense 19:00 da çıkıyorum.Az önce arayıp senin gelmene ne hazırlayayım diye sordu :))) yani rahatım şekerim bugün kociş restauranttan yemekler,ne menü hazırlarsa artık :)))
undo ben 24 üm annem geç anne olma dio evlenmeden erken doğur demeye başladı
ben de senin yaşlarında hamile kalırım sanırım
evet canım rahatım.
valla ada'cım ben yapıyorum çok da lezzetli oluyor :)kızlar bu nasıl olur ki acaba???
http://www.kadinlarkulubu.com/sebze...inya287l305-domatesli-k305zartma-resimli.html
Canım bende tek bir çok samimi olduğum arkadaş var o gelsin istiyorum aslında ama o da gelirse diğerlerinin haberi olacak biri gelmese biri darılıyor yaw. Bide böyle bir zamanda kimsenin tripini çekmek istemiyorum kınama gelemzler bide dımdızlar kalırım ortada diye tırsmıyor değilim. Kınada gelinin arkadaşlarından kimse olmayınca kabak gibi oluyor meydan:roflol:canım arkadaş sayın biraz falza gibi ama yaa... onu elesen biraz... ben hiç arkadaş götürmemiştim. çeyizin yerleştiği akşam geldiler evi görmeyee...
İnş canım hayırlısıyla.
çok mu
biz bi 25-30 olucaz galiba kaydirigubbakcemile3
Evlendikten sonra sanırım yemek topicklerinde takılıcaz :jeyyar:
anladım canım bizimkinin yemek sorunu yok vallahi Allahtan ama yemek konusunda yaparım 1 inden bi eksik olur yine yaparım ama dediğin gibi ancak akşamdan falan başka türlü zor
ben şimdiden çoğu gördüğüm yemeği deniyorum
ve beğendiklerimi defterime yazıyorum
defter tutuyorum anlayacağın
1tane evde 1 tane işyerimde var kaydirigubbakcemile3
ayy kuzum ben bu 7 ayda neler keşfettim neler :) acayip prtaik oldum valla.. bi de zamanında yemek dersi aldığım için acayip güzel italyan yemekleri yapıyorum :) cem de bayılıyor
Bende hiç bi hazırlıklık yok :roflol::roflol:
Ne mutlu bana değil mi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canım senin zemin sağlam işte bende malesef kendim evde yaptıklarımdan başka bilgm yok olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ben geldim kk güzelleri :) oku oku anca yetiştim son sayfaya :teytey: adacım ne güzel yazmışsın yaaa valla gidip evlenesim geldiii :dance: bu arada benim aşkım da ilerde evine düşkün olcak heralde, dün arkadaşlarıyla gezmeye gitmişler ve evimiz için bi çaydanlık bi de tost makinesi almış benim bitanemm :asigim: buyrun resimleri :dance:
ben mutfağa meraklı biriyim aslında
nerde değişik bişi var yapmak istiyorum
yemek konusunda sıkıntı çekmem sanırım
ama işte onu en kısa zmnda yapmak önemli
malum çalışıcam
onuda çözdüm mü tamamdır
boshayallersmile
canımm sıkıntıya hiiiç gerek yok.. ben burdayım.. yemek tariflerim ve ben :) isimli bi topik oluşturayım bari en yakın zamandahihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?