- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.601
undo bana kalsa 6. aydan sonra göeği büyütürüm:))
ama bizimkinin askerliği var nezaman olur bilmiyorum:S
kaç yaşındasın undo sen
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::dance::teytey::asigim:slm canlarım
konuşmuyordum çünkü geçmişe bakıyordum...
kızlar öyle yorgunum ki,vallahi gözünüzü korkutmuş olmayayım da evlilik büyük bir sorumluluk,çalışan bayan içinse ayrı bir külfet ama sevdiğin adamla gece olupta aynı yastığa başını koyup onun göğsüne sokulup uykuya geçtiğin an var ya....... işte sırf bunun için bile o zorluklar göze gelmiyor....yani şimdilik kaydirigubbakcemile3
Gülsün hoşgeldinn cnm.
Kızlar size alakaya maydonoz bişey soracağım çeyiz götürülüyorya kız evinden yanında kimler gelmeli?j Anne, abla vs?
Gülsün hoşgeldinn cnm.
Kızlar size alakaya maydonoz bişey soracağım çeyiz götürülüyorya kız evinden yanında kimler gelmeli?j Anne, abla vs?
hoşbulduk canım..
valla normalde bizde anne beraber gitmez ama benim kayınvalidem ısrar edince gelimişti..
abla. kardeş.. teyze hala falan gider...
Benim annemde gelmek istemiyorda o yüzden sordum canım. Anne gitmez diyor yaw:hoşbulduk canım..
valla normalde bizde anne beraber gitmez ama benim kayınvalidem ısrar edince gelimişti..
abla. kardeş.. teyze hala falan gider...
akşama ne yapacağım???
güzel soru :)))
dünden kalan mis gibi bulgur pilavım var eve gidip yanına patlıcanlı tavuk şiş yapmayı planlıyordum ki...kociş mesaiye kalmayacağını 18:00 de işten çıkacağını söyledi.Bense 19:00 da çıkıyorum.Az önce arayıp senin gelmene ne hazırlayayım diye sordu :))) yani rahatım şekerim bugün kociş restauranttan yemekler,ne menü hazırlarsa artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?