-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

undo bana kalsa 6. aydan sonra göeği büyütürüm:))
ama bizimkinin askerliği var nezaman olur bilmiyorum:S

undo bana kalsa 6. aydan sonra göeği büyütürüm:))
ama bizimkinin askerliği var nezaman olur bilmiyorum:S

biz de 1. yılımızı doldurduktan sonra hemen çalışmalara başlamayı planlıyoruz ya bakalım... benim yaş kemale ermek üzere :) geç anne olmak istemioruuumm

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::dance::teytey::asigim:

Gülsün hoşgeldinn cnm.
Kızlar size alakaya maydonoz bişey soracağım çeyiz götürülüyorya kız evinden yanında kimler gelmeli?j Anne, abla vs?

akşama ne yapacağım???
güzel soru :)))
dünden kalan mis gibi bulgur pilavım var eve gidip yanına patlıcanlı tavuk şiş yapmayı planlıyordum ki...kociş mesaiye kalmayacağını 18:00 de işten çıkacağını söyledi.Bense 19:00 da çıkıyorum.Az önce arayıp senin gelmene ne hazırlayayım diye sordu :))) yani rahatım şekerim bugün kociş restauranttan yemekler,ne menü hazırlarsa artık :)))

Gülsün hoşgeldinn cnm.
Kızlar size alakaya maydonoz bişey soracağım çeyiz götürülüyorya kız evinden yanında kimler gelmeli?j Anne, abla vs?

hoşbulduk canım..
valla normalde bizde anne beraber gitmez ama benim kayınvalidem ısrar edince gelimişti..
abla. kardeş.. teyze hala falan gider...

ada iyisin valla:))

ereğli kuzenlerimin çeyizi gideren bütün herkes gitmişti
hala teyze kuzenler yeğenler anne kardeşleri ablası falan
hatta teyzem kız anası gitmaz demişti de ne alaka diyip onu da götürmüştük:))

undo ben 24 üm annem geç anne olma dio evlenmeden erken doğur demeye başladı
ben de senin yaşlarında hamile kalırım sanırım

evet canım rahatım.
hani derler ya evlenince kişiler gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar diye aynen öyle oldu ama olumlu yönde bu ortaya çıkma bizimkinde :)
alışverişe gittik balayından döndüğümüz ilk hafta,neyse eve geldik ben mutfakla ilgili olanları yerleştirdim sonra içeri geçtim baktım Aşkım banyo ile ilgili olanları yerleştiriyor :)
ne bileyim mesela mutfakta ben bir şeylerle ilgileniyorum diyelim o da alıyor eline elektrikli süpürgeyi prensesim halılarımız yine hav bırakmış ben bir süpüreyim bari sen o işi yaparken diyor.Maşallah diyeyim yani,bunlar önemli şeyler çünkü :)))

Son düzenleme:
hoşbulduk canım..
valla normalde bizde anne beraber gitmez ama benim kayınvalidem ısrar edince gelimişti..
abla. kardeş.. teyze hala falan gider...
Benim annemde gelmek istemiyorda o yüzden sordum canım. Anne gitmez diyor yaw:
Şimdi benimkine 5 arkadaş(6 da olabilir hatta), 2 teyzem, bi görümcem, ablam, kayınvalidem, arkadaşımın anneside çok heves ediyor o. Ah bide annem gelse. Bu kadar gitsek nasıl olur ya Çok mu kalabalık kisempatiksalakcinni

amann ohh ohh ne güzel... allah bozmasın canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…