-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Aşağıki fıstıklar ve yeni gelin hemde çok tatlı olanından adammmmmm Nörüyosunuz bakalım?j

slm canlarım
konuşmuyordum çünkü geçmişe bakıyordum...
kızlar öyle yorgunum ki,vallahi gözünüzü korkutmuş olmayayım da evlilik büyük bir sorumluluk,çalışan bayan içinse ayrı bir külfet ama sevdiğin adamla gece olupta aynı yastığa başını koyup onun göğsüne sokulup uykuya geçtiğin an var ya....... işte sırf bunun için bile o zorluklar göze gelmiyor....yani şimdilik kaydirigubbakcemile3

undıomiel canım benimmm sen neler yaptn

canım valla pek bişe yapmadım.. cumartesi önce kayınvalidemlere gittik onlar yazlıktaydı akşam orda kaldık sabah kalkıp kahvaltıdan sonra anneler günü kutladık atladık arabamıza izmire benim anneme geldik. yemek kutlama vs vs derken yine pazartesi çok sıcak izmir ve çook uykum var

ada zaten o pisikoloji olmasa
ben ne evlenirim ne bişi
çünkü evlenmek gerçekten büyük sorumluluk
ağır iş:))

sen foto koy bakem buraya yada albümüne göremedim ben daha seni yaa

canım ne güzel anlatmışsın.. rabbim bize de tez zamanda nasip etsin ya :) 132 gün hiiiç geçmeyecekmiş gibi gelio bana

kızlar bu arada bişi sorcam.. evlendikten ne kadar zaman sonra çocuk yapmayı planlıosunuz?

Bizimde öyle haftasonu dinlenmeden geçti yine pazartesi :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3
şimdilik mi akannehir

açıkçası bende düşünmüyo değilim bazen
iş ve ev idare edebilir miyim die
iş saatlerim uygun
çok geç çıkmıyorum
tek tesellim bu boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…