- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.581
Buradayım canm heycan yok sıkıntı var kuzum zaman gelmiyor diye...
25 gün kaldı di mi kuzum???
Evet canım benim 25 Gün :jeyyar:sengözlerimebaksanab
ayy az kaldı kuzum.. ben artık hergün sayamıorum.. günler bana daha uzun geliyor. bir an önce aşkımla aynı evde uyumak istiyorum :)bilmiyorumkismile
:sm_cool::sm_cool: bana uzun geliyor bu günler :bbo::bbo: çok uzun gibi sanki :bbo:
undıomiel canım benimmm sen neler yaptn
slm canlarım
konuşmuyordum çünkü geçmişe bakıyordum...
kızlar öyle yorgunum ki,vallahi gözünüzü korkutmuş olmayayım da evlilik büyük bir sorumluluk,çalışan bayan içinse ayrı bir külfet ama sevdiğin adamla gece olupta aynı yastığa başını koyup onun göğsüne sokulup uykuya geçtiğin an var ya....... işte sırf bunun için bile o zorluklar göze gelmiyor....yani şimdilik kaydirigubbakcemile3
canım valla pek bişe yapmadım.. cumartesi önce kayınvalidemlere gittik onlar yazlıktaydı akşam orda kaldık sabah kalkıp kahvaltıdan sonra anneler günü kutladık atladık arabamıza izmire benim anneme geldik. yemek kutlama vs vs derken yine pazartesiçok sıcak izmir ve çook uykum var
Bizimde öyle haftasonu dinlenmeden geçti yine pazartesi :sinifsinif:
slm canlarım
konuşmuyordum çünkü geçmişe bakıyordum...
kızlar öyle yorgunum ki,vallahi gözünüzü korkutmuş olmayayım da evlilik büyük bir sorumluluk,çalışan bayan içinse ayrı bir külfet ama sevdiğin adamla gece olupta aynı yastığa başını koyup onun göğsüne sokulup uykuya geçtiğin an var ya....... işte sırf bunun için bile o zorluklar göze gelmiyor....yani şimdilik kaydirigubbakcemile3
allahtan şanslıyım ve saat 11.30 da geldim işenispet gibi oldu ama :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?