-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım başınız sağolsun.. allah rahmet eylesin..

tek gelişme know kıbrısta:)))

teşekkür ederim kızlar...
biliyorum foto bekliyorsunuz ama inanın bazı aksilikler üst üste geldiği için böyle oldu.Telafisini yapacağımı bilin ama :)))

18 günüm kaldı.Ben bitmiş haldeyim.Yarın mobilyalar gelecek,Beyaz eşyalar montaj olacak,doğalgazımız açılacak.Yarın izinliyim yine.CTesi tül-perde ler gelecek sanırım halılarıda alırız ogüne kadar.19 Mayıstada çeyiz götürmeyi düşünüyorum.

Bunları yazarken bile yoruluyorum.Resmen başım dumanlı.Çok yoruldum.
kafamçokkarıştı

canım ayy telaşlısın baya.. ee normal tabii zemuszemus ne zor işler bunlar böyle.. bir an önce olsun bitsin istiyo insan akannehir

Son düzenleme:
bosvercim.. inanki bunlar çok güzel telaşlar.. ayrıca o kadarda yorgunluk verici şeyler değil.. eminol.. şimdiden kolay gelsin sanaa...

boşver
nikin gibi şimdiyi boşver herşey güzelolcak sen ona bak:))

canım ayy telaşlısın baya.. ee normal tabii zemuszemus ne zor işler bunlar böyle.. bir an önce olsun bitsin istiyo insan akannehir

bosvercim.. inanki bunlar çok güzel telaşlar.. ayrıca o kadarda yorgunluk verici şeyler değil.. eminol.. şimdiden kolay gelsin sanaa...

aynen katılıyorum kasma kndni
bunlar tatlı yorgunluklar kıs:jeyyar:
askerim gelsede bende yorulsam boshayallersmile sempatiksalakcinni

Herkes tatlı telaşlar diyor ama yalnız olunca herşeye biz koşturunca biraz can sıkıcı oluyor.

Abim babam elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyolar saolsunlar.Ama artık onlardanda bişey istemeye çekiniyorum.Nişanlımın tarafından bırakın yardım edeni arayıp soran bile yok.Ablası var uzakta işi olunca arıyor.Ama normalde kardeşim ne yapmış arıyım halini hatrını sorayım yok.Çok yalnız bıraktılar.Biz arayıp yardım istedikten sonra ne önemi kalıyorki.Ay çok daraldım ya

bosvercim.. bunları hiç kafana takma ve nişanlının yüzüne de vurma bence.. oda eziliyordur bu durumdan.. bu konu yüüznden birbirnizi kırmayın.. ilerde başın dik insanalrın içinde herşeyimizi kendimiz yaptık.. kendimiz koşturduk diye gururlanırısn.. o insanalrda ağzını açamaz... biraz daha sık dişini.. balayında keyfini çıkarırısın canım...

Takmamam gerekiyor biliyorumAma beceremiyorum ya:çok üzgünüm:

Takmamam gerekiyor biliyorumAma beceremiyorum ya:çok üzgünüm:

bu son günler ikinizinde en stresli olduğu ve birbirnizi en çok kıracağınız dönemler... bir şekilde birbirnizi idare edin güzelim.. ancak o şekilde üstesinden gelirisniz... evine eşyaları nasıl yerleştireceğine... halılara, eksikleirne odaklan bosvercim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…