- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.921
hoşgeldin karaböcüq...
yaa kızlar kaç gündür caspersy yok... nerelerde acaba??
bu son günler ikinizinde en stresli olduğu ve birbirnizi en çok kıracağınız dönemler... bir şekilde birbirnizi idare edin güzelim.. ancak o şekilde üstesinden gelirisniz... evine eşyaları nasıl yerleştireceğine... halılara, eksikleirne odaklan bosvercim....
kızlar başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim...
sağolun,Allah'ım geride kalanlara uzun ömürler versin sağlıkla inşallah...
Bir yandan işlerle uğraşırken diğer yandan akşam yemeği planıma bakınıyorum.Dün gece eve geldikten sonra zeytinyağlı taze fasulye yaptım akşam eve gidince de yanına ne yapsam diyorum.Pirinç pilavı yakışır biliyorum ama onu daha yeni yapmıştım tavuğun yanına bu sefer farklı olsun istiyorum.Makarna olurmu ki acaba???
hatigem,gulsunum canlarım onuda düşündüm eee anacım bulgur pilavını da geçen gün yine tavuk şnitzel yaptığım da bir önceki tavuğun yanına pirinç yaptım diye bulgur pilavı yapayım demiştim.Bilmiyorum ki valla offff,yemek yapmak değil ne yapacağına karar vermek dertmiş.Gogıl abime yazdım taze fasulyenin yanına ne gider diye ben sonuç çıkmaz sanıyordum çıktı ama :))) şimdi onları inceliyorum...
slm kızlar hava coooooook sıcakkkkkk napıosunuz geçmişi okumadım bişi varmı
şekerler karar verdim fırında beşamel soslu makarna yapacağım :)))
Adacım başınız sağolsun ve Allah rahmet eylesin cnm
slm kızlar hava coooooook sıcakkkkkk napıosunuz geçmişi okumadım bişi varmı
beşamel soslu patlıcan da çok güzel oluyor hatta dün yaptım ama önce den közlemen lazım.
şekerler karar verdim fırında beşamel soslu makarna yapacağım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?