- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.941
hatigem nasıl yapacağım sadece şehriyeden mi???
tarifin var mı? güvendiğin bir tarif???
aneeemmmm bu yemekler hep aynı yawwww kaydirigubbakcemile3
offf patlıcan salatası da yaptım bu arada :)))
bir söyle bakayım kuzum nasıl yapıyorsun bu beşamel soslu patlıcanı???
ohhhh ne güzel.... kararıp gelirisn sen şimdi kızz.... yaa bende istiyomm....
vaalla adanın eşinin anneannesi vefat etmiş.. başkada birşey yok canım...
çok beyazım ya :1ninca: valla tam gunes havada dısarı cıkılmaz hafif azalsın etkisi çıkcam ben adaya yaklaşık 5 defa özel mesaj attım ama görmüyor sanırım neyse
:))
canım ada yemeğe çıktı ama.... dönünce görür belki...
yok cnm acele etmiyorum zaten
sehriye ile pilav yapıolar corba deeeelzemuszemus
Kızlar şehriye ile çorba mı yapıyorsunuz? Eğer çorbaysa bahsettiğiniz annem şehriye çorbasına hep su değil de biraz da süt katıyor o da çok güzel oluyor.
Benim annemde şehriye çorbası yapıyor ama su değil süt katıyor. Güzelde oluyor bir ara deneyin kızlar.Kızlar şehriye ile çorba mı yapıyorsunuz? Eğer çorbaysa bahsettiğiniz annem şehriye çorbasına hep su değil de biraz da süt katıyor o da çok güzel oluyor.
Aynen nisancım bayılıyorum nişanlımında arası yok.ay nişanlımda sevmiyo sütü
bende aksine bayılırım
:)
Başınız sağ olsun adam.günaydın canlarım,
güzel bir gün diliyorum hepinize....
yoğunluktan başımı kaldıracak halim yok derken dün bir de Bedi'nin anneannesini kaybettik.İşe de gelmedim evde de net yok o yüzden sizlere hiç haber veremedim.Umarım ters bir durum oluşmamıştır yokluğumda.Önemli gelişmeler var mıydı??? varsa söyleyin emi...
Ay maşallah boşver. Stres etme olur geçer inş hepsi Ben o kadar çok pişmanım ki eşyalardaki falan bazı durumlar için boşuna kasmışım o kadarkafamçokkarıştı18 günüm kaldı.Ben bitmiş haldeyim.Yarın mobilyalar gelecek,Beyaz eşyalar montaj olacak,doğalgazımız açılacak.Yarın izinliyim yine.CTesi tül-perde ler gelecek sanırım halılarıda alırız ogüne kadar.19 Mayıstada çeyiz götürmeyi düşünüyorum.
Bunları yazarken bile yoruluyorum.Resmen başım dumanlı.Çok yoruldum. kafamçokkarıştı
Seme ninja:dbenim sütle pek aram yok kokusu beni bayıltmaya yetio ondan sütle yapılan yemekleride asla yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?