-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hatigem nasıl yapacağım sadece şehriyeden mi???
tarifin var mı? güvendiğin bir tarif???

ben hep yaparım canım.. söliyeyyim hemen :))

sadece arpa şehriyeden canım.. kavuracaksın yağda rengi gelene kadar.. sonra sıcak su ekle hatta 1 tanede bulyon at.. ne kadar su eklicem dersen üzerini 1 parmak kadar geçse yeterli oluyo canım.. bakarsın tabi duruma göre eklersin yine.. tereyağ severseniz az da ekle çok güsel yakışıyoo :)) suyu koyarken dikkat et çok kızdığı için şehriyeler su sıçrama yapabiliyo hemen kapağını önce bi kapa ki ocağın batmasın :)) zemuszemusopuyorumnanaktan

aneeemmmm bu yemekler hep aynı yawwww kaydirigubbakcemile3
offf patlıcan salatası da yaptım bu arada :)))
bir söyle bakayım kuzum nasıl yapıyorsun bu beşamel soslu patlıcanı???

Evet hele beşemal soslu olan herşeyi seviyorum ben.
Dünden ben közledim patlıcanları bi daha uğraşmamak için. sonra akşam eve gittim.
Hemen beşemal sos yaptım canım ondan sonra karnıyarık gibi ortasına ekledim üzerine de kaşar peynir fırına mükemmel kızarana kadar fırından çıkınca direk miğdeye hihoyyyt

ohhhh ne güzel.... kararıp gelirisn sen şimdi kızz.... yaa bende istiyomm....

vaalla adanın eşinin anneannesi vefat etmiş.. başkada birşey yok canım...

çok beyazım ya :1ninca: valla tam gunes havada dısarı cıkılmaz hafif azalsın etkisi çıkcam ben adaya yaklaşık 5 defa özel mesaj attım ama görmüyor sanırım neyse

:))
canım ada yemeğe çıktı ama.... dönünce görür belki...

evlenmeden önce evlendikten snrada attım ama onlarıda görmedi sanırım düğününe gitmedigim için küs bana ama durumumu okudugunu düşünüyorum buradan neyse gelir galiba yemekten sonra bu arada dun bana gelen bir mesajı paylaşıyorum alıntı yapmayın silecem net cok yavas ondan özelden atamıyorum

Son düzenleme:
know.... ayyy yazık adama kız... bak bencede o çok gergin olduğu için böyle oldu herşey...tamamen işsi olmasından kaynaklanıyor...

adaya gelince... adaa.... knowla konuş lütfen... gerçekten çok önemli şeyler olmuştu.... adaaaaaaaaaaaaaa... duy bizi:))

öylede gulsunum peki beni neden dinlemiyor neden işsiz bir kere deseki tamam bak senin dediğin olsun ayrılmayayım zararlımı cıkacak adama mantıklı olan seyler söylüorum diğer iş kesin olmadan burdan cıkma diyorum sence mantıksız mı

canım sen çok haklısın.. ama erkekler genelde düşünmeden çok ani kararlar alırlar ve sonrasında pişman olurlar... benim çevremde bu yüzden kaybeden çok insan var... sen onu herşeye berber karar verme konusunda yönlendirmelisin...işte o zaman herşey daha güzel olcak... daha yeni evlisiniz ve hayatınızdaki değişikliklere adapte olamamış eşin. hala yalnızmış gibi yaşıyor ve kendi başına kararlar alıyor... zamana ihtiyacı var güzelim..

Kızlar şehriye ile çorba mı yapıyorsunuz? Eğer çorbaysa bahsettiğiniz annem şehriye çorbasına hep su değil de biraz da süt katıyor o da çok güzel oluyor.

benim sütle pek aram yok kokusu beni bayıltmaya yetio ondan sütle yapılan yemekleride asla yiyemem

Kızlar şehriye ile çorba mı yapıyorsunuz? Eğer çorbaysa bahsettiğiniz annem şehriye çorbasına hep su değil de biraz da süt katıyor o da çok güzel oluyor.
Benim annemde şehriye çorbası yapıyor ama su değil süt katıyor. Güzelde oluyor bir ara deneyin kızlar.
ay nişanlımda sevmiyo sütü
bende aksine bayılırım
:)
Aynen nisancım bayılıyorum nişanlımında arası yok.
Merhaba kızlar geçmişi okumadım ama şimdi okurum belki.

Başınız sağ olsun adam.
Ay maşallah boşver. Stres etme olur geçer inş hepsi Ben o kadar çok pişmanım ki eşyalardaki falan bazı durumlar için boşuna kasmışım o kadarkafamçokkarıştı
Sen bari yapma.

benim sütle pek aram yok kokusu beni bayıltmaya yetio ondan sütle yapılan yemekleride asla yiyemem
Seme ninja:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…