-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

aaaa nasıl oluyor ki anlamadım gitti
neyse görüyorsanız sorun yok
sahi görüyor musunuz
evli yazıyor mu
kaydirigubbakcemile3

know... ayakkabı çok güzelmiş.. bende bu tarzda birşey alcaktım ama son anda vazgeçtim... biraz daha toparlanalımda.. alırım:))
adacım.. görünüyor canım.. evli hatundur diyede yazıyor:)

Fırında tavuk kızartacağınız zaman bir limonu ikiye bölün, yarısını tavuğun üzerine bastırarak iyice sürün. Diğer yarısını ise tavuğun içerisine yerleştirin. Tavuğunuz nar gibi kızaracaktır.

Satın aldığınız havucun yapraklarını atmayın, salatalarınızda kullanın. Çünkü bu yapraklarda kemik erimesini önleyen kalsiyum bol miktarda bulunur.

C vitamini ısı ile çok çabuk kaybolur. Bunun için C vitamini içeren sebze ve meyveleri fazla bekletmeden taze olarak tüketin.

Hazırladığınız kekin ortasına malzeme koyacağınız zaman bıçak ile kesmenize gerek yok. Dikiş ipliğini kekin etrafına gerip dikkatlice çektiğiniz zaman düzgün bir şekilde kesildiğini göreceksiniz.

Satın aldığınız kültür mantarlarını kese kâğıdında ağzı kapalı olarak buzdolabının sebze bölümünde saklayabilirsiniz. En az 2-3 gün tazeliklerini kaybetmezler. Mantarları hiç bir zaman plastik torbada muhafaza etmeyin.

Hamur açarken merdane yerine içi buz gibi su dolu bir şişeyi deneyin. Hamurunuzun daha kolay açıldığını göreceksiniz.

Hazırladığınız omletin tavaya yapışmaması için, önce tavayı ocağa koyup iyice ısıtın sonra yağı döküp kızdırın. Daha sonra karışımı tavaya alın ve ocağın altını kısın.

Kesilmiş ve açık havada kalmış soğan zararlıdır. Kullanmadığınız soğan parçalarını saklamayın.

Kavanozdaki hardal kurumaya başladıysa içerisine birkaç damla limon suyu yada sirke ile toz şeker ilave edin iyice karıştırın.

Buz kalıplarınızı su ile doldurmadan önce bölmelere portakal, limon ve dilediğiniz meyve parçacıkları yerleştirirseniz dekoratif buzlar elde etmiş olursunuz. Çok miktarda alkollü ve alkolsüz kokteyller hazırladığınızda onlardan bir miktarını buz kaplarına yerleştirin. Kokteyllerin içerisine bunları kullanın. Böylece sulanıp tatlarını kaybetmeyeceklerdir.

Uzun süre saklanan kuru soğanlar filizlenmeye başlar ve tazeliğini yitirerek çürür. Kuru soğanları kese kâğıdına sardıktan sonra buzdolabının sebze bölümünde muhafaza ederseniz çürüyüp bozulmasını önlemiş olursunuz.

Katı yumurtayı parçalamadan kesmek için kullanacağınız bıçağı önceden sıcak suyun içerisine koyup ıslatın ve kesin. Dağılmayacaklardır.

Kızarttığınız tavuğun tekrar ısıttığınızda lezzetini kaybetmesini istemiyorsanız tavuk parçalarını bir süzgece koyun. Tencerenin içerisinde su kaynatın ve süzgeci üzerine oturtun. Buharda ısıtılan tavuk lezzetinde hiçbir şey kaybetmeyecektir

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ara ara sizi takip ediyorum...bende düğün hazırlığındayım... bunlarda benim çeyizim.... Yanlız kahvaltı setinin rengi benimki aynı modelin pembesi :1rolleyes:

Eklentiler

• $days-in-colours-orgu-ince-cizgili-kahve-fusya-battaniye-takimi-cift-kisilik.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $karacakahvaltı.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $KARACA-X5-BONE-CHINA-YEMEK-TAKIMI-84-PARCA__20518762_0.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 18
  • $tencere.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 18
sipidi evler kısa yani çok katlı değil dimi site içindeyse bizim yan taraftan bahsediosun apartmanların altında dükkanlar var tlfncu tavukcu eczane fln orasımı

hoşgeldin cutee

undomiel nerelerde kızlar ya görünmüyo kaç günddürr
hb. cnm hoş yine gittim ama :) saçlarımı kestirdim kızlar öğle paydosunda..perçemlerime kavuştum sonunda.yakındada kırmızı yaparım tamamdır..bayanssulusmile
yarın gidiosnuz dimi
gidiyoruz cnm sabah çıkıcaz evden..
burası bizim nikahın oldugu yer kongre merkezi fotolarımızda burda cektirmiştik havuzlu olan yer bu sahil uzaya bildigi kadar böyle devam eder
anam ne mersin sevdalısıymısım bakın size evimize koyam

vayy ne güzel yer ...

sipidi evler kısa yani çok katlı değil dimi site içindeyse bizim yan taraftan bahsediosun apartmanların altında dükkanlar var tlfncu tavukcu eczane fln orasımı

Canım evleri aman aman küçük değil apartman içinde 4-5 tane falan böyle daire var geniş yani evin aşşağısında da ona benzer dükkanlar var ama ne dükkanı bilmiyorum :sm_confused:

kız ada yemek bölümüne döndürdün hee..caniko dikkat et kilonaaa az az ye tamamı cnm bnm..:1hug:

az önce bir çiçek aldım kızlar...
anneler günü için bizim şirketin çiçekçisine sipariş vermiştim...
bugün parasını almak için geldiklerin de banada küçük beyaz bir vazo içerisinde çok hoş karanfillerden oluşan bir çiçek getirdiler....
nasıl hoşuma gitti...bilemezsiniz :)))

aaaa nasıl oluyor ki anlamadım gitti
neyse görüyorsanız sorun yok
sahi görüyor musunuz
evli yazıyor mu
kaydirigubbakcemile3

yazıo yazıo cnm kaydirigubbakcemile3 ben hala inanmıyorum,sen alıştın mı cnm yaa..hoş ben daha da tazeyim 5 günlükçüküm daha :smiley-cool:

Gardrobunuz için 10 püf noktasını sizler için derledik.

Çimen lekesini çıkarmak,

Çimen lekesini çıkarmak için lekenin olduğu bölgeye deterjan ekleyip ovalayın. Daha sonra çamaşır sulu sıcak suda yıkayın. Son işlem olarak lekenin üzerine alkol döküp bekletin ve durulayın. Bu işlemleri çamaşır suyuna dayanıklı kumaşlarda yapabilirsiniz.

Sıkışan Fermuarlar,

Sıkışan fermuarı açmak için, fermuarın dişlerini kurşun kalem ile karalayın. Fermuarın kolayca açıldığını göreceksiniz.

Çamur Lekesini Çıkarmak,

Kıyafetinize bulaşan çamur lekesini asla ıslak bezle silmeyin. Bu lekenin daha çok işlemesine neden olacaktır. Yapmanız gereken, çamur lekesinin tamamen kurumasını beklemek ardından elbise fırçasıyla güçlü bir biçimde ovalamaktır.

Kazak Yıkarken,

Kazaklarınızı her zaman ılık suda yıkayın ve yıpranmaması için duruladıktan sonra sıkmayın.

Deri montları yumuşatmak için,

Deri montlarınız ıslanıp kuruduktan sonra sertleşir. Yumuşatmak içinse deri montunuza hint yağı sürmeniz yeterlidir.

Takıları Parlatmak,

Takılarınızı parlatmak istiyorsanız bir gece boyunca içinde bira olan kapta bekletin. Sonrasında kuru bez ile silin. Farkı göreceksiniz.

Güneş Gözlüğü Seçerken,

Güneş gözlüğü seçerken, gözlüğü elinizde aşağı yukarı hareket ettirin, camda dalgalanmalar oluyorsa kalitesizdir.

Ayakkabı Kokusunu Önlemek

Ayakkabı kokusunu önlemek için ayakkabınızı alkollü pamukla silin. Böylece koku yapan bakterilerden kurtulmuş olacaksınız.

adacım son maddeye birde ayakkabının içine kabartma tozu koyuyosun sabaha kdr bekliyo oda koku alıyo cnm..

takılarımı biraya koyamam valla benkaydirigubbakcemile3 ,zaten tiksiniyorum biradan,Allahtan bnmkide tiksiniyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…