- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.321
düştümm yahuuu bağlanmıyooo :roflol:
hatige bundan sonra kimse sana bişey demiycekk beceriksiz falan dye hiç üzülme.
Yerini fazlası ile aldım :jeyyar:
canım belki söz bohçasıdır oo....selam kızlar
ya size bişey sorucam, bu nişan bohçası olayı nasıl oluyo? ne oluyo içinde? benim beklediğimden çok farklı bişeymiş :uhm:
bi de ne zaman veriliyo?
dün bohça getirdiler de bana sanki biraz erkenmiş gibi geldi (1,5 ay var nişana) annem de öle dedi ama herkesin gelenegi görenegi farklı onlarda öyledir belki dedi
selam kızlar
ya size bişey sorucam, bu nişan bohçası olayı nasıl oluyo? ne oluyo içinde? benim beklediğimden çok farklı bişeymiş :uhm:
bi de ne zaman veriliyo?
dün bohça getirdiler de bana sanki biraz erkenmiş gibi geldi (1,5 ay var nişana) annem de öle dedi ama herkesin gelenegi görenegi farklı onlarda öyledir belki dedi
:roflol::roflol:
ama valla bak bakmayın tipime falan güsel yemek yaparım benn her tarif bende var sorun yeter bacılarım :)) şaka değil gerçekten opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yemeğe alıcam hepinizi kendi evimdeee sözzzzzz :)) :lepi:
:roflol::roflol:
ama valla bak bakmayın tipime falan güsel yemek yaparım benn her tarif bende var sorun yeter bacılarım :)) şaka değil gerçekten opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yemeğe alıcam hepinizi kendi evimdeee sözzzzzz :)) :lepi:
insanın canı sıkkın olunca hiçbirşey yapmak istemiyor zaten...
ayy burasıda çok sıcak.....
pazar günü adaya gidip bisikletle gezinelim dedik bizde...
baş konuk :1closedeyes:
karışmam kaydirigubbakcemile3
hatige ben sana 3 2 1 pişir listesi yllamıştım onları da yapıo musun sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
bulyonu at yada suyun zaten sıcak ya bardakla fln ekliceksen bulyonu bardaga at erit bulyonlu suyu pilava dök
ikisini birlikte atsam olur ozaman su ekledikten hemen sonra bulyonu da atar kapatırım üstünü de bitti. :1rolleyes:
:roflol:bağlantı kraliçem
you_know benim annemde tarsus da büyümüş
çok seviyo oraları
mini etek giyerdim kimse dönüpte bakmazdı diyo :roflol:
istanbuldan daha modern yerler diyodu :)
Bende her yemeği yaparım ama bunun hiç yapmadım onun için bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hatige kapı da da ilkyardım olacak ise geliriz yemeğe kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ayy ne güsel fikir ada ve bisiklete binmek :)) aman bizim pazar günleri hep koşturma artık bi kaçabilsek bizdeee kaydirigubbakcemile2
kızlar bize gelin size düdüklü de kuru fasulye yapıcam :jeyyar:
naşk nolsun kuzumm :)) :roflol: tıp merkezi var ama hemen evimin karşısında gibi :roflol:
illa cozutacaksınız sırnaşık şeysositososito
kızlar bize gelin size düdüklü de kuru fasulye yapıcam :jeyyar:
evet canım öyle yaparım ozaman tamam. :)
Biliyorum çok güzel mersin o yönden seviyorum yaşanabilecek bi yer.
offff yapmazsannn kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?