-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

selam kızlar
ya size bişey sorucam, bu nişan bohçası olayı nasıl oluyo? ne oluyo içinde? benim beklediğimden çok farklı bişeymiş :uhm:
bi de ne zaman veriliyo?
dün bohça getirdiler de bana sanki biraz erkenmiş gibi geldi (1,5 ay var nişana) annem de öle dedi ama herkesin gelenegi görenegi farklı onlarda öyledir belki dedi

hatige bundan sonra kimse sana bişey demiycekk beceriksiz falan dye hiç üzülme.
Yerini fazlası ile aldım :jeyyar:

:roflol::roflol:

ama valla bak bakmayın tipime falan güsel yemek yaparım benn her tarif bende var sorun yeter bacılarım :)) şaka değil gerçekten opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yemeğe alıcam hepinizi kendi evimdeee sözzzzzz :)) :lepi:

nişan bohcası nişandan sonra gider 1.5 ay önc getirildigini hiç duymadım cemrecm sizin herseyiniz farklı olacak valla:bbo:

canım belki söz bohçasıdır oo....
çünkü nişan bohçası için senide götürmeleri lazım alırverişe...
ayrıca senin haberin yokmuydu bohçadan...

normalde gelin bohçası nişandan 1 hafta önce falan gelir.. damadınkide nişandan sonra gider bizde... haa kimisi düğünde yapar... herkese göre farklılıklar olabiliyor...

bize de mesela 25 gün falan önce geldi ama biz öyle istedik bi an önce bitsin diye..
Bizde önceden gider sonraya kalmaz içinde nişan ayakkabıları falan olur çünkü
Bohçada da bi sürü şey olur nasıl sayıyım şimdi kıyafet+iç çamaşırı takımları+parfum+makyaj malzemeleri gibi gibi.

Bende her yemeği yaparım ama bunun hiç yapmadım onun için bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hatige kapı da da ilkyardım olacak ise geliriz yemeğe kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

baş konuk :1closedeyes:
karışmam kaydirigubbakcemile3
hatige ben sana 3 2 1 pişir listesi yllamıştım onları da yapıo musun sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

insanın canı sıkkın olunca hiçbirşey yapmak istemiyor zaten...
ayy burasıda çok sıcak.....
pazar günü adaya gidip bisikletle gezinelim dedik bizde...

ayy ne güsel fikir ada ve bisiklete binmek :)) aman bizim pazar günleri hep koşturma artık bi kaçabilsek bizdeee kaydirigubbakcemile2

ikisini birlikte atsam olur ozaman su ekledikten hemen sonra bulyonu da atar kapatırım üstünü de bitti. :1rolleyes:
bulyonu at yada suyun zaten sıcak ya bardakla fln ekliceksen bulyonu bardaga at erit bulyonlu suyu pilava dök
:roflol:bağlantı kraliçem
you_know benim annemde tarsus da büyümüş
çok seviyo oraları
mini etek giyerdim kimse dönüpte bakmazdı diyo :roflol:
istanbuldan daha modern yerler diyodu :)

şimdi dahada güzel oldu canım izmire çok benzetirler sanırım sipidi görmüş en son halini fln sahil çok güzel oldu sabaha kadar millet gezer sahilde oturur kimse kimseye bakmaz dönüp ben istanbulda uzun çorap üstüne şort giymiştim babet fln bakırköyde kaç kişi oha yuh fln dedi ay bi kötü oldum bidaha asla giymem dedim çok şaşırdım burada çorapsız bile giyerim kimse dönupte bakmaz herkes giyer çünkü

ayy ne güsel fikir ada ve bisiklete binmek :)) aman bizim pazar günleri hep koşturma artık bi kaçabilsek bizdeee kaydirigubbakcemile2

valla canım benim koca haftada bir gün izinli.. genelde hafta içidir izni.. aslında gitmemeiz gereken çok yer var.. ama pazar olunca izni kendimize vakit ayıralım dedik...
sizde artık balayında canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…