-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

konukluk yok sende erken gelcen yardımaaa :roflol:
onlar elimin altında kuzumm :)) yapcam hepsiniii :))
ayıpsın vereliniortak

ya ne ilginç işte bide bakırköy yani gelişmiş modern bi semt
bende tatilde salarım kendimi
istanbula gelince normale dönerim sırnaşık şey

burası bizim nikahın oldugu yer kongre merkezi fotolarımızda burda cektirmiştik havuzlu olan yer bu sahil uzaya bildigi kadar böyle devam eder
anam ne mersin sevdalısıymısım bakın size evimize koyam

ay ben de anlamadım valla ama yok birlikte gittik ben ne istiyosam onları aldık falan. ama ben bilmiyodum böle oldugunu. mesela abim evlenrken, nişanlık, ayakkabı çanta falan da bohçayla götürüldü, e tabi bunları gelinle birlikte aldılar dogal olarak =) bi kaç gündür yokum zaten yazamadım hiç. aldıklarımızı kaynanam evine götürdü önce, sonra içine birsürü daha bişeyler eklenmiş, çiçekli çiçekli süslenmiş falan, dün getirdiler.
kozmetik ürünleri agırlıkta makyaj malzemesi parfüm deodorant makyaj temizleme jeli falan aldık
süslü minik bi sandık aldık. kaynanam da avondan bişeyler almış onları falan eklemiş içine.
gecelik iç çamaşırı gibi bişeyler var işte onlar alınırken çok utandım kaynanamın yanında off
2 gün sonra emrenin abisi gelcek, 1 hafta sonra kaynanamda onlarla almanyaya gitcek acaba ondan mı acele etti böyle, kalıp sonra aceleye gelmesin diye
neyse içime sindi en azından kafasına göre alıp getirmedi.

gizemcimmmmm nerelerdesin bak senin için bu...

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Malzemeler,

1 su bardagı pirinç
1,5 su bardagı su
1 tablet et veya tavuk bulyon
1 çorba kaşığı tereyag veya margarin
Yarım çay bardagı sıvı yağ
tuz
Pirinci ıslatmak için su

Hazırlanışı,

Pirinçleri yıkayıp süzün.
Derin bir kapta pirinçlerin üzerini geçecek kadar ılık su ekleyip yarım saat ya da 1 saat bekletin.
Pilav tenceresine sıvıyağ ve tereyağı ilave edip, eritin.
Yağ kızdığında pirinçleri süzüp tencereye ekleyin.
Karıştırarak pirinçleri kavurun.
1,5 bardak suyu önceden kaynatın daha sonra içinde bulyonu eritin.
Kavrulmuş pirinçlere bulyonlu suyu ilave edin.
Tuzunu kontrol edin gerekirse 1 çay kaşığı tuz ekleyin.
Ocağın altı kısık, tencerenin kapağı kapalı olarak pirinçler suyunu çekene kadar pişirin.
Pilav piştikten sonra demlenmesi için üzerine havlu kağıt ve ya temiz bez peçete serin.
Püf Noktaları,

Tereyağ pilava ekstra lezzet verirken, sıvıyağ pirinçlere parlaklık verir.
Bulyon tuzlu olduğu için pilava fazla tuz eklemeyin.
Pilavın sıcak servis edilmesi çok önemlidir. Bu yüzden yemek saatine yakın pilavı yapmaya başlayın.

güzeldir gulsunum ama benim bulup bunayan tarzda bir annem var dağda ev istiomus klava: benim çeyizim deilde gecen gun ayakkabı aldım bende eklim sağdakinin üzerine taslı olanı önunde tas var

bu da hepimiz için,ben aynen bu şekilde saklıyorum kıyma,et ya da tavukları...

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Sağlıklı beslenmek için dondurulmuş et ürünlerini sadece bir kez çözdürüp kullanmak gerekiyor. Birden fazla kez dondurup çözdürmek ise besin değerinin düşmesine ve zararlı bakterilerin üremesine neden oluyor.

Kıymayı buzlukta ihtiyaç duyacağınız kadar parçalar halinde saklamak için bir pratik bir önerimiz var.

Kıymayı ağzı kilitlenen bir naylon buzluk poşetine koyun
Kıymayı düz bir zemine koyup üzerine bastırıp düzleştirin.
Poşetin içinde hava kabarcıklarının kalmamasına özen gösterin.
Bir cetvel yardımıyla, birer kullanımlık kıyma parçaları oluşturun.
ıhtiyacınız olduğunda, bir parçayı kırıp ya da mutfak makasıyla kesip alabilirsiniz.

bende buzluga koydugum herseyi böyl yassı şekilde koyuyorum hem daha cabuk cözülüo hemde parca koparabiliyorum

Cam Kırıklarını Temizlemek

Cam kırıklarını temizlemek dikkat gerektiren bir iştir. Kırılmış küçük cam parçalarını temizlemek için ıslak pamuk kullanın. Cam kırıklarının olduğu alanı ıslak pamukla silin.

Kristalleriniz Parlasın!

Kristallerinizin ışıl ışıl parlamasını istiyorsanız durulama suyuna sirke katın.

Mis gibi kokan bir mutfak,

Mutfağınızın mis gibi kokmasını istiyorsanız, ağzı açık bir tavada bir miktar şeker ve tarçın kavurun. Bu güzel koku tüm mutfağınızı kaplayacaktır.
Temizlik Maddelerini Kullanırken,

Kullandığınız temizlik maddesinin içeriğini mutlaka okuyun. Çünkü temizlik maddesinin içindeki amonyak ve çamaşır suyu birleştiğinde zehirli gaz oluşur. Solunum sisteminize zarar verir.

Çamaşır makinesinin kötü kokmaması için,

Yıkanmış çamaşırları makineden çıkardıktan sonra makinenin kapağını hemen kapatmayın. Çünkü hemen kapatırsanız makinenin tamburu nemden dolayı kötü kokar.

Halılardaki Şarap Lekesi

Halıdaki kırmızı şarap lekesini, nazikce beyaz şarapla silerek çıkarabilirsiniz.

Lavabo Temizliği

Lavabonuzu temizlerken tuzla ovarsanız, hem mikroplardan hem de kötü kokulardan arınmış olur.

Saksı çiçeklerinde böceklenme varsa,

Saksı toprağının dibine sigara külü koyun, böceklerden kurtulacaksınız.

Halının renklerini canlandırmak,

Halının renklerinin eskisi gibi canlı olmasını istiyorsanız, bir miktar sirke eklenmiş su ile silin.

Kireç lekelerini çıkarmak,

Lavabonuzdaki kireç lekelerini çıkarmak için yarım limonla güçlü bir şekilde ovun. Ardından kuru bir bezle silin.

Mumun daha fazla aydınlatması,

Elektrik kesintilerinde mumdan daha fazla faydalanmak istiyorsanız aynanın önüne koyun.

pirireis bizim alt tarafta yani 3 dk fln delikafadulden
ahanda burasda bizim balkondan

Hımmm çok güzell ama şu karşıdaki ev gibi onlarında apartmanı aslında apartman adı da aklımdayı. piri paşalı gibi bişey :)

ya benim medeni durum falan yazan kısmım niye görünmüyor???

Bunu alıyım canım yarın baka baka yaparım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…