-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

maşallah maşallah
ne kadar güzel canım yaa
inş benimki de böyle olur :lepi:

çok büyük geçmiş olsun aman yaa sistit oldum bi kere bende hiç geçmicek sandım
çok kötü yaa biran önce iyileşirsin inş ben bi hafta boyunca 2li iğne olmuştum ayy anılarım depreşti -tatlicadiarzu-

ayy daha önce ekleyecektim ama resimleri çekememiştim
heves yaptığım için eklemek istedim:asigim:
alışverişe çıktığımız gün kayınvalidemin aldığı örtü takımı
çok beğendim o üzden eklemek istedim:kedi:
sizde beğenirsiniz umarıımm

meltemmm güle güle kullan canım çok beğendimm
bende bu tarz bişiy aldımm
boncukları böyle benimkininde çok beğeniyrm bunları kibar oluo
ama kaldırdım kaldırmasam eklerdim ama bulabilirsem eklerim bende
lepii merak ettim bak şimdi
hiç aklıma bişiy gelmio öle boncuklardan fln kopiş alcam senden

meltem çok geülmiş gerçekten güle güle kullan

zeynep bi uydurmasyon düşünüo bakalım artıkay kadıköyü fenerlielr basmış durumda
saat 12 de bi çıktım herkes formalı noluoz dedim

kızlar selam
hafta sonu bugün kimse yok buralarda
yarın nişanlım geliyo inşallah
saatt 14:00 da işten çıkıcam izin aldım
alana geçicem 16:00 gibi de inecek inşallah :Saruboceq:
çok heyecanlıyım aklinialirimsmile

çilek cnmm
gözün aydın diyeyim o zaman
bitti çok şükür gerçi birde sana sormak lazım değil mi nasıl geçti zaman die
ama neyse sağ sağlım bitti hasret dolu günler
saatler kalmış kavuşmayaa

kimse yok yine ama ben anlatmadan rahat edemicem kızlar
ben dün gece abimle konuştum, emre iyi çocuk hoş çocuk da ben onunla evlenmek istemiyorum diye
e kızım niye söylemedin şimdiye kadar dedi
iş ciddileşene kadar insan anlamıyoki, e yüzüğü de çat diye taktılar engel olma şansım yoktu
sonra da yok nişan kıyafeti alalım yok ev bakalım yok nişan bohçası falan diye birden heves ettim, hoşuma gitti öyle sürekli ilgilenmeleri ne istediysem tamam demeleri beni el üstünde tutmaları falan dedim
ama ben evlenince onunla mutlu olmam, cicim ayları süresince hersey güzel olur, sonra hergün kavga hergün atışma...
1 yıl sonra ağlayarak ve boşanmış dul bi kadın olarak bu eve geri dönmemi istemiyosan şimdi bişey yap nolur babama bişey diyemiyorum dedim
nerden çıktı birden bunlar? sözden sonra hemen söyleseydin canım dedi
ben de açık açık söyledim artık naparlarsa yapsınlar, beni zorla ayırdıkları eski sevgilimi özledim cünkü
okula da cok sık gidiyorum bu aralar sürekli karşılaşıyoruz
e duymuş da herkesten sözlendiğimi, evlenicegimi
mail atmış bana, gözlerini kaçırma benden, hala beni sevdiğini biliyorum, seni zorla evlendiriyolardır, kendini suçlu hissetme böyle nolur, pazartesi okula gelirsen konuşalım diye
bunları söylemedim tabi
bu akşam için emreleri bize cagırcaktı babam, abim bi bahane buldu iptal edildi program
emre de sabah aradı beni napıyosun bugün bişey yapalım mı diye, yok canım istemiyo hiç, yarın falan görüşsek olmaz mı diye geçiştirdim, baya da bozuldu ama umrumda deil, yarın da yapıcam aynısını
bana dua edin nolur kızlar, hakkımda hangisi daha iyiyse o olsun

MELTEMRE
benim de çok hoşuma gitti örtü takımın, çok şıkmış güle güle kullan canım :)))

supurgelicadi
bence bosh daha iyi, çok dayanıklı oluyor boshun ürünleri.. evdeki tüm beyaz eşyalarımız bosh,
1 ay sonra felan yeni evimizin b eyaz eşyalarını da alıcaz.. ben de bosh düşünüyorum :)))

_Cilek_
gözün aydın :)))

cemreeylul
ben de durumunu tam olarak bilmiyorum.. şu an okuduğum kadarıyla yorum yapıcam..
biz de nişanlımla ailelerin zoruyla ayrılmıştık.. Neyse ki hata yaptığımızı anladık..aileler de zamanla kabullendi herşeyi..
Allaha şükür şu an herşey güzel.. Sakın aklında başkası varken olmayan bir ilişkiyi olması için zorlama.. birazcık cesaret sadece :))
umarım herşey güzel olur canım, hayırlısı olsunn..

Son düzenleme:
ya cemreeylül ben seni anlamıyorum
bi öyle diyorsun bi böyle
en son bu yazdıkalrından öncesini bilmiyorumda
sen mutlu nişanlığını almış
çeyiz hazırlığı yapan bi kızdın
nerden esti şimdi istemiyorum emreyi dedin kafam karıştı kafamçokkarıştı
eskiden bi arkadaşımız vardı müjde diye,seni görünce o geliyor aklıma..

saolun kızlar fikirleriniz için
ya ben emreyi çok seviyorum kızlar buna hiçbişey demiyorum çok da mutluyum onunlayken
ama eski sevgilimi görünce eriyip yanıp bitiyorum
emreyi sevmemin nedeni de muhtemelen ne istersem yapması, hiç bişeye hayır dememesi ve beni şımartması, bide işin başka bi boyutu var, onunlayken aşırı rahat bi hayatım olucak, cünkü o doktor, iyi bi çevresi iyi ve rahat bi işi, ii maaşı var falan filan
e sonuçta ne biliym öyle çeyiz falan birden mutlu oldum hoşuma gitti, güzel telaşlar bunlar siz de biliyosunuz
ama baktım zorlama bi mutluluk bu
emre de beni ne kadar daha şımartıcak ki? evlenicez, balayı şu bu sürse sürse evlendikten sonra 1 yıl daha böyle sürer. e sonra nolucak yani 1 yıl mutlu olmak için tüm hayatımımı harciym?
kız bu müjde kimdir nedir yaa beni lepi de ona benzetti
sonra yoktu zaten öyle biri dediler
ben hiç bişey anlamadım bundan

çilekk gözün aydın arkadaşım
günler geçti bitti bak kavuşucan allahın izniyle
hayırlısıyla gelsin ..

evet kızlar saatler kaldı
yatıcaz sabah olucak kalkıcaz
sonra bi bakkmışsın öğle olmuş ben alana gidiyorum sempatiksalakcinnidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…