- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.661
çilek canım az kaldıı
heycandan çıkmıştır o sivilce
bende de normalde hiç çıkmaz ama ne zaman nişanlım geliyrm dese burnumun kenarında sivilce çıkıo nasıl bişiy bu anlamadım
o listeye birde ben girebilsemm
arada uçuyor ama işte bana geçmiyor :dilcikar::dilcikar:
Ne güzel canım benim bu da bitti yavaş yavaş biter hepsi inşallah delikafaduldenakannehir
Allah kolaylık versin kaydirigubbakcemile3:Saruboceq::Saruboceq:
heheh uçuyo be zaman tatlımmm akannehir
hafta sonları güsel ama koşturma geçiyor, dün evdeki avize lamba işlerini bitirdik şişhaneden oh bişi daha bittii şükürr :) kaydirigubbakcemile2
aminn canımmm aminnn hepimize inş.. :Saruboceq:
kızlar selam
hafta sonu bugün kimse yok buralarda
yarın nişanlım geliyo inşallah
saatt 14:00 da işten çıkıcam izin aldım
alana geçicem 16:00 gibi de inecek inşallah :Saruboceq:
çok heyecanlıyım aklinialirimsmile
kimse yok yine ama ben anlatmadan rahat edemicem kızlar
ben dün gece abimle konuştum, emre iyi çocuk hoş çocuk da ben onunla evlenmek istemiyorum diye
e kızım niye söylemedin şimdiye kadar dedi
iş ciddileşene kadar insan anlamıyoki, e yüzüğü de çat diye taktılar engel olma şansım yoktu
sonra da yok nişan kıyafeti alalım yok ev bakalım yok nişan bohçası falan diye birden heves ettim, hoşuma gitti öyle sürekli ilgilenmeleri ne istediysem tamam demeleri beni el üstünde tutmaları falan dedim
ama ben evlenince onunla mutlu olmam, cicim ayları süresince hersey güzel olur, sonra hergün kavga hergün atışma...
1 yıl sonra ağlayarak ve boşanmış dul bi kadın olarak bu eve geri dönmemi istemiyosan şimdi bişey yap nolur babama bişey diyemiyorum dedim
nerden çıktı birden bunlar? sözden sonra hemen söyleseydin canım dedi
ben de açık açık söyledim artık naparlarsa yapsınlar, beni zorla ayırdıkları eski sevgilimi özledim cünkü
okula da cok sık gidiyorum bu aralar sürekli karşılaşıyoruz
e duymuş da herkesten sözlendiğimi, evlenicegimi
mail atmış bana, gözlerini kaçırma benden, hala beni sevdiğini biliyorum, seni zorla evlendiriyolardır, kendini suçlu hissetme böyle nolur, pazartesi okula gelirsen konuşalım diye
bunları söylemedim tabi
bu akşam için emreleri bize cagırcaktı babam, abim bi bahane buldu iptal edildi program
emre de sabah aradı beni napıyosun bugün bişey yapalım mı diye, yok canım istemiyo hiç, yarın falan görüşsek olmaz mı diye geçiştirdim, baya da bozuldu ama umrumda deil, yarın da yapıcam aynısını
bana dua edin nolur kızlar, hakkımda hangisi daha iyiyse o olsun
boşwer, gulsun, nisan
teşekkürler kızlar
ay az kaldı 14:00 de uçağa binecek
kızlar ya 2 kaşımın tam ortasında sivilce çıktı :roflol:
Günaydın kızlar nasılsınızben çok iyiyim ama çok yorgunum dün çeyizleri götürdük benim eve yerleştirdik çok yorulduk çok uğraştık ama evimi çok seviyorum artık fıstık gibi oldu evim nişanlıma diyorum ben gitmicem burda kaliyim o dünden razı zaten bugün birazcık buralardaym
günaydın hepinize :))
günaydın herkese
günaydın kızlar bende aranıza katılayım.benim düğünümde 18 temmuzda olacaktı
düğün salonu tutuldu bütün hazırlıklar yapıldı.20 gün önce kayınvalidemi trafik kazasında kaybettik
çok gençti 41 yaşında.şimdi benim düğün olsada artık istediğim gibi olmayacak
çok soğuk acılı bir düğün olcak.keşke kayınvalideme bir şey olmasaydı yinr böyle olsaydı ama.....bazı şeylerde insanın içinde kalınca kötü oluyor bee..her şeyi ayarlamıştım ama hepsi kursağımda kaldıbilmiyorumkismile
günaydın bu arada güzel bir hafta diliyorum hepinize...
heheh uçuyo be zaman tatlımmm akannehir
hafta sonları güsel ama koşturma geçiyor, dün evdeki avize lamba işlerini bitirdik şişhaneden oh bişi daha bittii şükürr :) kaydirigubbakcemile2
caspersy hg canım amin inşşş :))
çilekim yüzün bile aşka geldi sivilce patladı biryerden :))
caspersy
çilekim yüzün bile aşka geldi sivilce patladı biryerden :))
benimkiyle tam kavuşma anında sivilcem patlıyomuş :roflol:
benimkiyle tam kavuşma anında sivilcem patlıyomuş :roflol:
bu arada hafta sonu pilav yapmadım kızlar..
Son anda karar değiştirdik ve krema soslu makarna+beşemal soslu patlıcan yaptık..
Pazar günü de çıtır pane harcı ile tavuk biftek yaptım+semiz otu salatası+domatesli makarna..
ooo spedd sen bana fark atarsın =)
maşallah kıs :)
ellerine sağlık canmm
bende su böreği yaptımmcokacimcoook
caspersy nasılsın canım
yok be canım benim
benim bellei başlıdır bunları daha önceen denemiştimm olumunekankayizsmile
Bide elimde tarif olsun yemek yapmak zevkli işmiş cokacimcoookcokacimcoook
aman ne güzel onu beceremem işte bilmiyorumkismilemafoldumbenlmaz:
yok be canım benim
benim bellei başlıdır bunları daha önceen denemiştimm olumunekankayizsmile
Bide elimde tarif olsun yemek yapmak zevkli işmiş cokacimcoookcokacimcoook
:
olsun yine de bi beceriklik hissediyorum sende yerimseniben
ne yap bilio musun :)
tarifini beğendiğin yemeklerin fotosunu al worde kopyala altınada yapılışını ve malzemelerini kopy paste yap
sonra print den çıktı al onları defter yap daha zevkli oluo öle hemde ileride zorlanmazsın ne yapsam ne pişirsem die yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?