-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydın;
çilek gözün aydın canım...

bu arada bursalı arkadaşları tebrik eder, fenerlilere de bir dahakine artık diyorum....

günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım
çok yorgunum zor geldimirmirmirmir
çilek gözün aydın canımopuyorumnanaktan
darısı başıma inş :Saruboceq:

boşwer, gulsun, nisan
teşekkürler kızlar
ay az kaldı 14:00 de uçağa binecek

kızlar ya 2 kaşımın tam ortasında sivilce çıktı :roflol:

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim ama çok yorgunum dün çeyizleri götürdük benim eve yerleştirdik çok yorulduk çok uğraştık ama evimi çok seviyorum artık fıstık gibi oldu evim nişanlıma diyorum ben gitmicem burda kaliyim o dünden razı zaten bugün birazcık buralardaym

ahh canım.. hadi hayırlı olsun.. zaten çeyiz , halılar ve perdelerde gidince ev eve benziyor... ve insan bırakıp gelmek istemiyor... az kaldı hilalcim.. inş. ağız tadıyla oturursunuz içinde....

ayy canım yaa...hemde böyle bir günde... stresten olmuştur, sıkma canını yaa...
sorma gulsunum yaa
hiç sivilce çıkmazdı bende
dün akşam birden pörtledi kaydirigubbakcemile3

canım güle güle otur evinde rabbim bize de nasip etsin
bu günlerin tadını çıkar burnunu sürttür nişanlının :jeyyar::roflol:

günaydın kızlarr

çilek bak sayılı gün nasıl geçti aylar ayların üstüne bindi
ve bitii:))

günaydın kızlar bende aranıza katılayım.benim düğünümde 18 temmuzda olacaktı
düğün salonu tutuldu bütün hazırlıklar yapıldı.20 gün önce kayınvalidemi trafik kazasında kaybettik
çok gençti 41 yaşında.şimdi benim düğün olsada artık istediğim gibi olmayacak
çok soğuk acılı bir düğün olcak.keşke kayınvalideme bir şey olmasaydı yinr böyle olsaydı ama.....bazı şeylerde insanın içinde kalınca kötü oluyor bee..her şeyi ayarlamıştım ama hepsi kursağımda kaldıbilmiyorumkismile

çilekcmm gözün aydın sevdiğin gelmiş oh Allah bidaha bu kadar uzak kalmayı kısmet etmesin hem birlikte yanyana aşkla sevigyle bir ömür geçirin inş

amiiin canım çıkarıyorum kız sürtüo valla burnu felaket naz yapıorum usanmaz inş
çok haklısın gülsuncm ya mobilyalar varkende hoşuma gidiodu ama şimdi tam bi ev oldu ya çok çok içime sindi o evde yaşamak için sabırsızlanıyorum teşekkür ederim balım

günaydın kızlarr

çilek bak sayılı gün nasıl geçti aylar ayların üstüne bindi
ve bitii:))
evet lepi zaman su gibi akıp gidiyo valla akannehir
çilekcmm gözün aydın sevdiğin gelmiş oh Allah bidaha bu kadar uzak kalmayı kısmet etmesin hem birlikte yanyana aşkla sevigyle bir ömür geçirin inş

amin :Saruboceq:

meleks başınız sağolsun çok üzüldüm

meleks canım bu arada başın sağolsun kötü bir durum senin için

teşekkürler canım evet baya kötü durum kayınvalidemin gençliğine
gidişinemi üzüleyim,nişanlımamı üzüleyim yoksa kendi şansımamı üzüleyim
bilmiyorum çok zor bir durum çoook:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…