- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.641
günaydın kızlar bende aranıza katılayım.benim düğünümde 18 temmuzda olacaktı
düğün salonu tutuldu bütün hazırlıklar yapıldı.20 gün önce kayınvalidemi trafik kazasında kaybettik
çok gençti 41 yaşında.şimdi benim düğün olsada artık istediğim gibi olmayacak
çok soğuk acılı bir düğün olcak.keşke kayınvalideme bir şey olmasaydı yinr böyle olsaydı ama.....bazı şeylerde insanın içinde kalınca kötü oluyor bee..her şeyi ayarlamıştım ama hepsi kursağımda kaldıbilmiyorumkismile
saolun kızlar fikirleriniz için
ya ben emreyi çok seviyorum kızlar buna hiçbişey demiyorum çok da mutluyum onunlayken
ama eski sevgilimi görünce eriyip yanıp bitiyorum
emreyi sevmemin nedeni de muhtemelen ne istersem yapması, hiç bişeye hayır dememesi ve beni şımartması, bide işin başka bi boyutu var, onunlayken aşırı rahat bi hayatım olucak, cünkü o doktor, iyi bi çevresi iyi ve rahat bi işi, ii maaşı var falan filan
e sonuçta ne biliym öyle çeyiz falan birden mutlu oldum hoşuma gitti, güzel telaşlar bunlar siz de biliyosunuz
ama baktım zorlama bi mutluluk bu
emre de beni ne kadar daha şımartıcak ki? evlenicez, balayı şu bu sürse sürse evlendikten sonra 1 yıl daha böyle sürer. e sonra nolucak yani 1 yıl mutlu olmak için tüm hayatımımı harciym?
kız bu müjde kimdir nedir yaa beni lepi de ona benzetti
sonra yoktu zaten öyle biri dediler
ben hiç bişey anlamadım bundan
nisan Listemiz azalıyor sanki eskisi gibi değil ne güzel
Bende 2. sıraya gelmişim ama oda 30 mayısta neyse ondan sonra 5 gün
Top 1 de ben olucam :jeyyar::jeyyar:
evet cnm azalıyr liste
seninde 18 günün kalmış
baksana takvimime son 6 ay nişanlımın gelmesine:lepi:
sora inş bende gircem listeye :Saruboceq:
nisan Listemiz azalıyor sanki eskisi gibi değil ne güzel
Bende 2. sıraya gelmişim ama oda 30 mayısta neyse ondan sonra 5 gün
Top 1 de ben olucam :jeyyar::jeyyar:
:teytey: az kaldı sana :jeyyar: bende en son derken sondan 4. olmuşum :sm_cool:
Evet canım Kaldı 18 gün ama evdekilere göre kaldıı 14 gün malum haziran başını saymıyorlar :roflol::roflol::roflol:
Seninde Hayırlısı ile Listede istiyoruz artk delikafadulden
inş cnm kndmi listeye eklediğimi görürüm :Saruboceq:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Tebrikler alkisalkisalkis
Sende yükseliyorsunn beeeee vallahi zaman geliyor ama hafta sonları güzel geçiyor ohaoldumsmile
hayırlı olsun hatige cim:)))
Günaydın kızlar nasılsınızben çok iyiyim ama çok yorgunum dün çeyizleri götürdük benim eve yerleştirdik çok yorulduk çok uğraştık ama evimi çok seviyorum artık fıstık gibi oldu evim nişanlıma diyorum ben gitmicem burda kaliyim o dünden razı zaten bugün birazcık buralardaym
günaydın kızlar bende aranıza katılayım.benim düğünümde 18 temmuzda olacaktı
düğün salonu tutuldu bütün hazırlıklar yapıldı.20 gün önce kayınvalidemi trafik kazasında kaybettik
çok gençti 41 yaşında.şimdi benim düğün olsada artık istediğim gibi olmayacak
çok soğuk acılı bir düğün olcak.keşke kayınvalideme bir şey olmasaydı yinr böyle olsaydı ama.....bazı şeylerde insanın içinde kalınca kötü oluyor bee..her şeyi ayarlamıştım ama hepsi kursağımda kaldıbilmiyorumkismile
heheh uçuyo be zaman tatlımmm akannehir
hafta sonları güsel ama koşturma geçiyor, dün evdeki avize lamba işlerini bitirdik şişhaneden oh bişi daha bittii şükürr :) kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?