-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydın şekerler...
caspercım özel mesajla fotoları sormuş ben de yazdığım cevabı buraya da yazayım dedim...özellikle koymadığımı düşünmeyin yani...

Canım annemlere gidersem oradan ekleyeceğim dedim ya
Bizim evde internet yok
eee benim de elimde foto yok...
kardeşime hergün elindeki fotoları bana en azından mail olarak gönder arkadaşlarıma göstereceğim diyorum...hep tamam diyor unutuyor....yoksa ben de eklemeyi inan çok istiyorum tatlım...

ben oyumu kazene verdim:dance:
ada kız koy artık fotolarını hem ben sana çiçek sormustum cevap vermedin sende en merak ettigim o biliosun şaşırtacam herkesi demiştin amaaaaaa

Dün yavaştan davetiye dağıtmaya başladım, yani internetten arkadaşlarıma falan işte Tek Tek Özel mesaj ile yolluyorum. çok var daha ama gelecek kişi ancak benimle irtibata falan geçebilir..

canım benim davetiye için çoook ama çook teşekkür ederim.. inşallah bir aksilik olmaz da yanında olabilirim canım.. çok isterim inan ki gelmeyi

gülsünüm neden uyumadın:jeyyar:

yaa annemler vardı, kıyafetlerimin bir kısmını getirmişlerdi.. 11 de gittiler.. sonrada onları yerleştireyim evi topluyayaım derken yatağa 12,30 da girdim.. bu seferde koçiş gececiydi.. 2 de geldi.. yine uyandım..3 gibi uyudum ve 7,30 uyandım.. zaten çok zor uykuya dalan biriyimdir... ve çok sık uyanırım uyukudan.. bu şekilde iyice uykusuz kaldım canım yaa.... valla yok başka birşeyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

- 30 Mayıs - Boswer - düğün
opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - Drearines - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - heraaaa - düğün

opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 25 Haziran - graceful - düğün
- 9 Temmuz - DaMla - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 10 Temmuz - NiSaN83 - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 19 Temmuz - em4561 - nikah
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün

3 Ekim - lepi - nikah
- 10 Ekim - MELTEMRE - nikah

- 23 Ekim - NektaR - düğün

Buyrun Arkadaşlarım Şeniz:asigim:
Buda Sizler için hepinizi Beklerim.. Şenizalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:

hımmmmmm bende sandım ki aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bi arkadasım anlatmıstı düğünden sonra gece 12 den sbah 4 e kadar fln ugrasmıslarda ondan şimdi kim uykusuzum dese aklıma geliiiiii napim

undo sıra sana gelsinki arkadan ben geleyim geçsin vakit:))

ya kızlar bime ütü masası gelcekmiş 28 inde iyi olur muki 39 liraya
düşünen varsa aklıda olsun paspas falan da gelecekmiş

undo sıra sana gelsinki arkadan ben geleyim geçsin vakit:))

ya kızlar bime ütü masası gelcekmiş 28 inde iyi olur muki 39 liraya
düşünen varsa aklıda olsun paspas falan da gelecekmiş

walla kuzucum ben bim den daha önce almıştım ama iyi diildi güvenemiyorum. praktiker de var. onlara da bak derim cancağazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…