-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hımmmmmm bende sandım ki aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bi arkadasım anlatmıstı düğünden sonra gece 12 den sbah 4 e kadar fln ugrasmıslarda ondan şimdi kim uykusuzum dese aklıma geliiiiii napim

:))
canım valla birde o duurm olsa heralde hiç uyuyamazdım... beklesin izin gününü.. napim...

ben oyumu kazene verdim:dance:
ada kız koy artık fotolarını hem ben sana çiçek sormustum cevap vermedin sende en merak ettigim o biliosun şaşırtacam herkesi demiştin amaaaaaa

tatlım iyi olmana sevindim...
ben de oyumu kullandım ama pembe koltuk ne onu bilmeden kaydirigubbakcemile3
çiçeğe gelince....evet şaşırttım...mor mekana mor çiçekten başka bir şey olmazdı,ben de bu ahengi bozmak istemedim,gelinlikçinin verdiği beyazı genç kızlara attım,mor çiçekte bana düğünde,fotolarda,dansta kısaca her yerde eşlik etti :)))

:))
canım valla birde o duurm olsa heralde hiç uyuyamazdım... beklesin izin gününü.. napim...

:roflol::roflol: ay canım güldürdün beni.. dün hatige'ye sölemiştim ama sana da tavsiye edeyim.. one a day'ler var ya bayanlar için olanlarından kullanıyorum ben yaklaşık 3-4 senedir.. acayip iyi doping yapıo.. hem de sadece vitamin kompleksi olduğundan yan etkisi falan da yok..opuyorumnanaktan

hımmmmm işe yara mı ola ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben de mi alsam one a day den
iki hareket etsem yoruluyorum ben
gece gündüz mesailer beni yataktan kaldırmaz vakti geldiğindeDD

ya kızlar bişi sorcam korunma yöntemizniz nedir
doktora gittiniz mi nasıl korunacağınızı öğrenmek için

canım valla biz nikah işlemleri için kan vermeye gittiğimizde ordaki doktor baya bi bişiler anlattı ama tabi onunla kalmıcam ben.. aşkım ile karar verdik düğünden 2 ay önce iyi bi jinekologa gidip hem smear testi falan yaptırcam hem de benim bünyeme en uygun korunma yöntemini sorucam.. çünkü bi arkadaşım bilinçsiz doğum kontrol hapı kullandığı için şu an bebek sahibi olamıyor

nasıl yaaa... bi kere beni şaşaırtsa şu mayıs ayının 18-19'u şok olurum valla.. illa yağmur yağacak.. akannehir

:ecrin_bebek:

bizim hala evimiz bilem yok da kirada oturcağımızdan daha tutmadık ondan öle pek bişe alamıyorum ben :)

/B][/COLOR]

bizim oturcağımız yerde nişanlım oturuo şuan canım
bizde eksiklerini alıyoruz yavaş yavaş
bi zorunluluk yoksa zaten erken tutmayın evi bi sürü para gidio

Bende kendi fikrim söyledim Şeniz

teşkürler canımkaydirigubbakcemile5

kadn doğma gitmek gerek heralde
ağustos ramazana gelio temmuzda gitmek gerek en geç ozaman
ay hiç hap içesim yok benim ya
istemiyorum ben bilmiyorumkismile

ayy napim canım ya.... gerçekten sürekli yorgun oluyorum:)))

canım hiç duymadım ben onu.. bir araştırayım bakim.. bende de kansılık var ve bugün siyah üzüm aldım kendimee...

doğru korunma yöntemi her kadının bünyesine göre farklılık gösteriyor elbette...
ama bana sorarsanız şimdilik karambole olduğunu itiraf etmeliyim...
hem çocuk istemiyorum henüz diye bas bas bağırıp hem de böyle hiç bir önlem almayan ya da alamayan bir ben varımdır herhalde ((

neeeeeeeeeeeeeeee... nasıl yaaaa...
adaaammm.. canım.. ne olur dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…