-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kıslar geçmişi okuyamadım
dün aklım çıktı resmen
netteyken birden mausum kendi kendine pervane gibi dönmeye başladı
baktım şak şak dosyalar açılıo
d sürücüsndeki dosyalar tek tek açılmaya başladı pcm dondu mause çalışıo öle kala kaldım bakıom
jeton geçte olsa düştü neti çektim pcyi kapadım hemen
internet var bizim burda hemen tel ettim böle böle oldu die
dediler net şifren kırılmış
ya kotanı aşacaklar ya da bi iş çevircekler
bankacılık işlemi yapıonmu fln dediler
sonra ttnete tel ettim şifremi değiştirmeleri gerekmiş değiştirmediler modeme tel ettim yardımcı oldular birlikte değiştirdik ama net gidiş o gidiş ancak şimdi yapabildim
ilk kez başıma geldi off dikkat edin kıslarr
bu arada çilek in nişanlısı gelmiştir herhalde
tekrar gözün aydın canım

biz de çalışıyoruz maalesef.. uff uff patronda aşkım olunca bişe diyemiorum ki delikafaduldendelikafadulden

ay mis olana kadar insanın canı çıkıyo cidden
bide bugün annemi günü var
bitmesi şarttı yani -tatlicadiarzu-

:teytey:

kuzum sen gel işe yok sana tatil falan :)) :sm_cool:

TABİ BEBEEMM BEN KÖLE İZAURA ZATEN EHUEHU sempatiksalakcinni VALLA CEM KIBRISA GİTMİCEK OLSA PERŞEMBE GÜNÜ GELMEZDİM AMA ÖSLERİM AŞKIMI BEN PAZARA KADAR O YÜZDEN YARIN GÖREYİM BARİ DÜKKANDA :asigim:

undomiel siz ne güzel hep berabersiniz...

evet canım çoğunlukla çok ama çok güzel olsa da bazen pek güzel olmuyor aynı yerde olmak.. ikimizde çok stresli olduğumuzda patlayabiliyoruz birbirimize ya da tartışamıyoruz çünkü kendi işimiz.. ama yine de beraber olmak aynı iş yerinde güzel bi duygu :asigim:

Tabikide Güzel ama biraz özlenmeli yahu..
Ben yapamazdım herhalde gerçi benim işimde kolay hep aynı ortamda olmayız.
Bazen bi çıkıyorum 2 gün yokum falan ohaoldumsmile

zeynepcim geçmiş olsun ya
kablosuz mu kullanıyosun neti?
bnm işyerindeki kabloluda evdeki kablosuz söylediğin iyi oldu:1shok:
nişanlım geldi canım anlattım diğer sayfa da.
teşekkürler cnm

kızlar... :)))

Kaşarlı Sosis tarifi

malzemeler :

* 10 adet sosis
* 4 sivribiber
* 2 domates
* 10 adet mantar
* 1 Çorba k. salça
* 1 Çorba k. ketçap
* karabiber, pulbiber
* kekik, su
* 4 patates

Üzeri için:

* 150 gr kaşar p.

Hazırlanışı :

Patetesleri küp şeklinde kesin ve kızartın. Biberleri,mantarları,domatesleri küp şeklinde kesin. Tavaya sıvıya alın.Üzerine berleri ve mantarları alın sotelerin.Üzerine domatesi ekleyin. Patesleri kızarınca kesilmiş olan sosisleri ekleyin ve bir taşım kızartın. Fırın kabına pataesli ve sosisleri ekleyin. Üzerine mantarlı karışmı ekleyin. Üzerine saşça ve ketçep ekleyin. Baharatları ekleyip fırına verin.

Selam kızlar boshayallersmile
laptopum bozuldu benim yaa :/
gece yatarken kapattım sabahtan beri de açılmıyor.. simsiyah bir ekran.. windows çökmüş olabilir mi? bilen var mı acaba? format atılırsa gitti tüm resimler, müzikler mafoldumben
Yine kaldım kardeşimin masa üstü bilgisayarına :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…